Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от mitak1969Първоначално изпратено от kokoНе знам за Вас деца но аз затварям две къси добавки от горе и ще се движа по плана си от сутринта за яко скъсяване от горе
А незнам, това е сутришният ми вариянт, има и един втори той е да сме направили или направим около 2818 1ва от 1ва да се върнем за 2 ра - около 50-61.8% на спада това ще рече около 2860-80 някъде откъдето също може да тръгне надолу, аз затова затворих защото казах че около 2818 ми е интересно и предпочитам да зяпам, разбира се има и 3 ти вариянт той е ако падне 2795 - е тогава ясно че сме тръгнали. Аз се движа по тоя засега http://forexmasters.hit.bg/eu007.gif - вероятността да стане е под 50% според мен, но тъй като имам все пак още къси предпочитам да се съобразя с него
Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitak1969Първоначално изпратено от kokoНе знам за Вас деца но аз затварям две къси добавки от горе и ще се движа по плана си от сутринта за яко скъсяване от горе
А незнам, това е сутришният ми вариянт, има и един втори той е да сме направили или направим около 2818 1ва от 1ва да се върнем за 2 ра - около 50-61.8% на спада това ще рече около 2860-80 някъде откъдето също може да тръгне надолу, аз затова затворих защото казах че около 2818 ми е интересно и предпочитам да зяпам, разбира се има и 3 ти вариянт той е ако падне 2795 - е тогава ясно че сме тръгнали. Аз се движа по тоя засега http://forexmasters.hit.bg/eu007.gif - вероятността да стане е под 50% според мен, но тъй като имам все пак още къси предпочитам да се съобразя с него
Успехи
Коментар
-
dep-j
Здравей! Разнобоят не е само между кенгурото и канадеца, а между всички валути
от една страна, поевтинели повече или по-малко спрямо долара и канадеца, единствен
поскъпнал срещу долара. Причините за това са чисто спекулативни - някой реши да
използва близо 30 годишното дъно при USD/CAD и да го събори съвсем, правейки
приличен профит. Но сметката му беше без кръчмар. Канада нагледно показа как се
бранят национални интереси, защото кан. долар ставаше застрашително скъп. Послужиха
си със "стъкмистика". Брутният вътрешен продукт е бил малко над 0.6% /едно птиче ми го
каза/ . Ако бяха публикували истинските данни, за по-малко от час трябваше да търсим
USD/CAD в мазето, 1.08 минимум не ни мърдаше. Да, ама не - канадците смело публикуваха
БВП 0.1% и резултатът го виждаш, независимо че в началото въпросните спекуланти опитаха
да нанесът удара си.
И японците днес показаха как се бранят национални интереси :"Неотдавнашните икономически
показатели не говорят за това, че BOJ ще бърза с повишение на валутните ставки"/Изуру Като/
Сега се очаква и Европа да последва светлия пример, но да не бързаме!
Желая ти успех!
Коментар
-
supertrader,
ne gi govori takiva che me zaboliava surceto kato chuia takiva raboti.
koko,
sled .2828 otivame na .2791 razbira se, i posle moje bi na .2793 po sluchai novia pitch ot Goldman Sachs.
niakoi pravi li neshto s commodities, skusiavate li prez AUD ili randa???? kazvat che efekta niama da se useti kratkosrochno.
Коментар
-
Коко
Така яко са се налапали на петрол , злато и къси долари за капак само накрая , не знам дали не е разумно да очакваме докъдето успеят да го откарат и после вече само една единствена вълна. Няма да си изпълнят т.п. а ще реверсират със затваряне по всчки тези пунктове , май задачата друго решение няма.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар