IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: mitak1969

Първоначално изпратено от supertrader
    А тя тази статия не съм съгласен с нея , цените на имотите в България вървяха нагоре но сега изчезнаха и няма цени , няма търсене.Защо в Америка да се случи нещо по-различно , да и излиза че банките няма да спечелят а ще спечелят изтеглилите кредити , това са фантазии както и цифрите за инфлацията , която не била висока. Извода че могат да си позволят да подложат долара на свободно падане също ще да е толкова верен , защото ако можеха нямаше да му качват лихвата при по-ниска лихва по хубаво би падал-поевтенявал.Златото вече се движи красиво , петрола трябва и той да си влезе в ролята на падаща звезда , кой знае от Голдман могат и колкото пъти го подкрепят толкова пъти да го продадат , както се казва нищо не може да им попречи.
    http://cdg.hit.bg/forex/060509.pdf
    Ето още едно много интересно мнение относно бъдещето на Долара.
    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Здравейте аз съм нов във форекса и следя с интерес форума.
      Може ли да ми обясните как действа индикатора "Алигатор" и моментите buy and sell от него .
      Успех на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
        Хахаха,най бързия скал който съм правил-паун/киви-пропадна 500 пипса за секунда и се качи.Добре че сложих лимити.Бахти,най бързите хиледарки който съм правил,не мога да повярвам още

Браво Стамбе все така да ти връзва

Коментар

• Хахаха,най бързия скал който съм правил-паун/киви-пропадна 500 пипса за секунда и се качи.Добре че сложих лимити.Бахти,най бързите хиледарки който съм правил,не мога да повярвам още

Коментар

• Колеги, моля някой който има абонамент за електронното издание на капитал да ми копира една статия и да ми е прати, трябва ми за научни цели много ще съм благодарен http://www.capital.bg/show.php?storyid=262810 ако може и тази http://www.capital.bg/show.php?storyid=261855 мерси!!!

Коментар

• mitak1969

А тя тази статия не съм съгласен с нея , цените на имотите в България вървяха нагоре но сега изчезнаха и няма цени , няма търсене.Защо в Америка да се случи нещо по-различно , да и излиза че банките няма да спечелят а ще спечелят изтеглилите кредити , това са фантазии както и цифрите за инфлацията , която не била висока. Извода че могат да си позволят да подложат долара на свободно падане също ще да е толкова верен , защото ако можеха нямаше да му качват лихвата при по-ниска лихва по хубаво би падал-поевтенявал.Златото вече се движи красиво , петрола трябва и той да си влезе в ролята на падаща звезда , кой знае от Голдман могат и колкото пъти го подкрепят толкова пъти да го продадат , както се казва нищо не може да им попречи.
              D.Y.F-091066

Коментар

• brawo na Koko i na ostanalite koito kupuwaha ewra dneska..ne se powliaha ot kritikata....kakto kazwa Raschke ako pitash za poziciata si i ne si siguren ,po-dobre wuobste ne ia otwariai...brawo oshte wednuj na koko,ewala!
                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                  Нещо интересно и синтезирано за Инфлацията в САЩ.

http://www.geocities.com/petrov_kras...onCreditII.htm
                  Дето се вика, да им имаме дефицита на "хамериканците"
                  http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Нещо интересно и синтезирано за Инфлацията в САЩ.

http://www.geocities.com/petrov_kras...onCreditII.htm
                    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Merill Lynch dava: 1.30
                      Karaivanov dava: 1.55 i to v po kratki srokove
                      Che se pechatat pari e fakt! Utre obache shte se praviat parite, az ochakvam da probie 1.2840, a za vchera koito stoya po do kusno sleze si do 1.2791-3 tochno kakto kazah. Pri vsichkite tia danni dolara si raste razbirash li i se nadiga, tova e iako manipulacia na visoko nivo. Ako govorim za 80% ot obemite turguvani ot priatelite na novia finansov ministur na US stava mnogo yasno za kakvo govorim. Niama da im se dadem, fundamentite sa na nasha strana shte skasiavame do dupka i nakraya shte ima EUR rally i shte si vzemem nasheto!
                      Shte mina i az kato koko na tehnicheski analizi, dvoini duna , dugi i podobni hvatki dotogava!

Коментар

• Re: /

Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        Момчета,ще ви пиша пак тук в този сайт като стигнем 1.37++
                        До тогава ви оставям в ръцете на КОКО ;-)
                        Петър минавай по-често че до 1.37+ може да одъртеем бе човек

Коментар

• /

Момчета,ще ви пиша пак тук в този сайт като стигнем 1.37++
                          До тогава ви оставям в ръцете на КОКО ;-)

Коментар

• На спечелилите честито, Аз затворих половин дълга позиция а на останалата слагам 0 стоп, ослушвам се за подходящи нива за къса - за да си довършим работата долу, мисля на първо четене че тя е малко под бетона 1.2690, но поради наближаващата заетост в неселскостопанският е рисковано да се прецени освен да чакаме тогава вълната и да я яхваме, тоя път по тренда каквото и да значи това че да не ни обвинят в ловене на падащи кинжали. Този път имам грешка във входа 17п което е допустимо по каквито и да е стандарти. Надявам се че критиците на дългата от 2740 осъзнават тяхната грешка, аз вчера примерно имах дълга, верно с къс стоп, но след като падна аз осъзнах че съм сгрешил отново казвам на практика но на теория опита си струваше 20ната пипа стоп.
                            Успешна търговия.

Извинявам се че реагирах преди няколко часа малко по остро, но знаете как е, когато влезете и тръгне в другата посока си е напрежение а някой като ти мели сол на главата през това време ти става още по-гадно.
                            Успехи пак

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy
                              Imam dalga pozicia ot 1,2749 i v momenta debna za novo vashodiashto trend4e.Stopa mi e na 1,2800 koito pri poslednata korekcia ne mi ia dostigna. Na 4asovite grafiki ima oshte pat na gore v polza na EUR.
                              -Spored men she prodalgim do 1,2840-45 kadeto she bade i varha na dneshnata mi dalga.

Коментар

• Яа-аа-аа! Преди два часа бяхме на друга вълна майче! Добре че не затворих дългите от преди два дни. Те късите сами се затвориха. Бяха лимитирани. Обръщам едно и за св. Петър. Сега ми се затварят и дългите.
                                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X