IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от koko
    Първоначално изпратено от kritelin
    Do chas go ochakvam da se izstrelq nagore ..tezi dodjita,koito risuva me navejdat na tazi misyl.Az sym dylyg ot 1.2770 i chakam ..da vidim do koga ;-)
    Това няма да стане, имам в предвид във времето, очаквам изстрелването и/или спускането да започне точно в 15.37 българско време, но ще видим движение голямшко и днес май.

Успехи
    До данните от САЩ следобяд пазарите ще следят PPI на Еврозоната за април (от 12:00ч.), както и срещата на фин.министри на Германия и UK (от 13:30ч.). От 16:15ч. пък ще говори и вече бившия фин.секретар на САЩ - Сноу по телевизията, за да дискутира данни за пазара на труда в САЩ през май! От 17:00ч. са и данните за фабричните поръчки на САЩ за април, а от 20:30ч. ще говори Москоу от Чикагския FED.

Като цяло, EUR/USD вероятно още остане да консолидира в средната на рейнджа 1.2700-1.2900 и в зависимост от данните за пазара на труда в САЩ от 15:30ч. ще определи по-нататъчната посока на движение.
    Обратно

Коментар

• От къде може да се гледат цените на петрола on-line? Благодаря

Коментар

• Re: Non-farm payrolls

Първоначално изпратено от dep-j
        Koko a koga to4no prez weekenda 6te pi6e6 za otigravaneto okolo non-farm payrolls ?
        Не знам имам едно пътуване планувано и немога да кажа, порови се внета би трябвало да има идей, даже аз имам един приятел който на форекс играе само това животно, аз просто по вероятно в неделя ще опиша аз как го отигравам.
        Успехи

Коментар

• Non-farm payrolls

Koko a koga to4no prez weekenda 6te pi6e6 za otigravaneto okolo non-farm payrolls ?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Да виждам но днес внимавай много, просто днес хорото се води от щатският долар, имам предчувствие че ще видим негов сериозен спад днес след 15.30, което може да закара долар када за още един тест долу, аз лично стискам моите до 1.20 и не пускам, но да отбележа влязъл съм с малко и даже ще добавям в движение, нагоре или надолу няма значение.

Просто имай едно наум, ако нямаш опит в отиграването на Неселскостопанска заетост, по-добре стой и наблюдавай отстрани, аз през уйкенда ще напиша малко по-подробно как се отиграва това, това е един дар от бога - едни много лесни и бързи пипове подарък ако знаеш как да ги вземеш, но имай в предвид че това животно не се подава на техническо прогнозиране и ако не си5 се застраховал може да скапе малко по-дългосрочни твои позиции.

Blagodarq ti .

Успехи и внимавай в 15.30

Коментар

• Да виждам но днес внимавай много, просто днес хорото се води от щатският долар, имам предчувствие че ще видим негов сериозен спад днес след 15.30, което може да закара долар када за още един тест долу, аз лично стискам моите до 1.20 и не пускам, но да отбележа влязъл съм с малко и даже ще добавям в движение, нагоре или надолу няма значение.

Просто имай едно наум, ако нямаш опит в отиграването на Неселскостопанска заетост, по-добре стой и наблюдавай отстрани, аз през уйкенда ще напиша малко по-подробно как се отиграва това, това е един дар от бога - едни много лесни и бързи пипове подарък ако знаеш как да ги вземеш, но имай в предвид че това животно не се подава на техническо прогнозиране и ако не си5 се застраховал може да скапе малко по-дългосрочни твои позиции.

Успехи и внимавай в 15.30

Коментар

• Re: Коко

Първоначално изпратено от koko
                Първоначално изпратено от supertrader
                Ще има движение и в двете посоки , поне така ми изглежда , пак си намалих долар-швейцарец чакам за по евтини долари.

Аз си мисля че първо ще има едно бързо заиграване нагоре надолу но после ще направим едно лесно праволинейно движение със затваряне на екстремум
                Koko zdrawei.Vijda6 li cel pri $/C$ 1.1240/45 ?

Коментар

• Re: Коко

Първоначално изпратено от supertrader
                  Ще има движение и в двете посоки , поне така ми изглежда , пак си намалих долар-швейцарец чакам за по евтини долари.

Аз си мисля че първо ще има едно бързо заиграване нагоре надолу но после ще направим едно лесно праволинейно движение със затваряне на екстремум

Коментар

• Коко

D.Y.F-091066

Коментар

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от kritelin
                      Do chas go ochakvam da se izstrelq nagore ..tezi dodjita,koito risuva me navejdat na tazi misyl.Az sym dylyg ot 1.2770 i chakam ..da vidim do koga ;-)
                      Това няма да стане, имам в предвид във времето, очаквам изстрелването и/или спускането да започне точно в 15.37 българско време, но ще видим движение голямшко и днес май.

Успехи

Коментар

• eur/usd

Коментар

• Прегледай темата "системи за търговия, които работят" или виж мненията на Varna 2
                          Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Вчера не успяхме да достигнем таргет зоната 1.2850 за няколко пипа, това ме навежда на мисълта че е твърде вероятно днес да направим ход до 2940 или дори нов връх или по-скоро връхче около 1.30 откъдето да се запътим за малко по дълбоко спускане целящо напърво време пробив на зоната бетон 2690, ако съм прав то ни трябва да формираме нова бай зона около 1.2750-80 откъдето да тръгнем.

Днес продължавам да съм преобладаващо бичи настроен работейки по настоящият вариянт, имам 0 стоп на половин дълга позциция от вчера и до НФП няма да добавям обаче по нея.
                            Успешен ден

Коментар

• Първоначално изпратено от paul
                              Здравейте аз съм нов във форекса и следя с интерес форума.
                              Може ли да ми обясните как действа индикатора "Алигатор" и моментите buy and sell от него .
                              Успех на всички.
                              Пиеш един коктейл Алигатор и започваш да търгуваш.
                              Как се прави коктейл алигатор -Разбъркваш ром "Малибу", ликьор "Мидори" и сок от ананас и го прецеждам в чаша за мартини. После сипваш малко шамбор (френски ликьор от черни боровинки) на дъното, а отгоре - мъничко ягер (билков ликьор) и става щур коктейл!- Алигатор, после пускаш компа и натискаш бай или сел и излиза.
                              Успех.

ПП. Питаш много дълъг и труден въпрос, има много работещи модели които са различни за различните двойки, препоръчвам ти да се запознаеш с писанията на Бил Уйлямс това ще ти даде идея как да работиш с алигатор. Познавам 3-4 добри български трейдъри които го използват но всеки един от тях си е модифицирал сам стратегията и не използва чистите учебникарски примери.

Коментар

• Има доста голямо търсене и банките дават кредити на поразия. Докато допреди година можеше да си купиш на зелено за 400 420 е/м сега цените почват от 600
                                Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

Working...
                                X