If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Там е 31.8% - вероятно рисуваш фибото на обратно, дъното трябва да ти е 0% и 61.8% е 1.2810 което е моята цел.
По принцип обаче си прав 1.2690-1.2720 беше доста здрав съпорт дълго време, по всички закони би следвало да е станала вече доста здрав резистънт, но то да стигне до там, то ще покаже дали ще падне, ако го тестваме това 1.27 би следвало да падне след корекция
Дано да си прав Коко че тия дълги трябва да ги оправяме някак си.
Обаче още няма потвърждение, ако има тия цели би следвало да качим някъде 1.2635 сега някъде от макс 2576 - това хич не ми се ще да пуска надолу в тоя момент, после от 2635 някъде да върнем чак тогава за тест на канала и ако издържи би следвало да се качим горе към 1.28 със един тест на 2700.
Но да видим
Koko, от 05.06. спада има 61.8 фибоначи с дъно 1.253 на 4h около 1.269-1.27. ще окаже ли голяма съпротива 1.2635 до там?
Лошото е че още киснем в тая сел зона, чета по форумите преобладава мечото настроение, и с право, обаче това може да е добър сигнал за нас бедните дълги.
Всъщност сега видях че на братушките също им се привижда такава ендинг фигура
Дано да си прав Коко че тия дълги трябва да ги оправяме някак си.
Обаче още няма потвърждение, ако има тия цели би следвало да качим някъде 1.2635 сега някъде от макс 2576 - това хич не ми се ще да пуска надолу в тоя момент, после от 2635 някъде да върнем чак тогава за тест на канала и ако издържи би следвало да се качим горе към 1.28 със един тест на 2700.
Но да видим
EUR/USD успя да направи добро възходящо движение от 1.2535/30 дъната от вчера/по-рано днес към 1.2590 главно поради покриване на къси евра след статията на анализатора на FED - Бери в Bloomberg. Но добрите оферти продава за еврото сега са към 1.2590/1.2600 (горния край на падащия часови канал за еврото от 1.2685 върха от 09.06.06г. насам) и с оглед очакваните важн иданни за CPI на САЩ през май в 15:30ч., тези оферти може да поограничат опита за по-сериозно покачване на еврото до самите данни.
Тънки стопове на къси евра има над 1.2600, но следвщаите оферти продава са към 1.2610/20 с по-солидни стопове над 1.2620. Само тяхното прицелване ще даде технически сигнал, че еврото ВЕЧЕ оформи поне времнно дъно в 1.2530 от което се намира поне във възходяща корекция (на целият спад от 1.2980 върха?) и може да покачи към 1.2640/50 следващата техн.съпротива и дори към 1.2685/1.2700 ключовата зона на съпротива!
Сега близка подкрепа за еврото лежи в 1.2565/55 (бившата съпротива от по-рано днес), като само спад под нея ще довед едо нов натиск към 1.2535/30 офертите купува (офертина азиатски централни банки?) и ще изложи на риск стоповете на дълги евра под 1.2525/20 долара. Следващите добри оферти купува са към 1.2510/00 с оглед защита на ванжата опционна бариера в 1.2500 (долен край на ДНО в 1.2500-1.3000?) и където днес лежи долния край на часовия падащ канал за еврото. Масирани стопове на дълги евра има чак под 1.2500 нивото.
Въпреки, че пазара все още е "бичи" за долара, продължава да има риск от началото на по-дълбока възходяща корекция за EUR/USD - дали това няма да стане факт днес след данните за CPI на САЩ, ако те не бъдат чак толкова проинфлационни?
Еврото продължава да бъде под натиск и все още картинката изглежда меча.
Сел зоната за деня е разположена 1.2580-1.2600. Бай зона имаме на 1.2530 и на 1.2606.
Фундаментално покриване на печалби от благородни метали довел до рязката корекция при златото както и спада при някой борсови индекси подкрепят този спад, целта на който лежи някъде около 1.24 нива.
Аз лично продължавам да съм дълъг в очакване на по-голяма корекция към 1.27 нива.
Успехи
И аз мисля така. Макар вече да няма много сила надолу. Вчера не можах да се включа. Беше лудница при нас. БОЖ направи една от най-големите интервенции правени досега. Докато преди се ограничаваше на някой крос или няколко, сега изтегли 100 милиарда долара от банковия сектор. Това смъкна ликвидността в много фондове и кредитни институции. Случи се точно това, което писах за високодоходоните и нискодоходните инструменти.
Резултата е верижна реакция на пазарите на комидитис, част от индексите и някои кросове. Най-важното обърна картинката.
Очакваме след преодоляването на първоначалния шок и временен застой, индексите на пазарите за акции да започнат плавен ръст, плавен но продължителен и хранителен.
Еврото продължава да бъде под натиск и все още картинката изглежда меча.
Сел зоната за деня е разположена 1.2580-1.2600. Бай зона имаме на 1.2530 и на 1.2606.
Фундаментално покриване на печалби от благородни метали довел до рязката корекция при златото както и спада при някой борсови индекси подкрепят този спад, целта на който лежи някъде около 1.24 нива.
Аз лично продължавам да съм дълъг в очакване на по-голяма корекция към 1.27 нива.
Успехи
Коментар