If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво ще кажете за GBPJPY аз съм къс от 211. Нивото около 211-213 изглежда като голяма съпротива
Veroiatno 6te ti izleze nivoto ,no predi tova spored men 6te testva po-ekstremnite niva na BB.Ne vijdam da ima oversold nito na 4H nito na week frame.No ne se pritesniavai 6te zatvori6 uspe6no.Luck.
Днешното поскъпване може и да се тълкува на затваряне на дълги доларови позиции поради 30 число. От Сряда постепенно ще се оформи новият късосрочен тренд. Не мога да дам прогноза тъй като очаквах по дълбока корекция (1.24), теорията ми е тест на 1.2950 в рамките на 4 дни и след това към 1.24 15 - 20 дена така го виждам засега.
Подобно виждам нещата само във времето смятам че ще е по-кратък периода в рамките на 7 дни а не 20
И мен нещо ме съмнява и си намалих размера на дългата долар-швейцарец наполовина , ясно е че ще напъват , а то кой знае докъде няма да стигнат. От Голдман са се изказвали за петрола че ще е нагоре днес , а истината е че ако сега падне ще отиде на 50 долара , но очевидно има американски интереси за скъп петрол.Тази работа с ураганите е несериозна защото въобще не могат да ги предскажат .
Днешното поскъпване може и да се тълкува на затваряне на дълги доларови позиции поради 30 число. От Сряда постепенно ще се оформи новият късосрочен тренд. Не мога да дам прогноза тъй като очаквах по дълбока корекция (1.24), теорията ми е тест на 1.2950 в рамките на 4 дни и след това към 1.24 15 - 20 дена така го виждам засега.
Трябва да затворят над 1.2970 за да има още нагоре за еврото , това им е проблема а днес арабите продаваха евра на 1.29 , руснаците щом са толкова хитри нека им ги купят пък какво толкова има - видяха се с едни 200 милиарда а са свикнали да нямат.
Здрасти, Коко! Доналд Евънс, дружката на Буш? Ама нали на него му се размина
министерството? Пък и той е фалшив Дон, да знаеш! Него не го приехме във
"Вселенската асоциация на Доновете" )).
А за 1.34, защо така нещо много ме съмнява, че скоро ще го видим, тази година да
речем? Ама знае ли човек, всичко става! Мисля си, че до 9 дни ще се поизясни малко
ситуацията
ПП. А за късата, дето я отвори следобед, въобще не се съмнявай, че
ще ти излезе. Само внимавай кога ще я затвориш!
Аз знам че ще излезе сигурен съм че сега ще бием 1.2690 така че след него ще излеза, ако се качим сега до 2930 още по-добре че пак ще заредя каруцата, преди бях попрекалил и започнах твърде рано да я тваря къде 26 но няколко разтварвания и няколко дълги ми дойдоха добре и сега съм сравнително празен има място за още, а за това 1.34 и аз доскоро мислех като теб че сме финито, но просто тия скапани движения последните седмици мязат по-скоро на 4ка, но махни го Елиот, нали знаеш че снего обясняваме това което чувстваме защото той всичко може да обясни, просто нещо не се връзва, ако сме в С класически трябваше да свърши на 2450, 2630 и то вървеше но , опс аз пак почнах с тоя Елиот, исках да кажа че ако си прав за мен също е добре, проблемите ще ми дойдат около 2450 където ще започна сигурно да удължавам но ще внимавам
Здрасти, Коко! Доналд Евънс, дружката на Буш? Ама нали на него му се размина
министерството? Пък и той е фалшив Дон, да знаеш! Него не го приехме във
"Вселенската асоциация на Доновете" )).
А за 1.34, защо така нещо много ме съмнява, че скоро ще го видим, тази година да
речем? Ама знае ли човек, всичко става! Мисля си, че до 9 дни ще се поизясни малко
ситуацията
ПП. А за късата, дето я отвори следобед, въобще не се съмнявай, че
ще ти излезе. Само внимавай кога ще я затвориш!
Здравей! Ето това се казва интересна новина! Би ли споделил откъде
е информацията и каква част от валутния резерв се подмения в
момента - в проценти и в абсолютни стойноности? А също и кои Центр.
банки го правят? Като гледам колко е часа и преценявам часовите разлики, това трябва да са банки от Западна Европа, Западна Африка,
Карибския басеин или от Американските континенти. Успех!
Don Karlos, imah v predvid niakolko centralni banki nai ve4e ot dale4nia iztok i po malko ot blizkia iztok. Procesa te4e ot na4aloto na tazi godina i celta e 50%.Uspeh ti jelaia!
банки го правят? Като гледам колко е часа и преценявам часовите разлики, това трябва да са банки от Западна Европа, Западна Африка,
Не бе твоят адаш Дон Евънс го направи това, само като разбраха че е Дон и готово, май и от СБ натискат за по-евтин долар но да видим, нека техниката проработи първо, аз наистина смятам че ще идем после към 1.34 преди по-сериозен спад към 1.19 но първо нека сега довършим спада пък тогава ще му мислим
Koko, zasto se borish s trenda ? V momenta niakolko centralni banki si obmeniat valutnite rezervi ot D v Eu.Uspeh ti jelaia!
Защото съм ловец на дъна и върхове, хехе, майтапя се, защото това ми е седмичният план, миналата седмица хванах късата, почти от горе, после хванах тая дълга почти от долу, сега се опитвам да хвана следващата къса, която мисля че трябва да видим.
Утре ще разбереш че съм бил прав, дано де.
Коментар