IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• cable

Айде сега от 1.841 надолу до 1.813...
    usd/cad buy 1.1762 SL 1.168 TP 1.238
    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Info EUR/USD

Аз виждам образуван диагонален триъгълник за завършване на последната вълна.Сега следва малко нагоре до към 1.2439-40,после пак надолу за 10 пипа и след това вече нагоре за вълна 2 или В,не се знае и тя ще бъде поне 50% от последното движение надолу,т.е до към 1,247-80. Успех,колеги!

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Първоначално изпратено от koko
        SHORT EUR 1.2428 STOP 1.2455 TARGET 1.2330
        NEW STOP 1.2428
        Задействан стоп 2428 -0р

Коментар

• EUR/USD

Все пак вече съм дълъг (въпреки настроенията за спад) след поредния отскок от MA233 на 1H, стоп под 1.2380. Ще добавя след преодоляване на долния лъч на Fibonacci Fans прокаран между най-високата стойност от 5.IX и най-ниската от днес. Цел горния лъч за половината позиция, за другата ще видим.
          Успех.

Коментар

• cable

sell limit 1.841 SL 1.851 TP 1.813
            sell gbp/jpy 202.82
            Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
            [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• usd/can се е насочил към 1.1720. покупки от нива близки до него със дългосрочен профит ми изглеждат перспективни... покупка от текущи с добавка от 1.1720 и стоп 1.1680...макар че се надявам да добавям само в печеливш канадец от тук в следващите няколко месеца. успех на всички.

Коментар

• Пореден незнам защо се получава така но аз съм скъсил нзд от същото ниво от където ти си удължил, поне стоповете ни ще останат тук моят е на 7115
                Успех

Коментар

• А играя северната посока,защото имаме една ТЛ на н4 ,която сутринта пробихме и сега сме върнали пак до нея за тест.Ако сме за нагоре,сега е момента за бай,а и стопа е доста близо.Иначе пробива на тази ТЛ дава 90 пипса профит,или някъде около 1.25.

Коментар

• Koko,по принцип си прав,обаче аз си опитвам с малко да видя от къде ще излезе зайчето.като тръгне си има система за добавяне и ще оправим нещата.Стопа го поставям на 1.2387 ,а не на 1.2374 ,понеже според мен на 87 подава сел сигнал на н1 и дъното на 1.2375 не би трябвало да издържи.иначе това снощното дъно има всички шансове засега.
                    Успех.

Коментар

• Eur/Usd според мен направи диагонален триъгълник ,но сутринта имаше едновременни покупки на eur и usd на 1H , и вероятно "японците" може да объркват "копчетата" до 1.235.Успех на всички.

Коментар

• [quote="Пореден"]Buy 1.2403 stop 1.2387 t/p 1.248

Пореден, по принцип никога не коментирам търговии на други, за мен целта беше към 1.25 но реална 1.2480 и от графиката която постнах това е ясно, но пробива на 1.2395 игнорира тоя вариант а да не говорим за дивергенцията която ме накара да затворя дългата си и да скъся, рси също е за надолу.
                        Успех и извинявай за коментара може и да греша

Коментар

• Buy 1.2403 stop 1.2387 t/p 1.248.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            SHORT EUR 1.2428 STOP 1.2455 TARGET 1.2330
                            NEW STOP 1.2428

Коментар

• SHORT EUR 1.2428 STOP 1.2455 TARGET 1.2330

Коментар

• [quote=vsko]
                                Първоначално изпратено от "koko"
                                EXIT LONG EUR 1.2436 +51p[/quote

По какво позна че няма да пробие?
                                ОЩЕ споря с ГГГ той мисли че сме за 1.25 аз мисля че тръгваме надолу за 2330-2285, така че не е сигурно, а иначе костинурката постна да бягаме

Коментар

Working...
                                X