If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз виждам образуван диагонален триъгълник за завършване на последната вълна.Сега следва малко нагоре до към 1.2439-40,после пак надолу за 10 пипа и след това вече нагоре за вълна 2 или В,не се знае и тя ще бъде поне 50% от последното движение надолу,т.е до към 1,247-80. Успех,колеги!
Все пак вече съм дълъг (въпреки настроенията за спад) след поредния отскок от MA233 на 1H, стоп под 1.2380. Ще добавя след преодоляване на долния лъч на Fibonacci Fans прокаран между най-високата стойност от 5.IX и най-ниската от днес. Цел горния лъч за половината позиция, за другата ще видим.
Успех.
usd/can се е насочил към 1.1720. покупки от нива близки до него със дългосрочен профит ми изглеждат перспективни... покупка от текущи с добавка от 1.1720 и стоп 1.1680...макар че се надявам да добавям само в печеливш канадец от тук в следващите няколко месеца. успех на всички.
Пореден незнам защо се получава така но аз съм скъсил нзд от същото ниво от където ти си удължил, поне стоповете ни ще останат тук моят е на 7115
Успех
А играя северната посока,защото имаме една ТЛ на н4 ,която сутринта пробихме и сега сме върнали пак до нея за тест.Ако сме за нагоре,сега е момента за бай,а и стопа е доста близо.Иначе пробива на тази ТЛ дава 90 пипса профит,или някъде около 1.25.
Koko,по принцип си прав,обаче аз си опитвам с малко да видя от къде ще излезе зайчето.като тръгне си има система за добавяне и ще оправим нещата.Стопа го поставям на 1.2387 ,а не на 1.2374 ,понеже според мен на 87 подава сел сигнал на н1 и дъното на 1.2375 не би трябвало да издържи.иначе това снощното дъно има всички шансове засега.
Успех.
Eur/Usd според мен направи диагонален триъгълник ,но сутринта имаше едновременни покупки на eur и usd на 1H , и вероятно "японците" може да объркват "копчетата" до 1.235.Успех на всички.
Пореден, по принцип никога не коментирам търговии на други, за мен целта беше към 1.25 но реална 1.2480 и от графиката която постнах това е ясно, но пробива на 1.2395 игнорира тоя вариант а да не говорим за дивергенцията която ме накара да затворя дългата си и да скъся, рси също е за надолу.
Успех и извинявай за коментара може и да греша
Коментар