If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имате ли впечатления от www.pk95.com? Има ли някой, който да ползва техните услуги?
Защото изглежда добре - 2п спред E/$, 0.5% марджин.
тествай им един месец платформата и после решавай..понеже аз отворих дума за пк95 онзи ден и за да не ме псувате после да кажа да не вкарвате големи суми и да теглите....не съм сигурен че съм прав но имам едни спомени за пф"съединение" а връзката с популярна каса е ясна ....иначе също смятам да пробвам октомври или ноември защото ми спестяват 4 пипса на сделка ...което за начина ми на игра си е сума на месечна база. успех . мисля че кфн е работеща, но все пак умната с пк95
Малко допълнителна светлина върху въпросната Каса: http://pk95.blogs.com/pk95/ Опитват се да бъдат интересни.
Успешен ден на всички.
EUR/USD красиво (та чак подозрително) отскочи от MA233 на 1H, имаме адекватно преодоляване и на MA55 на 30М. За съжаление закъснях със събуждането, но смятам отново да търся дълго евро със вход от 1.2440.
Той е причината , защото сега като напишеш нещо то заема цял екран , и чак ти става неловко а като четеш щракаш.Та има нещо ирационално , нали тенденцията е към малко пространство и по-вече информация а не обратното.
dobro utro na vsi4ki , koito po4ival po4ival sega e vreme za rabota
KoKo e super prav za poslednoto si mnenie no s malko ---2-5 % ot smetkata . stopa e dobre da bude na nivo 1.2320 no ako se igrae s malko . ako petrola produlji da pada 6te vidim niva ot 1.2250 kadeto mislia da dobavia do 30 % ot smetkata .imam dulgi ot 1.1904 no za tova ne mi se govori za6toto pozagubih dosta pari togava zaradi lo6 internet i lakomia . NEKA DA NE BUDEM LAKOMI A DA VZIMAME PO-MALKO I REDOVNO
Koko nadiavam se da produljish da ni u4ish , za6toto bez da si krivia du6ata ti si edinstvenia , koito u4i horata bezkoristno.
v momenta koito imam vuzmojnost, dori da stupia na malkia ti prust 6te te pokania niakde da piinem po ne6to , zaedno sas vsi4ki tuk koito sa normalni i se opitvat da se u4at.
za6toto ako si mislite 4e tova tuk e kato evrofutbul ste sburkali generalno !!!
Коментар