IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Първоначално изпратено от mitak1969
    Достигането до 1.2980 сигнал ли е за падането на 1.3
    Не, би трябвало да е сигнал за едно по-голямо покачване по принцип, но аз още държа късите си за да видя именно 1.30 как ще реагира, отказах се да хеджирвам сигурно над 1.30 ще стопирам
    Мисля си ,че разиграват сценарий за рибите да купуват
    http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
      Достигането до 1.2980 сигнал ли е за падането на 1.3
      Не, би трябвало да е сигнал за едно по-голямо покачване по принцип, но аз още държа късите си за да видя именно 1.30 как ще реагира, отказах се да хеджирвам сигурно над 1.30 ще стопирам

Коментар

• Достигането до 1.2980 сигнал ли е за падането на 1.3
        http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
          Изпълнен автоматичен ордер BUY 1.2955. Е/Д
          Очакванията ми от вчера остават непроменени, както писах в петък селзоната е 2940-60 и единствено пробив на 80 ще ме накара да стопирам моите къси.
          Успешна нова седмица на къси и на дълги и много профити

Коментар

• Изпълнен автоматичен ордер BUY 1.2955. Е/Д
            Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от veselinzlatanov
              А не би ли бил един по-висок стоп по-уместен /с малка позиция/ от рода на 1.3040 и добавки над 1.2970? Все пак народа е доста настроен за юг и има доста стопчета за лапане:///

Не, в грешка си народа масово е настроен бичи, имайки в предвид и високото затваряне, това че тук сме се събрали се глупаци дет ловим дъна и върхове е друг въпрос. Ако искаш да изграждаш позиция имай в предвид че ако 1.30 падне следващата по-сериозна селл зона достойна за добавка е 1.3183 - 7 мото фибо

Коментар

• А не би ли бил един по-висок стоп по-уместен /с малка позиция/ от рода на 1.3040 и добавки над 1.2970? Все пак народа е доста настроен за юг и има доста стопчета за лапане:///

Коментар

• Първоначално изпратено от vodoley
                  Здравей те колеги,
                  Присъединявам се към мечото настроение в краткосрочен план.Позицията ми е чисто техническа.Струва ми се че стопа на Коко е твърде висок,моят е на 2960

Нека силата да е с Вас !
                  Не си прав за стопа 1.2960, защо - много пъти съм повтарял едно правило - едно ниво тества ли се то ще падне, ако тръгнем нагоре твърде е възможно да видим тест на върхът 1.2970, видим ли го той ще падне но преди да падне ще има откат, достатъчен да излезем навреме може би, това е идеята ми за стоп 1.2980
                  Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                    но стопа ти може да бъде ударен, така че помисли за неговото преместване на 0 още сега или без такъв, ако си с съвсем малко къс на еврото

Не съм къс с малко, реално нямам стоп а имам х4 ревърс със 10п профит както и да е това са подробности, ще видим 1.25 според мен в скоро време въпреки че всичко е възможно.
                    В момента курса е 1.2933
                    Успехи

Коментар

• Speko

И все пак е възможно дори и 1.2940 да не пробие с години , а може и с отварянето на пазара , защото петрола и златото нещо напъват за север.Ще взема да купя евро че после да не ме е яд как съм го пропуснал този път да си го купя на върха , при такива убедителни сигнали очевидно то ще е переспективната страна нищо че от Америка а не от Европа наредиха в петък да поскъпне.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• но стопа ти може да бъде ударен, така че помисли за неговото преместване на 0 още сега или без такъв, ако си с съвсем малко къс на еврото

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                          Сега виждам че няма интерес към разнищване на малките графики, и е нормално тъй като ситуацията в тоя момент е доста сложна хехе, за някой хора, сега доста народ масово из нашите форуми са булиш настроени, и то хора със солидни знания и опит уж, блаженни са веруищите защото тяхно е царство небесно. Да даже ми е малко смешно защото само 200пнадолу същите тия хора бяха мечи настроени и то само преди два дни. Няма значение но ще ми твърдят сега в един друг форум че късата ми нямало да излезе, хехе същите тия хора ще продадат евродолар сигурно когато аз купя долу около 1.25. Писнало ми е да се боря с вятърни мелници и да обяснявам че нищо лошо няма в това да не ми излезе късата, нищо лошо защото имам стоп, тоя стоп е на 1.2980 ако падне ще ревърсна малко за 10 на пипа за да го избия, после ще видя как ще реагира 1.30, ако сме във тоя сценарии ако падне, което ме съмнява да стане лесно, ще търся къса от около 1.3050-70 пак със същите цели - пробив на 1.2690 бетона, защото ние имаме всички основания да мислим че тоя бетон вече не е бетон. Пак се разплямпах но ме е яд като чета глупости
                          Коко,

Е от къде това просветление у твоите хора за бичо настроение при положение че 200 пипса по-надолу били къси? и за къде са бичи?

аз съм къс(с много малко), при положение че очаквам 1,59 след една година и какво?

И как така човек си сменя толкова лесно мнението?
                          Коко, аз мисля че ще излезе късата ти защото според мен каквото и да става пак ще ходим под 29, но за 25 забрави

Коментар

• eur/usd

Chisto tehnicheski poglednato i az smqtam,che ni ochakva spad pri eur/usd.
                            Nqkoi sledi li gbp/jpy ? Sega gledam grafikite i si mislq,che ni ochakva pokachvane

Коментар

• Интересни новини от Иран http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/...ran/index.html
                              Петрола най вероятно ще поскъпне утре. Мисля че ще имаме атака на върха, въпреки убедителните аргуметни които бяха изложени.
                              Но може и да бъркам това просто ще даде път на другият вариант за развитие на нещата.
                              Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Здравей те колеги,
                                Присъединявам се към мечото настроение в краткосрочен план.Позицията ми е чисто техническа.Струва ми се че стопа на Коко е твърде висок,моят е на 2960

Нека силата да е с Вас !

Коментар

Working...
                                X