Първоначално изпратено от koko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от veselinzlatanovА не би ли бил един по-висок стоп по-уместен /с малка позиция/ от рода на 1.3040 и добавки над 1.2970? Все пак народа е доста настроен за юг и има доста стопчета за лапане:///
Не, в грешка си народа масово е настроен бичи, имайки в предвид и високото затваряне, това че тук сме се събрали се глупаци дет ловим дъна и върхове е друг въпрос. Ако искаш да изграждаш позиция имай в предвид че ако 1.30 падне следващата по-сериозна селл зона достойна за добавка е 1.3183 - 7 мото фибо
Коментар
-
Първоначално изпратено от vodoleyЗдравей те колеги,
Присъединявам се към мечото настроение в краткосрочен план.Позицията ми е чисто техническа.Струва ми се че стопа на Коко е твърде висок,моят е на 2960
Нека силата да е с Вас !
Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKOно стопа ти може да бъде ударен, така че помисли за неговото преместване на 0 още сега или без такъв, ако си с съвсем малко къс на еврото
Не съм къс с малко, реално нямам стоп а имам х4 ревърс със 10п профит както и да е това са подробности, ще видим 1.25 според мен в скоро време въпреки че всичко е възможно.
В момента курса е 1.2933
Успехи
Коментар
-
Speko
И все пак е възможно дори и 1.2940 да не пробие с години , а може и с отварянето на пазара , защото петрола и златото нещо напъват за север.Ще взема да купя евро че после да не ме е яд как съм го пропуснал този път да си го купя на върха , при такива убедителни сигнали очевидно то ще е переспективната страна нищо че от Америка а не от Европа наредиха в петък да поскъпне.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoСега виждам че няма интерес към разнищване на малките графики, и е нормално тъй като ситуацията в тоя момент е доста сложна хехе, за някой хора, сега доста народ масово из нашите форуми са булиш настроени, и то хора със солидни знания и опит уж, блаженни са веруищите защото тяхно е царство небесно. Да даже ми е малко смешно защото само 200пнадолу същите тия хора бяха мечи настроени и то само преди два дни. Няма значение но ще ми твърдят сега в един друг форум че късата ми нямало да излезе, хехе същите тия хора ще продадат евродолар сигурно когато аз купя долу около 1.25. Писнало ми е да се боря с вятърни мелници и да обяснявам че нищо лошо няма в това да не ми излезе късата, нищо лошо защото имам стоп, тоя стоп е на 1.2980 ако падне ще ревърсна малко за 10 на пипа за да го избия, после ще видя как ще реагира 1.30, ако сме във тоя сценарии ако падне, което ме съмнява да стане лесно, ще търся къса от около 1.3050-70 пак със същите цели - пробив на 1.2690 бетона, защото ние имаме всички основания да мислим че тоя бетон вече не е бетон. Пак се разплямпах но ме е яд като чета глупости
Е от къде това просветление у твоите хора за бичо настроение при положение че 200 пипса по-надолу били къси? и за къде са бичи?
аз съм къс(с много малко), при положение че очаквам 1,59 след една година и какво?
И как така човек си сменя толкова лесно мнението?
Коко, аз мисля че ще излезе късата ти защото според мен каквото и да става пак ще ходим под 29, но за 25 забрави
Коментар
-
Интересни новини от Иран http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/...ran/index.html
Петрола най вероятно ще поскъпне утре. Мисля че ще имаме атака на върха, въпреки убедителните аргуметни които бяха изложени.
Но може и да бъркам това просто ще даде път на другият вариант за развитие на нещата.Всеки да прецени рисковете сам за себе си
Коментар
Коментар