If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Познах посоката при юрото и не смях да се включа Голям съм…..от 2 дена си викам на север ша сме веке и нищо не правя Ся веке ми се струва малко рисково . 1,3287 кат няква оформяща се съпротива ми се вижда
Това ще го мине, въпроса е по-скоро дали ще мине 1.33 - това би било по-знаково.
Поне мнението ми на начинаещ е такова - казвайте ако не съм прав.
Познах посоката при юрото и не смях да се включа Голям съм…..от 2 дена си викам на север ша сме веке и нищо не правя Ся веке ми се струва малко рисково . 1,3287 кат няква оформяща се съпротива ми се вижда
Рано ми изглежда за тотално обръщане нагоре , но и аз мисля това дъно трябва да остане. Гаранция че няма да боднат леко рез него надолу няма. И все пак надолу има много повече ход отколкото нагоре , понеже янките пак те ще си въведат в държавата хубавите и новите технологични неща пък ние ще блеем като тарамбуки.
Рано ми изглежда за тотално обръщане нагоре , но и аз мисля това дъно трябва да остане. Гаранция че няма да боднат леко рез него надолу няма. И все пак надолу има много повече ход отколкото нагоре , понеже янките пак те ще си въведат в държавата хубавите и новите технологични неща пък ние ще блеем като тарамбуки.
Добро утро Тъй като не съм много опитен трйдър ,и особенно в областа на стоповете моля ви да ми кажете стоп при 1,3130 на дългото ми евро от 1,3052 дали е правилен .Сложил съм го под голям часов бар и под МА21 .
По същата логика съм сложил стоп 89,75 на дългия $/йена от 89,27 само че той тук е под МА 34 и под голям 4ч бар .Благодаря и приятен ден
Коментар