IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бай 1,3287
    не е препоръка

Коментар

• Юруш на маслините
      http://bg.magictoken.info/
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Е па щом не е съпротива ша си го нароча за подкрепа. Ако се върне на 1,3287 купувам

Коментар

• Цел за днес 1.3375 - 200 седмичен МА

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman
            Познах посоката при юрото и не смях да се включа Голям съм…..от 2 дена си викам на север ша сме веке и нищо не правя Ся веке ми се струва малко рисково . 1,3287 кат няква оформяща се съпротива ми се вижда
            Това ще го мине, въпроса е по-скоро дали ще мине 1.33 - това би било по-знаково.
            Поне мнението ми на начинаещ е такова - казвайте ако не съм прав.

Коментар

• Познах посоката при юрото и не смях да се включа Голям съм…..от 2 дена си викам на север ша сме веке и нищо не правя Ся веке ми се струва малко рисково . 1,3287 кат няква оформяща се съпротива ми се вижда

Коментар

• Късно , вече риска е по-висок.

Иначе нагоре.

Аз ще добавя малко към вчерашната позиция, щото току що проби 50МА на 3 часа.

Първоначално изпратено от New_trader1
                някакво мнение за AUD/JPY

Коментар

• някакво мнение за AUD/JPY

Коментар

• Re: koko

Първоначално изпратено от supertrader
                    Рано ми изглежда за тотално обръщане нагоре , но и аз мисля това дъно трябва да остане. Гаранция че няма да боднат леко рез него надолу няма. И все пак надолу има много повече ход отколкото нагоре , понеже янките пак те ще си въведат в държавата хубавите и новите технологични неща пък ние ще блеем като тарамбуки.

Говоря за някакво С до 50-58 не за обръщане

Коментар

• koko

Рано ми изглежда за тотално обръщане нагоре , но и аз мисля това дъно трябва да остане. Гаранция че няма да боднат леко рез него надолу няма. И все пак надолу има много повече ход отколкото нагоре , понеже янките пак те ще си въведат в държавата хубавите и новите технологични неща пък ние ще блеем като тарамбуки.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• за днеска така ги виждам нещата. След малко ход до 3152/80 и от там нагоре за тест на 3285/3320.
                        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Аз бих сложил стопа под 89.00 ,

опс , гледам , че стопа ти е на + , нямам идея

Първоначално изпратено от tandem
                          Добро утро Тъй като не съм много опитен трйдър ,и особенно в областа на стоповете моля ви да ми кажете стоп при 1,3130 на дългото ми евро от 1,3052 дали е правилен .Сложил съм го под голям часов бар и под МА21 .

По същата логика съм сложил стоп 89,75 на дългия $/йена от 89,27 само че той тук е под МА 34 и под голям 4ч бар .Благодаря и приятен ден

ПП Смятам че ще падне голямо местене на стопове

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                            Първоначално изпратено от koko
                            До тук добре - перфектно тесдтвахме битият тренд, небива да видим ново дъно ако сме в бичи сценарий
                            Коко здравей Определи ли пъба Ако прескачаш до Варна ми свирни че ми е близо Успех
                            Честито - ще ти пиша другата седмица ЛС

Аз стискам дългите си идей и позиций все още хехе

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              До тук добре - перфектно тесдтвахме битият тренд, небива да видим ново дъно ако сме в бичи сценарий
                              Коко здравей Определи ли пъба Ако прескачаш до Варна ми свирни че ми е близо Успех

Коментар

• До тук добре - перфектно тесдтвахме битият тренд, небива да видим ново дъно ако сме в бичи сценарий

Коментар

X