IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Netisan

Първоначално изпратено от supertrader
    Нулевия лихвен процент е изобретение на откачалката Бернанке. Вярно жълтите го прилагаха но е съвсем близо времето когато Тойота , Мицибуши и Хонда ще отчетат производство на нито една кола в Япония и ще се изнесат. Йената ще загуби толкова много позиции че много брокери ще я махнат от платформите си за търговия. Същото ги чака и янките по после. Но те Бернанке ще го изритат и повече шоу с монетарната политика няма да има.Бернанке няма да си доизкара мандата - повече от 100 % сигурно.
    Безплатен обяд нема - банките требе да ручат - в момента реалният лихвен процент е отрицателен - номиналният минус инфлацията - което ще рече че вече са си на загуба, с тия наливания на средства от трилиони ще изгайретят година две, но после или требе да стане дефлация, което си е не по-малко зло от инфлация или курсо на доларо да падне, което нищо чудно да стане ако верно изсипят тия 8.5 трилиона на пазаро както плануват хехе, и те тогава пак ще си купуваме крайслери на цената на лада нива кат беше есенес

Коментар

• Браво Коко аз не можах да набера смелост за такава позиция.

Някой смелчага да го тества това ниво с къси?
      Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Когат съм зле все така да съм - прибрах 100 пипоня от половината позиция а другата пасе трева
        Поздравления! и нека тренда е все така с теб
        Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• А бря нема ли некой модератор да махне тия простотии в лево

Коментар

• Netisan

Нулевия лихвен процент е изобретение на откачалката Бернанке. Вярно жълтите го прилагаха но е съвсем близо времето когато Тойота , Мицибуши и Хонда ще отчетат производство на нито една кола в Япония и ще се изнесат. Йената ще загуби толкова много позиции че много брокери ще я махнат от платформите си за търговия. Същото ги чака и янките по после. Но те Бернанке ще го изритат и повече шоу с монетарната политика няма да има.Бернанке няма да си доизкара мандата - повече от 100 % сигурно.
            D.Y.F-091066

Коментар

• vhk

Форум: Валутна Търговия Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 9:41 am Заглавие: Валутна търговия - FOREX
              buy aud/usd 0.6670 stop 0.6540 . selll aud/usd 0.6755 profit +85p.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                Първоначално изпратено от koko
                Опс задействана ми е дълга 3666
                Koko, пак играеш срещу мен, хехе. Да видим днес кой-кого.
                Сигурен съм че следващият път ще е на твоето, уважавам твоите знания и умения и ти желая успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  Първоначално изпратено от ManUtd
                  Пичове, нещо не върви ползотворно дикусията днес и ще ходя да почивам. Оставям едни къси евра за 3535 и дълги йени в долар за 86. Надявам се утре да е по-читаво.
                  КоКо, много си зле приятелю, за Джей-джей да не говорим.
                  ----------------------------
                  Berbo count: still 6 and waiting...
                  We'll Keep the Red Flags Flying High
                  Когат съм зле все така да съм - прибрах 100 пипоня от половината позиция а другата пасе трева
                  Честито! На мен ми порнаха дупата, хехе.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
                    Нещо не ми се вярва .Г7 не ми се мисли какви нужди имат от долари.откаде? те Сащ трябва да станат печатница за пари.Още повече Европа хич не беше очарована от силното евро.За какво да го прави?то на самоебане прилича това.
                    По-интересно ми се струва свалянето на ОЛП от централните банки. В един момент ОЛП ще стане 0% и фактически ЦБ (правителствата) ще абдикират от всякакво влияние върху финансовите системи.
                    Всяка ЦБ ще заживее свой собствен живот, а ФРС ще е над всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                      Пичове, нещо не върви ползотворно дикусията днес и ще ходя да почивам. Оставям едни къси евра за 3535 и дълги йени в долар за 86. Надявам се утре да е по-читаво.
                      КоКо, много си зле приятелю, за Джей-джей да не говорим.
                      ----------------------------
                      Berbo count: still 6 and waiting...
                      We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                        Първоначално изпратено от bgg_red
                        Форума е придобил нов вид.
                        Лично мен не ме кефи!!!
                        Ако случайно модератора е наоколо, да бъде така добър да върне в нормален вид форума. какви са тези нови, ненужни колонки отляво?
                        Мда баси гадното това отляво стеснява и без тва тясното място за постове и графики, кой умник го измисли деба
                        Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Нещо не ми се вярва .Г7 не ми се мисли какви нужди имат от долари.откаде? те Сащ трябва да станат печатница за пари.Още повече Европа хич не беше очарована от силното евро.За какво да го прави?то на самоебане прилича това.

Коментар

• Какво бихте казали за това:

Ивел,според мойте изчисления в момента еврото трябваше да е 1.20,а пауда около 1.40
                            просто всичко излезна спрямо прогнозите ми,най-вече петрола,но не и валутите.
                            има пробив във корелационните движения и ус трежарис продължават да растат,а долара не се качва,което за мен беше нелогично.
                            като си разтърсих и се обадих тук там,разбрах причината-берненки е направил дискаунт уиндоу за Г-7.
                            копаленцата никъде не го обявиха това,или ако са казали,така са го направили,че да не му се обърне внимание.
                            какво ще рече това?
                            поради огромното търсене на долари,за да не продължава долара да расте силно,берненки е дал на държави,като ЕС,англия,австралия и прочие,да ВЗИМАТ ДОЛАРИ НА ЗАЕМ,ВМЕСТО ДА ГИ КУПУВАТ.........
                            от тук идва и дисбаланса-има огромно търсене,но долара не се качва.
                            трежърис продължават главоломно да растат-целия свят продължава да купува долари яко.
                            проблема е,че централните банки не купуват тези долари на ОТС маркета,ами ги вземат за лихва от фед.

много внимавай какво играеш-в момента новините нямат значение-просто фундамента е друг.
                            според мен се опитват да удържат валутите в сегашните нива и ще се опитат да убият волатилността.
                            сдащ печелят много от това,защото трежърис са с много ниска лихва,а всеки все още ги купува -съответно сащ дават много ниска цена за този ресурс.а после,на по висока лихва го дават на другите централни банки да заемат долари,за да поемат търсенето на долари.
                            ако го нямаше този дискаунт уиндоу към Г7,в момента реалната цена на долара би трябвало да е към 1,20 евро,ако се сравни нарастването на УС трежърис.
                            Писано е от един потребител, който сигурен съм го познавате, взех го от форума на имотинет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                              Първоначално изпратено от bgg_red
                              Лично мен не ме кефи!!!
                              Ако случайно модератора е наоколо, да бъде така добър да върне в нормален вид форума. какви са тези нови, ненужни колонки отляво?
                              Що бе Хепи не е лошо някакви новинки са наслагали.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                                Лично мен не ме кефи!!!
                                Безплатен обяд няма!

Коментар

Working...
                                X