IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706
    Хубаво предвиждате залез на долара, но защо златото не мръдна днес?
    Цялото движение на еврото беше породено от изказването на Трише за лимит в сваляне на лихвите.
    Твърде вероятно...както и от очакванията за агресивна редукция от страна на ФЕД. А те няма да се опровергаят със сигурност по не докато не излезе новината. До тогава за дългиняма страшно според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy
      Е до 2025 дълги еур/усд няма да държа....обаче в един по кратък период...като че ли си струва да не съм пред компютъра....но пък знае ли човек...може $ никога вече да не поскъпне!
      Като излезе новият дизайн може и да поскъпне

Коментар

• Хубаво предвиждате залез на долара, но защо златото не мръдна днес?
        Цялото движение на еврото беше породено от изказването на Трише за лимит в сваляне на лихвите.

Ето и още една интересна гледна точка:
        EURO-DOLLAR: Of interest, one veteran trader we speak with, familiar
        with the actions of a slew of real-money accounts and some hedge funds,
        contends that some of the euro demand in recent days has come from funds
        liquidating shorts, booking profits on positions they may otherwise have
        held on to (though we question that given the scale of the move). Trader
        says light background chatter suggests some are being forced into cash
        due to exposures to the unfolding Madoff Ponzi scandal. Hard to verify
        but an interesting link.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
          Първоначално изпратено от tandem
          Първоначално изпратено от blqblq
          Първоначално изпратено от koko
          Първоначално изпратено от ManUtd
          Пичове, нещо не върви ползотворно дикусията днес и ще ходя да почивам. Оставям едни къси евра за 3535 и дълги йени в долар за 86. Надявам се утре да е по-читаво.
          КоКо, много си зле приятелю, за Джей-джей да не говорим.
          ----------------------------
          Berbo count: still 6 and waiting...
          We'll Keep the Red Flags Flying High
          Когат съм зле все така да съм - прибрах 100 пипоня от половината позиция а другата пасе трева
          Честито! На мен ми порнаха дупата, хехе.
          Няма се пуашиш ,остана ми един памперс в повече с моя дълъг швейцарец Мога да ти го пратя

Я втори дълъг швейцарец от 1,1406 Баси ужасаса
          abe тандем само преди броени дни сам написа какеврото бавно ще катери нагоре както швеицареца преди а ти си купуваш долар швеик защо търгуваш пряко убеждението си може и да има потенциал за атака на 1.22 но то ще е на седмична графика абе знаех си че задеистването на тази 1,2,3 формация на дневна при еврото ще оплеска нещата + края на годината като допълнителна тежест ама аиде живи и здраве да сме успех все пак на всички
          Ами правилно съм писал ама то извън пътя бре на 4ч това слизане под ФЕ100 е мушенгия(при франка ) и трябва да се хване за нагоре Успех

Коментар

• Е до 2025 дълги еур/усд няма да държа....обаче в един по кратък период...като че ли си струва да не съм пред компютъра....но пък знае ли човек...може $ никога вече да не поскъпне!

Коментар

• Re: Netisan

Първоначално изпратено от takiteasy
              лошо нема купувайте долари да си лепем тапети с тях след некоя и друга година
              много им даваш...
              ЦРУ им дава фъндък до 2025 година хехе аз пак съм лаик

ЦРУ предвижда залез на САЩ

Доларът губи ролята си като водеща валута, а самата държава САЩ отстъпва като световна политическа и икономическа сила. Това кара тайните служби в страната да се опасяват от мрачно бъдеще за световната сила така, както никога досега, се казва в материал на der Spiegel. Повод за подобни твърдения дават изводите от изследване, че създаденият след Втората световна война световен ред няма да съществува след 2025 година.

Икономическото и политическото влияние на САЩ ще намалява през следващите две десетилетия. По света ще има все повече нестабилни места, храните и водата ще станат по-оскъдни, а оръжията ще увеличат своя брой, сочат прогнозите на изследване на Централното разузнавателно управление (ЦРУ), наречено „Глобални тенденции 2025“.

Финансовата криза на Wall Street от последните месеци ще даде началото на едно преобразование на глобалната икономика, смятат авторите на изследването. Американският долар ще загуби ролята си на най-силна валута и ще се стигне до ситуация, в която неговият статут ще се превърне в „пръв сред равни“.

Никога досега представяният на всеки пет години доклад, който се изготвя на база анкети сред експерти и прогнози на анализатори на тайните служби, не е рисувал толкова песимистични перспективи за мястото на САЩ.

Политическото влияние на Америка ще намалее, предсказва изследването. „Макар САЩ да остане единственият и най-мощен самостоятелен актьор, относителната им сила – дори във военната област, ще се понижава и влиянието ще става по-слабо“.

„Международната система, която е създадена след края на Втората световна война, няма да съществува след 2025 година“. Вината за това е на „растежа на развивашите се страни, глобализиращата се икономика, трансфера на богатство от Запад на Изток и нарастващата роля на недържавните актьори“, се казва в изследването.

Следващите 20 години на преход ще бъдат изпълнени с рискове, предсказват анализаторите. Китай и Индия ще застанат редом до САЩ на върха на един мултиполярен свят и ще се борят за влияние. Иран, Турция и Индонезия също щели да наберат сила.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                Първоначално изпратено от blqblq
                Пичове, нещо не върви ползотворно дикусията днес и ще ходя да почивам. Оставям едни къси евра за 3535 и дълги йени в долар за 86. Надявам се утре да е по-читаво.
                Когат съм зле все така да съм - прибрах 100 пипоня от половината позиция а другата пасе трева
                Няма се пуашиш ,остана ми един памперс в повече с моя дълъг швейцарец Мога да ти го пратя

abe тандем само преди броени дни сам написа какеврото бавно ще катери нагоре както швеицареца преди а ти си купуваш долар швеик защо търгуваш пряко убеждението си може и да има потенциал за атака на 1.22 но то ще е на седмична графика абе знаех си че задеистването на тази 1,2,3 формация на дневна при еврото ще оплеска нещата + края на годината като допълнителна тежест ама аиде живи и здраве да сме успех все пак на всички
                Pip master

Коментар

лошо нема купувайте долари да си лепем тапети с тях след некоя и друга година
                  много им даваш...

Коментар

Първоначално изпратено от Netisan
                    Безплатен обяд нема - банките требе да ручат - в момента реалният лихвен процент е отрицателен - номиналният минус инфлацията - което ще рече че вече са си на загуба, с тия наливания на средства от трилиони ще изгайретят година две, но после или требе да стане дефлация, което си е не по-малко зло от инфлация или курсо на доларо да падне, което нищо чудно да стане ако верно изсипят тия 8.5 трилиона на пазаро както плануват хехе, и те тогава пак ще си купуваме крайслери на цената на лада нива кат беше есенес
                    Стоп! Какво пречи да се наливат още долари? Световната икономика си работи, стокооборот и печалба има. Вярно, системата не е най-добрата, но керванът си върви. Ще пада еврото, ми се струва... не е жизнеспособно.
                    Ами примерно това пречи

Дълговете на американското правителство така ужасно се раздуха, че на „Таблото за отчитане на американския дълг“ в Ню Йорк му свършиха цифрите за показване на спираловиднонарастващото число.

Цифровият брояч отбелязва равнището на национална задлъжнялост; но след като прежния месец тя нарасна над 10 трилиона долара, на таблото не може да се изпише цялата сума.

Електронното табло е било поставено, за да изобразява равнището от 2, 7 трилиона долара задлъжнялост през 1989 г. Собствениците му казват, че ще бъдат добавени още две нули, за да има възможност за показване на квадрилионите долари дълг.

А сега заради кризата ще пуснат печатницата и ще печатат ли печатат портрети на президентите и докато има балъци да им продават реални стоки за тях ще печатат ли повече и повече - а ние в бг ще си викаме нема криза нещем пари не сме балъци кат унгарците да искаме помощ щот сме яки - а как ще се конкурираме с някой хамериканец унгарец или който и да е с наляти пресно напечатани долари или евра един бог знае - лошо нема купувайте долари да си лепем тапети с тях след некоя и друга година

Коментар

• Такова нещо до сега не бях правил!!! Не мога да повярвам. Току що затворих полвината от позицията си при еур/усд която е още от 1.342...400 пипа! Един ден слъцето огрява и .....ура! Сега другата половина ще държа до 1.40

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq

Коментар

Безплатен обяд нема - банките требе да ручат - в момента реалният лихвен процент е отрицателен - номиналният минус инфлацията - което ще рече че вече са си на загуба, с тия наливания на средства от трилиони ще изгайретят година две, но после или требе да стане дефлация, което си е не по-малко зло от инфлация или курсо на доларо да падне, което нищо чудно да стане ако верно изсипят тия 8.5 трилиона на пазаро както плануват хехе, и те тогава пак ще си купуваме крайслери на цената на лада нива кат беше есенес
                            Стоп! Какво пречи да се наливат още долари? Световната икономика си работи, стокооборот и печалба има. Вярно, системата не е най-добрата, но керванът си върви. Ще пада еврото, ми се струва... не е жизнеспособно.

Коментар

• European Central Bank President Jean- Claude Trichet said there’s a limit to how far the bank can cut interest rates and signaled policy makers may pause in January.

“Do we have a feeling there is a limit to the decrease in rates? At this stage certainly yes,” Trichet told journalists in Frankfurt late yesterday. The comments were embargoed until today. Asked whether the ECB will refrain from a further rate reduction next month, Trichet said it wants to “concentrate at this stage on getting what we already decided to be really operational.”

http://www.bloomberg.com/apps/news?p...IVI&refer=home

Коментар

• сел европаунд 08995 текущо цел 150п

Коментар

Working...
                                X