IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ми ... добра вечер .... аз без да искам видях , че наближава 9 и половина викам я да видим от резерва какъв ще го изфедералничат и без да искам /понеже съм съвсем новичък и се образовам още / напипах едни 100 пипа за няма и 10 мин .... със всичките триъгълничета рамене и глави повече от 30 пипа съм не пипал /никак нямам капитал за рискуване / та мога сега съвсем чистосърдечно и стимулиращо да се потупам по рамото ...
    П.П. и швейцарецът напипах с 30 само .... файда е ....

Това никак не значи , че знам какво правя и това много ми е притеснително , ма мисля на моментно щастие да се отдам баш точно сега )))

успех на фсички търгофци !!!

Коментар

• A Tri6e-gadnoto pederast4e,6ql da zadarja lihvata(dokato hubavo q tresne recesiqta Evropa,v t.4. i Balgariq),zaradi nego trqbva da se ebat lelite sega!

Коментар

• Първоначално изпратено от vasko707
        Първоначално изпратено от koko
        Лека вечер и успех на оставащите, на мен не ми се гледат лихварите че ще направя някоя глупост доколкото се познавам хехе
        Успехи
        kakvi lihvari
        ФЕД
        Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Лека вечер и успех на оставащите, на мен не ми се гледат лихварите че ще направя някоя глупост доколкото се познавам хехе
          Успехи
          kakvi lihvari

Коментар

• Dekemvri 6te e takav- ebane na putki na leli,maiki i podobni! Ot qnuari 2009 ste ima samo edin bog-$,6a karti zabi i nqma da se nalaga da se ebat rodnini kato sega!

Коментар

• 3 дълъг швейк от 1,1306

Коментар

• Кратък валутен коменар от мен: Е.а си и п....а лелина.

Коментар

• мдаааа каккто ми казаха преди 2 седмици 0.25
                  Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Еми Много мангиз кво не правят .Кво стана бре

Коментар

• алоо , администраторите,
                      какъв е този нацвъкан прозорец
                      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                        Хубаво предвиждате залез на долара, но защо златото не мръдна днес?
                        Цялото движение на еврото беше породено от изказването на Трише за лимит в сваляне на лихвите.

Ето и още една интересна гледна точка:
                        EURO-DOLLAR: Of interest, one veteran trader we speak with, familiar
                        with the actions of a slew of real-money accounts and some hedge funds,
                        contends that some of the euro demand in recent days has come from funds
                        liquidating shorts, booking profits on positions they may otherwise have
                        held on to (though we question that given the scale of the move). Trader
                        says light background chatter suggests some are being forced into cash
                        due to exposures to the unfolding Madoff Ponzi scandal. Hard to verify
                        but an interesting link.
                        zlatoto wiarno ,che ne se kachi mnogo ,no oburnahte li wnimanie na treasury ste mi probiat ekrana,sorry za latinicata

treasuries sushto taka sa mnogo dobur indikator za dwijenieto sled nowini. Kto wetropokazatel sa
                        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Лека вечер и успех на оставащите, на мен не ми се гледат лихварите че ще направя някоя глупост доколкото се познавам хехе
                          Успехи

Коментар

• koko

Нищо не се знае до лихвен ден на ЕЦБ има доста време и ЕЦБ може да реши да кътне 1 % да помогне на икономиката.Мисля че еврото преди малко направи връх , но ще видим дали няма да иска да ходи до 1.4225.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Аз си мисля че довечера еврото може да възтанови малко позиции дет се вика бай да румор сел дъ нюз а и това горе къде около и малко под 1.39 ми се вижда здраво но да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                                Първоначално изпратено от takiteasy
                                Е до 2025 дълги еур/усд няма да държа....обаче в един по кратък период...като че ли си струва да не съм пред компютъра....но пък знае ли човек...може $ никога вече да не поскъпне!
                                Като излезе новият дизайн може и да поскъпне

ХЕХееее!! Да от 2.78 на 2.356 и ще вкара трейдърите в смут щото всички вече ще са дълги! :-)

Коментар

Working...
                                X