If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много съм доволен - днес излезе от печат книгата ми "Вълните на Елиът и приложението им на финансовите пазари" след малко повече от 12г. от както се захванах с това начинание.
Много съм доволен - днес излезе от печат книгата ми "Вълните на Елиът и приложението им на финансовите пазари" след малко повече от 12г. от както се захванах с това начинание.
Koko, пак играеш срещу мен, хехе. Да видим днес кой-кого.
Първоначално изпратено от koko
Първоначално изпратено от SPEKO
E/D=1,14
СКОРО! До 4,5 месеца!
Да не изгори некой с еврата, ей!
ООООООООООООО Спеко
Лошо нема - кажи само от къде хехе
3725 не ти ли хареса? Дава възможност за близко стопче и дългосрочна къса с цели около 1,18 като начало. Много е вероятно (според мен) да видим и нива под посочените от Спеко (1,14), но това ще го мислим напролет, когато щатите ударят Иран.:P
Пичове, нещо не върви ползотворно дикусията днес и ще ходя да почивам. Оставям едни къси евра за 3535 и дълги йени в долар за 86. Надявам се утре да е по-читаво.
КоКо, много си зле приятелю, за Джей-джей да не говорим.
---------------------------- Berbo count: still 6 and waiting... We'll Keep the Red Flags Flying High
Силно за душманите хехе - на мен ми е интересно друго дали ще падне 1.39 което да отхвърли това да е 4ка и после да тръгнем за спековото 1.14 за 5ца, в смисъл ако 1.39 падне това от 1.23 не е 4та а В в най - мекият случай
има го като вариант по скоро като гледам месечна там да сме направили А сега да развиваме Б и после да се дропне за Ц с цел паритет.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Силно за душманите хехе - на мен ми е интересно друго дали ще падне 1.39 което да отхвърли това да е 4ка и после да тръгнем за спековото 1.14 за 5ца, в смисъл ако 1.39 падне това от 1.23 не е 4та а В в най - мекият случай
Коментар