До 4-5 месеца 1.50 според мен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SANDOПървоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от SANDOhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDOПървоначално изпратено от kokoСандо, джей е прав слагайки въпрос защото лично за мен не сме завършили вълна 5 от 3 - и по цена и по време няма още изпълнени условия доказващи краят и
Вълна (5) трябва да бъде самостоятелен импулс (77%) или модел краен диагонален триъгълник (33%).
Вълна (5) трябва да бъде по-голяма или равна на 70% от вълна (4).
Вълна (5) се формира удължена в 35%, в 80% от случаите дадената вълнова последователност се явява вълна 3 от старше вълново ниво.
Вълна (5) обикновено завършва след края на вълна (3).
Вълна (5) има по-малък ъгъл на наклон, отколкото вълна (3).
Но на пазарите използващи кредитно рамо, в импулса от първа степен и по-висши по-скоро това е рядкост.
Ако вълна (5) е удължена и повече от 161.8% от вълни (1) и (3) взети заедно - вълна(4) ще раздели ЦЕЛИЯ импулс на 1.618. При това края на тази (5) вълна ще бъде 1.618% от началото на вълна (1) и до края на вълна (3).
Обикновено вълна (5) не е по-дълга по време на своето развитие и не повече по абсолютно движение на цената от вълна (3).
Вълна (5) се формира до пълно развитие четири пъти по-бързо от вълна (3).
Ако вълна (3) е равна 161.8% от вълна (1) по своята ценова дължина, то най-вероятно времето за формиране на вълна (5) ще бъде равно на времето за формиране на вълна (1).
Най-вероятните цели за края на вълна (5) се намират на нивата 61.8%;100%;161.8% от вълна (1).
Ако една от вълните на импулса (вълна 1,3 или 5) има разширение, вълна (5) се развива за 162% от времето за формиране на целия импулс.
Ако вълна (5) е по-дълга от вълна (3) то тя е само импулс.
Максималното движение на вълна (5) - това е вълна (3) умножена по 6 - и по цена и по време. Вълна (5) няма минимално ограничение за времето на своето формиране.
http://golohoro.hit.bg/eurusd34.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoЙосив какво от дау теорията хвърляме в коша би ли обяснил
Остави я тая работа, ами ми отговори на мен, че да продължим дискусията:
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от кокоВъпреки че този спад до 23 не ти изглежда като триъгалник защо си мислиш че не може да е - кажи ми на кое не отговаря
Berbo count: still 6 and waiting...
We'll Keep the Red Flags Flying High
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoСандо, джей е прав слагайки въпрос защото лично за мен не сме завършили вълна 5 от 3 - и по цена и по време няма още изпълнени условия доказващи краят и
Вълна (5) трябва да бъде самостоятелен импулс (77%) или модел краен диагонален триъгълник (33%).
Вълна (5) се формира удължена в 35%, в 80% от случаите дадената вълнова последователност се явява вълна 3 от старше вълново ниво.
Но на пазарите използващи кредитно рамо, в импулса от първа степен и по-висши по-скоро това е рядкост.
Ако вълна (5) е удължена и повече от 161.8% от вълни (1) и (3) взети заедно - вълна(4) ще раздели ЦЕЛИЯ импулс на 1.618. При това края на тази (5) вълна ще бъде 1.618% от началото на вълна (1) и до края на вълна (3).
Обикновено вълна (5) не е по-дълга по време на своето развитие и не повече по абсолютно движение на цената от вълна (3).
Ако вълна (3) е равна 161.8% от вълна (1) по своята ценова дължина, то най-вероятно времето за формиране на вълна (5) ще бъде равно на времето за формиране на вълна (1).
Най-вероятните цели за края на вълна (5) се намират на нивата 61.8%;100%;161.8% от вълна (1).
Ако една от вълните на импулса (вълна 1,3 или 5) има разширение, вълна (5) се развива за 162% от времето за формиране на целия импулс.
Максималното движение на вълна (5) - това е вълна (3) умножена по 6 - и по цена и по време. Вълна (5) няма минимално ограничение за времето на своето формиране.Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Сандо, джей е прав слагайки въпрос защото лично за мен не сме завършили вълна 5 от 3 - и по цена и по време няма още изпълнени условия доказващи краят и
Максималното движение на вълна (5) - това е вълна (3) умножена по 6 - и по цена и по време. Вълна (5) няма минимално ограничение за времето на своето формиране.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от josifПървоначално изпратено от kokoЙосив - това е тренд линия от началото на еврото в обръщение 2002г а хода от дъното е от въвеждането на книга на еврото 99 година - не мисля че преди 2002 година можем обаче да смятаме графиките за миродавни, още повече преди 99г пък но от 99 до 2002 също нямаше реално евро в обръщение и затова не го зачитамдобриятанализатор трябва да може да обясни защо прогнозата която е направил оня ден не се е осъществила вчера а не да направи вярна прогноза хехе
Коментар
-
Sando, абсолютно коректно ти е броенето. Дано да се изпълни.
Добавил съм ти и канала за (4) от 3-та.:-)
Сандокан_Каунт
----------------------------
We'll Keep the Red Flags Flying High
Коментар
-
Първоначално изпратено от josifПървоначално изпратено от kokoЙосив - това е тренд линия от началото на еврото в обръщение 2002г а хода от дъното е от въвеждането на книга на еврото 99 година - не мисля че преди 2002 година можем обаче да смятаме графиките за миродавни, още повече преди 99г пък но от 99 до 2002 също нямаше реално евро в обръщение и затова не го зачитам
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDOhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от кокоВъпреки че този спад до 23 не ти изглежда като триъгалник защо си мислиш че не може да е - кажи ми на кое не отговаря
----------------------------
We'll Keep the Red Flags Flying High[/quote]
Коментар
Коментар