IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И хууййй
    Здравейте
    Ко да играем сега ???
    Мисля да пусна едно късо евро-долар ама ауд/еур не ми е ясно нещо на 1ч се пъне за надоле на 4 ч има пробив за нагоре при еур/усд е по лесни там си е за надоле ама ме гложди австралиецо-краста голяма ама не ми е ясен шот съм го изтървал , а кат го изтървеш не става и наказва лошо макар , че на 4 ч има пресен топличък пробив нагоре ко да го правя ? :
    ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Познали непоснали.....................
      Важното е да си на плюс
      Давай доларееее

П.П. Таргета ми е на 1.2980.
      Да има нещо важно натам???????????
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Не познахме за дългите. Обикновено когато не разбираш какво става по-добре да не участваш. Продължаваме да сме от публиката за сега

Коментар

• Пекалено сме му се надявали................

Коментар

• очаквано.. 2%
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
              Аз и викам "ЧАВКАТА" ,
              обаче не знам дали за едно и
              също нещо говорим.

П.П.Аз също смятам да плющя яко
              по време на новините
              Че даже и в двете посоки
              Моята прогноза е 30 бързи надолу. 120 - 160 бързи нагоре за около 30-50 мин.а след това славно надолу. Това е само вариянт за отиграване ще чакам и ще играя според ситуацията.
              Който ме слуша фалира.

Коментар

• Аз и викам "ЧАВКАТА" ,
                обаче не знам дали за едно и
                също нещо говорим.

П.П.Аз също смятам да плющя яко
                по време на новините
                Че даже и в двете посоки

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                  Аз съм казал още сутринта.
                  След обявяването на свалянето на лихвите
                  ще има 2-3 фигури нагоре.
                  Поне последните 1-2 месеца така реагира
                  на сваляне на лихви.
                  Сегааа....................

Които не знае какво прави да не играе!!!!

Няма по лесен начин да се загубят много
                  проценти от сметката или дори да се нулира
                  от това да се играе при подобни новини.
                  Това е препоръка най-вече към новобранците ,
                  които наполедък прописаха по форума

Успех на всичкото трайдър!!!

П.П.Айде старите кучета не се спотаявайте,
                  а кажете и вашето мнение за сценария!!!!!
                  :?: Тук ще играе правило номер 1. А тои гласи играи против първия инпулс получен при новините. Незнам за теб аз лично ще импровизирам а и движение от 30-40 пипа мах. не ми се изклучва от сметките. Има и една фигура която се надявам да се получи отново. Кръстил съм я надървения Уили.
                  Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantazy
                    ...A trader says a European bank came in around 1.3160 and bought in good size, triggering weak stops through 1.32.
                    :-) :-) :-)
                    Сега я видях последната част. Тоя "трейдър" много ясно ги чува движенията. :-) Тия "стопове' дето са ги "тригърнали" със сигурност са на някои БГ форекс спекуланти и техните "брокери". Няма как да са нечии други. :-)
                    ----------------------------
                    Berbo count: 8
                    We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Вълново или сме оформили дъното вчера или предстои 5/5/5 и покачването сутринта до 3230 е завършило 4-тата вълна.

Харесал съм си 2 нива надолу аз - 3070/80 зоната и 2956.Ще видим какво ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                        Един незнаен дилър, на една известна банка, сбърка бутоните рано сутринта, че беше малко сънен :-) и селна на маркет по погрешка няколко млрд. е/долар. :-)....
                        ....ама още по-смешно ще е ако останалите умни тикви решат, че е знаел какво прави. :-) :-) :-)
                        Първоначално изпратено от fantazy
                        EUR/USD spikes above 1.32 printing the day's high of 1.3228. A trader says a European bank came in around 1.3160 and bought in good size, triggering weak stops through 1.32.
                        :-) :-) :-)
                        Мъка, мъка, сън не са спали да ги разтикат, ама читави обеми отгоре няма и няма. :-)
                        Времето почва да свършва, дедлайна е разбира се в 15:30, щото обявяването на лихвите никой не го е..е :-) и трагикомедията е пълна :-) Проблемът е че обема е такъв, че ако пазара не се настрои малко беариш от словата на Трише, разтикването на вчерашния гаф, ще събере всички оферти чак до 1.35. :-)

Чиро2, как си приятелю, Уигански рицарю? :-) Елиът малко се издъни по основния сценарий, но пипна един от алтернативните. ;-)
                        Поздрави
                        ----------------------------
                        Berbo count: 8
                        We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
                          )) .... новобранец дето верва на хората съм аз ... като всички викат че си грешен пък сам ти викаш че си прав обикновено всичките са прави така че ти си крифф ... именно за това си скъсих два пъти опипах по 30 пипа и са само седа и викам басмамата добре чи нисъм хазартен тип .... едно клипче беше пуснал някой на Vbox-a ... там един чичко каза че пазара се ръководи от едни много брилянтни умове които все пак се ръководят и от чувствата си ... де да знам пък трише може да е решил да направи лихвата 3% ... парил съм се два пъти преди ... така че в такива ситуации си кротувам вече .. и си имам още сметка ... и си ми е на плюс ... верно че е смешна ама си е на плюс и си е мойта [/list]
                          ЕЦБ са най-консервативата банка - като кажат 2%, толкова ще е ....изненади тука не се очакват

Коментар

• )) .... новобранец дето верва на хората съм аз ... като всички викат че си грешен пък сам ти викаш че си прав обикновено всичките са прави така че ти си крифф ... именно за това си скъсих два пъти опипах по 30 пипа и са само седа и викам басмамата добре чи нисъм хазартен тип .... едно клипче беше пуснал някой на Vbox-a ... там един чичко каза че пазара се ръководи от едни много брилянтни умове които все пак се ръководят и от чувствата си ... де да знам пък трише може да е решил да направи лихвата 3% ... парил съм се два пъти преди ... така че в такива ситуации си кротувам вече .. и си имам още сметка ... и си ми е на плюс ... верно че е смешна ама си е на плюс и си е мойта [/list]

Коментар

• EUR/USD spikes above 1.32 printing the day's high of 1.3228. A trader says a European bank came in around 1.3160 and bought in good size, triggering weak stops through 1.32

Коментар

• Аз съм казал още сутринта.
                                След обявяването на свалянето на лихвите
                                ще има 2-3 фигури нагоре.
                                Поне последните 1-2 месеца така реагира
                                на сваляне на лихви.
                                Сегааа....................

Които не знае какво прави да не играе!!!!

Няма по лесен начин да се загубят много
                                проценти от сметката или дори да се нулира
                                от това да се играе при подобни новини.
                                Това е препоръка най-вече към новобранците ,
                                които наполедък прописаха по форума

Успех на всичкото трайдър!!!

П.П.Айде старите кучета не се спотаявайте,
                                а кажете и вашето мнение за сценария!!!!!

Коментар

Working...
                                X