Първоначално изпратено от otbg
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от SANDOЗа мен долното ниво от вчера се доказа от ясно по ясно.
Мане пепел ти на устата с тия селове на 1.3240 смятам да го прелетиме на 1 дъх.да пак не съм прочел като хората типично за мене.хаха
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХирургаМоята прогноза е 30 бързи надолу. 120 - 160 бързи нагоре за около 30-50 мин.а след това славно надолу. Това е само вариянт за отиграване ще чакам и ще играя според ситуацията.
Коментар
-
Най-обичам тази фигура не ви ли прилича на надървен пенис. Е верно гледа надолу ама си е бая стръчнал. Започна да става практика на тоя пазар да я прави при лихви. Яд ме е само за пиповете които пропуснах но важното е че съм горница а и на 100% си е трудничко да го отиграеш това движение.Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinВълново или сме оформили дъното вчера или предстои 5/5/5 и покачването сутринта до 3230 е завършило 4-тата вълна.
Харесал съм си 2 нива надолу аз - 3070/80 зоната и 2956.Ще видим какво ще стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdЕдин незнаен дилър, на една известна банка, сбърка бутоните рано сутринта, че беше малко сънен :-) и селна на маркет по погрешка няколко млрд. е/долар. :-)....
....ама още по-смешно ще е ако останалите умни тикви решат, че е знаел какво прави. :-) :-) :-)Първоначално изпратено от fantazyEUR/USD spikes above 1.32 printing the day's high of 1.3228. A trader says a European bank came in around 1.3160 and bought in good size, triggering weak stops through 1.32.Първоначално изпратено от ManUtd... Проблемът е че обема е такъв, че ако пазара не се настрои малко беариш от словата на Трише, разтикването на вчерашния гаф, ще събере всички оферти чак до 1.35. :-)
Хеда на стратеджи-трейдинг тима ги е събрал всичките 12 калпака и им вика:
Момчета, работата отиде на зле, времето свърши, слънце не грейна, чувалът ни е пълен, а балъци няма. Не ме вълнува как ще го направите, но ако минем и с пип над 1.3240 искам да видя "Firesale" като в Die Hard. За който не е ясно, ще повторя: Everything must go. На края на деня да няма пукнат щатски цент в касата. Или доларите или ние, някой трябва да изчезне.
:-) :-) :-)
----------------------------
Berbo count: 8
We'll Keep the Red Flags Flying High
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХирургаПървоначално изпратено от bgg_redАз съм казал още сутринта.
След обявяването на свалянето на лихвите
ще има 2-3 фигури нагоре.
Поне последните 1-2 месеца така реагира
на сваляне на лихви.
Сегааа....................
Които не знае какво прави да не играе!!!!
Няма по лесен начин да се загубят много
проценти от сметката или дори да се нулира
от това да се играе при подобни новини.
Това е препоръка най-вече към новобранците ,
които наполедък прописаха по форума
Успех на всичкото трайдър!!!
П.П.Айде старите кучета не се спотаявайте,
а кажете и вашето мнение за сценария!!!!!Който ме слуша фалира.
Коментар
Коментар