Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ManUtdЧиро2, как си приятелю, Уигански рицарю? :-) Елиът малко се издъни по основния сценарий, но пипна един от алтернативните. ;-)
Поздрави
Понеже от една седмица
съм Професионален Вълновик, не върви някак си да призная публично, че съм се издънил тотално.
Още от по-миналата година го знаех, че така ще стане
Засега не виждам обръщане на тренда EUR/USD, което ме изненадва
Коментар
-
Re: Usd/Chf
Първоначално изпратено от SharperБайрака на 1Н за купуване ли е или за продаване и дали не е дръжка на чаша ?Мерси
Аз го продадох още на 1.3241 , но поради
други причини го резнах
П.П>Не е препоръка за търговия,пък и ако
земете продадете и загубите парички и
след това ме псувате ......да знаете
хич не ми пука за вашите парички--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdЕдин незнаен дилър, на една известна банка, сбърка бутоните рано сутринта, че беше малко сънен :-) и селна на маркет по погрешка няколко млрд. е/долар. :-)....Сега се чудят как да си ги накупят обратно без да плашат рибата и ситуацията придобива трагикомични размери :-)....
....ама още по-смешно ще е ако останалите умни тикви решат, че е знаел какво прави. :-) :-) :-)Първоначално изпратено от fantazyEUR/USD spikes above 1.32 printing the day's high of 1.3228. A trader says a European bank came in around 1.3160 and bought in good size, triggering weak stops through 1.32.Първоначално изпратено от ManUtd... Проблемът е че обема е такъв, че ако пазара не се настрои малко беариш от словата на Трише, разтикването на вчерашния гаф, ще събере всички оферти чак до 1.35. :-)Първоначално изпратено от ManUtdВ кулоарите на дилинга в една известна банка се разиграва следният етюд: :-)
Хеда на стратеджи-трейдинг тима ги е събрал всичките 12 калпака и им вика:
Момчета, работата отиде на зле, времето свърши, слънце не грейна, чувалът ни е пълен, а балъци няма. Не ме вълнува как ще го направите, но ако минем и с пип над 1.3240 искам да видя "Firesale" като в Die Hard. За който не е ясно, ще повторя: Everything must go. На края на деня да няма пукнат щатски цент в касата. Или доларите или ние, някой трябва да изчезне. :-) :-) :-)
В 16:11 излязла средна Европейска банка и почнала яко да купува долар за клиент от Близкия Изток, който разтоварвал Евробондове. 12-те калпака не могли да повярват на късмета си, за такъв ентусиаст не смеели даже да мечтаят. :-)
Заблъскали лимити под бидовете и разтоварили почти половината обем на села до 1.3060. Отдъхнали си леко 10-на минути и късмета се повторил, ония продължили да купуват долар и мойте разтоварили всичко до последен цент чак до 1.3026.:-)
Брат'чеда, който е всъщност е на чичо ми големия му син (отракано Варненско тарикатче), каза че печалбата от гафа в сряда била всъщност толкова неприлично голяма, че след одита на тримесечието, с бонуса щял да скокне в чисто нов Мерц. :-) Виновникът за гафа нямало да го гонят, само щял да бъде на пробейшън за известно време и рано сутрин хеда ще му дава да продухва дрегера, за да избегнат други сакатлъци. :-)
Питах все пак брат'чеда има ли Вълновици в техния дилинг, а той ми вика: "Като ни гледаш какви ги вършим от време на време, можем да мязаме малко на лаици, ама чак пък Вълновици, не сме :-)"
Е те това е истината момчета за Маркета от сряда насам и за оня сел от 1.3340. :-)
--------------------------------------------------------------------
"В една друга вселена, един учен загледан в свойте уравнения и математически формули твърди, че села от 1.3340 бил 3-та, а дъното 1.3026 - 5-та от Z от В от X-a от 1.23, като по този начин, без да знае, просто отразява синтаксиса на майчиния си език."
К. Кастанеда
:-) :-) :-)
----------------------------
Berbo count: 8
We'll Keep the Red Flags Flying High
Коментар
-
Добрю ютрю
Кафенцето и процедирането.
Така..............
Тандемски не знам какво да кажа
за стопа ти , обаче утре е 17.1.2009 !!!!
Това требе да се има в предвид днес!!!
Успешен ден на всички от форума!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Добро утроТъй като не съм много опитен трйдър ,и особенно в областа на стоповете моля ви да ми кажете стоп при 1,3130 на дългото ми евро от 1,3052 дали е правилен .Сложил съм го под голям часов бар и под МА21 .
По същата логика съм сложил стоп 89,75 на дългия $/йена от 89,27 само че той тук е под МА 34 и под голям 4ч бар .Благодаря и приятен ден
ПП Смятам че ще падне голямо местене на стопове
Коментар
Коментар