IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.thebailoutgame.us/

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
      Чиро2, как си приятелю, Уигански рицарю? :-) Елиът малко се издъни по основния сценарий, но пипна един от алтернативните. ;-)
      Поздрави
      Ами няма какво друго да кажа, освен да ти честитя победата
      Понеже от една седмица
      съм Професионален Вълновик, не върви някак си да призная публично, че съм се издънил тотално.

Още от по-миналата година го знаех, че така ще стане

Засега не виждам обръщане на тренда EUR/USD, което ме изненадва

Коментар

• Re: Usd/Chf

Първоначално изпратено от Sharper
        Байрака на 1Н за купуване ли е или за продаване и дали не е дръжка на чаша ?Мерси
        Подобна като видя обикновенно продавам.
        Аз го продадох още на 1.3241 , но поради
        други причини го резнах

П.П>Не е препоръка за търговия,пък и ако
        земете продадете и загубите парички и
        след това ме псувате ......да знаете
        хич не ми пука за вашите парички
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• То квото има да става требе днеска да стане,
          а утре Обамата зима властта!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
            Добрю ютрю
            Кафенцето и процедирането.
            Така..............
            Тандемски не знам какво да кажа
            за стопа ти , обаче утре е 17.1.2009 !!!!
            Това требе да се има в предвид днес!!!

Успешен ден на всички от форума!!!
            И кво ще става утре ?

Коментар

• Usd/Chf

Байрака на 1Н за купуване ли е или за продаване и дали не е дръжка на чаша ?Мерси

Коментар

• Колеги кабела до каде го виждате да ходи, 4е на Н4 има доста сериозна съпротива от МА200/55 мислите ли, 4е ще пробие аз лично се съмнявам

Коментар

• Благодарност за есето Манчестър
                  Смях се от сърце
                  Успешена тъговия[/url][/list]

Коментар

• П.П. Пропуснах да ви споделя, че брат'чеда вика, че онзи липсващият пип над 1.3240, щял да го сънува цял живот. ;-)

Коментар

• Юнайтед, това истински случай ли е!?! Много се смях, принзавам си! Елиът нещо никак не го обичаш!
                      Поздрави на всички и успешен ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                        Един незнаен дилър, на една известна банка, сбърка бутоните рано сутринта, че беше малко сънен :-) и селна на маркет по погрешка няколко млрд. е/долар. :-)....Сега се чудят как да си ги накупят обратно без да плашат рибата и ситуацията придобива трагикомични размери :-)....
                        ....ама още по-смешно ще е ако останалите умни тикви решат, че е знаел какво прави. :-) :-) :-)
                        Първоначално изпратено от fantazy
                        EUR/USD spikes above 1.32 printing the day's high of 1.3228. A trader says a European bank came in around 1.3160 and bought in good size, triggering weak stops through 1.32.
                        Първоначално изпратено от ManUtd
                        ... Проблемът е че обема е такъв, че ако пазара не се настрои малко беариш от словата на Трише, разтикването на вчерашния гаф, ще събере всички оферти чак до 1.35. :-)
                        Първоначално изпратено от ManUtd
                        В кулоарите на дилинга в една известна банка се разиграва следният етюд: :-)
                        Хеда на стратеджи-трейдинг тима ги е събрал всичките 12 калпака и им вика:
                        Момчета, работата отиде на зле, времето свърши, слънце не грейна, чувалът ни е пълен, а балъци няма. Не ме вълнува как ще го направите, но ако минем и с пип над 1.3240 искам да видя "Firesale" като в Die Hard. За който не е ясно, ще повторя: Everything must go. На края на деня да няма пукнат щатски цент в касата. Или доларите или ние, някой трябва да изчезне. :-) :-) :-)
                        В 16:08 вчера и при 1.3239 на екрана, напреженеието в дилинга било натрапчиво и гъсто като овче мляко от преди 89-та. Челата били изпотени, дланите влажни, а тишината такава, че можело да се чуе и тик-такането на Уиндоуския clock. Виновникът за гафа от оня ден бил бял като платно, а от нечленоразделното му мълвене се долавяло единствено името на Пресветата Дева. Двамата новобранци, които били дошли преди 4-ри месеца от ЮБиеС-а, се кълнели, че искат да се върнат в Алпите да гледат крави и с мармотите да правят шоколад. 3-те минути под 1.3239 с епизодично святкащи 3240, се сторили на мойте хора дълги като 100-годишната война.
                        В 16:11 излязла средна Европейска банка и почнала яко да купува долар за клиент от Близкия Изток, който разтоварвал Евробондове. 12-те калпака не могли да повярват на късмета си, за такъв ентусиаст не смеели даже да мечтаят. :-)
                        Заблъскали лимити под бидовете и разтоварили почти половината обем на села до 1.3060. Отдъхнали си леко 10-на минути и късмета се повторил, ония продължили да купуват долар и мойте разтоварили всичко до последен цент чак до 1.3026.:-)
                        Брат'чеда, който е всъщност е на чичо ми големия му син (отракано Варненско тарикатче), каза че печалбата от гафа в сряда била всъщност толкова неприлично голяма, че след одита на тримесечието, с бонуса щял да скокне в чисто нов Мерц. :-) Виновникът за гафа нямало да го гонят, само щял да бъде на пробейшън за известно време и рано сутрин хеда ще му дава да продухва дрегера, за да избегнат други сакатлъци. :-)
                        Питах все пак брат'чеда има ли Вълновици в техния дилинг, а той ми вика: "Като ни гледаш какви ги вършим от време на време, можем да мязаме малко на лаици, ама чак пък Вълновици, не сме :-)"
                        Е те това е истината момчета за Маркета от сряда насам и за оня сел от 1.3340. :-)

--------------------------------------------------------------------
                        "В една друга вселена, един учен загледан в свойте уравнения и математически формули твърди, че села от 1.3340 бил 3-та, а дъното 1.3026 - 5-та от Z от В от X-a от 1.23, като по този начин, без да знае, просто отразява синтаксиса на майчиния си език."
                        К. Кастанеда

:-) :-) :-)
                        ----------------------------
                        Berbo count: 8
                        We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Добрю ютрю
                          Кафенцето и процедирането.
                          Така..............
                          Тандемски не знам какво да кажа
                          за стопа ти , обаче утре е 17.1.2009 !!!!
                          Това требе да се има в предвид днес!!!

Успешен ден на всички от форума!!!

Коментар

• Добро утро Тъй като не съм много опитен трйдър ,и особенно в областа на стоповете моля ви да ми кажете стоп при 1,3130 на дългото ми евро от 1,3052 дали е правилен .Сложил съм го под голям часов бар и под МА21 .

По същата логика съм сложил стоп 89,75 на дългия $/йена от 89,27 само че той тук е под МА 34 и под голям 4ч бар .Благодаря и приятен ден

ПП Смятам че ще падне голямо местене на стопове

Коментар

• И аз това казвам

Нищо - дългата aud/jpy засега се развива добре. Яд ме е, че не скъсих и eur/aud.

Коментар

• [quote="SStoilov"]Абе аз помня 11.9 , а особено добре си спомням как пропуснах да забогатея тогава.

Щото невярвах на CNN . Гледах и не вярвах.

Още ме е яд.

На CNN може да вярваш, но просто 09/11 не беше за вярване

Коментар

Working...
                                X