If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе аз помня 11.9 , а особено добре си спомням как пропуснах да забогатея тогава.
Щото невярвах на CNN . Гледах и не вярвах.
Още ме е яд.
Първоначално изпратено от tetris
Първоначално изпратено от gmes
ако има будни гледаите по CNN ili някоя друга инфо агенция за паднал самолет в New York.Сега е станало
Не знам някой дали помни 2004 когато един военен самолет се беше объркал нещо и мина покрай бели дом, резултата беше 35-40 п спайк на eurusd после се рабра че е техен и се нормализираха нещата.
Абе аз помня 11.9 , а особено добре си спомням как пропуснах да забогатея тогава.
Щото невярвах на CNN . Гледах и не вярвах.
Още ме е яд.
Първоначално изпратено от tetris
Първоначално изпратено от gmes
ако има будни гледаите по CNN ili някоя друга инфо агенция за паднал самолет в New York.Сега е станало
Не знам някой дали помни 2004 когато един военен самолет се беше объркал нещо и мина покрай бели дом, резултата беше 35-40 п спайк на eurusd после се рабра че е техен и се нормализираха нещата.
Така като гледам, ми се струва, че много скоро отива еур/усд на 1.35 още днес утре и другата седмица рейндж. Горе долу по средата на цялото движение от нивата преди ФЕД да смукне с 0.75. Така би било балансирано на първо време.
Един незнаен дилър, на една известна банка, сбърка бутоните рано сутринта, че беше малко сънен :-) и селна на маркет по погрешка няколко млрд. е/долар. :-)....
....ама още по-смешно ще е ако останалите умни тикви решат, че е знаел какво прави. :-) :-) :-)
Първоначално изпратено от fantazy
EUR/USD spikes above 1.32 printing the day's high of 1.3228. A trader says a European bank came in around 1.3160 and bought in good size, triggering weak stops through 1.32.
Първоначално изпратено от ManUtd
... Проблемът е че обема е такъв, че ако пазара не се настрои малко беариш от словата на Трише, разтикването на вчерашния гаф, ще събере всички оферти чак до 1.35. :-)
В кулоарите на дилинга в една известна банка се разиграва следният етюд: :-)
Хеда на стратеджи-трейдинг тима ги е събрал всичките 12 калпака и им вика:
Момчета, работата отиде на зле, времето свърши, слънце не грейна, чувалът ни е пълен, а балъци няма. Не ме вълнува как ще го направите, но ако минем и с пип над 1.3240 искам да видя "Firesale" като в Die Hard. За който не е ясно, ще повторя: Everything must go. На края на деня да няма пукнат щатски цент в касата. Или доларите или ние, някой трябва да изчезне.
:-) :-) :-)
---------------------------- Berbo count: 8 We'll Keep the Red Flags Flying High
сега требе да разкажеш дали са стискали с потни длани мишките
Коментар