IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от otbg
    Първоначално изпратено от Хирурга
    Моята прогноза е 30 бързи надолу. 120 - 160 бързи нагоре за около 30-50 мин.а след това славно надолу. Това е само вариянт за отиграване ще чакам и ще играя според ситуацията.
    Много точно успя да предвидиш, защо така реши и по важното, защо след това мислиш за славно надолу. Все пак имаме 2% лихва, не е ли тва основния + на еврото, за разлика от $ то носи пари!?
    Чаках само връщане на активите от новината и то стана Не бях сигурен за първоначалната посока. Абе не е важно моита игра е скалперска и не ме вълнува посоката в блиско бъдеще
    Който ме слуша фалира.

Коментар

• Еврата ги продавам аз от 1,3207

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
        Първоначално изпратено от SANDO
        За мен долното ниво от вчера се доказа от ясно по ясно.

Мане пепел ти на устата с тия селове на 1.3240 смятам да го прелетиме на 1 дъх.
        Долари ще продават хората не евра
        да пак не съм прочел като хората типично за мене.хаха
        Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
          За мен долното ниво от вчера се доказа от ясно по ясно.

Долари ще продават хората не евра

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга
            Моята прогноза е 30 бързи надолу. 120 - 160 бързи нагоре за около 30-50 мин.а след това славно надолу. Това е само вариянт за отиграване ще чакам и ще играя според ситуацията.
            Много точно успя да предвидиш, защо така реши и по важното, защо след това мислиш за славно надолу. Все пак имаме 2% лихва, не е ли тва основния + на еврото, за разлика от $ то носи пари!?

Коментар

• За мен долното ниво от вчера се доказа от ясно по ясно.

Коментар

• Най-обичам тази фигура не ви ли прилича на надървен пенис. Е верно гледа надолу ама си е бая стръчнал. Започна да става практика на тоя пазар да я прави при лихви. Яд ме е само за пиповете които пропуснах но важното е че съм горница а и на 100% си е трудничко да го отиграеш това движение.
                Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  Вълново или сме оформили дъното вчера или предстои 5/5/5 и покачването сутринта до 3230 е завършило 4-тата вълна.

Харесал съм си 2 нива надолу аз - 3070/80 зоната и 2956.Ще видим какво ще стане
                  До тук добре - сега остава и дъното да се докаже и се открива таргет 3370/90 зоната.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                    Един незнаен дилър, на една известна банка, сбърка бутоните рано сутринта, че беше малко сънен :-) и селна на маркет по погрешка няколко млрд. е/долар. :-)....
                    ....ама още по-смешно ще е ако останалите умни тикви решат, че е знаел какво прави. :-) :-) :-)
                    Първоначално изпратено от fantazy
                    EUR/USD spikes above 1.32 printing the day's high of 1.3228. A trader says a European bank came in around 1.3160 and bought in good size, triggering weak stops through 1.32.
                    Първоначално изпратено от ManUtd
                    ... Проблемът е че обема е такъв, че ако пазара не се настрои малко беариш от словата на Трише, разтикването на вчерашния гаф, ще събере всички оферти чак до 1.35. :-)
                    В кулоарите на дилинга в една известна банка се разиграва следният етюд: :-)
                    Хеда на стратеджи-трейдинг тима ги е събрал всичките 12 калпака и им вика:
                    Момчета, работата отиде на зле, времето свърши, слънце не грейна, чувалът ни е пълен, а балъци няма. Не ме вълнува как ще го направите, но ако минем и с пип над 1.3240 искам да видя "Firesale" като в Die Hard. За който не е ясно, ще повторя: Everything must go. На края на деня да няма пукнат щатски цент в касата. Или доларите или ние, някой трябва да изчезне.
                    :-) :-) :-)
                    ----------------------------
                    Berbo count: 8
                    We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• доларът голяма патка ке яде май .... аz се нагуцах с къси usdchf па да видим
                      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Пу 88,47 колкото да ми вземе стопа Много мразя това

ПП bgg_red ти си виновен .нарочи ми стопа и това сие За компенсация да ми пратиш единия бут от Неделчо

Коментар

• За мен фундамента е за нагре при еврото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга
                            Първоначално изпратено от bgg_red
                            Аз съм казал още сутринта.
                            След обявяването на свалянето на лихвите
                            ще има 2-3 фигури нагоре.
                            Поне последните 1-2 месеца така реагира
                            на сваляне на лихви.
                            Сегааа....................

Които не знае какво прави да не играе!!!!

Няма по лесен начин да се загубят много
                            проценти от сметката или дори да се нулира
                            от това да се играе при подобни новини.
                            Това е препоръка най-вече към новобранците ,
                            които наполедък прописаха по форума

Успех на всичкото трайдър!!!

П.П.Айде старите кучета не се спотаявайте,
                            а кажете и вашето мнение за сценария!!!!!
                            :?: Тук ще играе правило номер 1. А тои гласи играи против първия инпулс получен при новините. Незнам за теб аз лично ще импровизирам а и движение от 30-40 пипа мах. не ми се изклучва от сметките. Има и една фигура която се надявам да се получи отново. Кръстил съм я надървения Уили.
                            надървения Уили.
                            Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantazy
                              Ииииии ... какво се случи?!?!

ManUtd се оказа прав, че обявяването на лихвите няма да предизвика реакции.
                              ???

Коментар

• Ииииии ... какво се случи?!?!

ManUtd се оказа прав, че обявяването на лихвите няма да предизвика реакции.

Коментар

Working...
                                X