IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    Първоначално изпратено от anon6706
    Ето, сега скъсих от 1,31. Ако затвори 4 часов бар над 1.31 ще я затворя. ДАУ, нефта и златото също ще ги гледам. Успех.

П.П. ManUtd, горното не се отнася за теб.

Глупости пиша - Успехът - ДА. Другото - НЕ.
    Чух злато,че се сетих да се похваля,че моето дълго злато от 852 ми пълни душата
    Kriti, то ти пълни душата, ама е време да излизаш с 200км/ч от златото, очаквам още днес да го разпродадат

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
      Ето, сега скъсих от 1,31. Ако затвори 4 часов бар над 1.31 ще я затворя. ДАУ, нефта и златото също ще ги гледам. Успех.

П.П. ManUtd, горното не се отнася за теб.

Глупости пиша - Успехът - ДА. Другото - НЕ.
      Чух злато,че се сетих да се похваля,че моето дълго злато от 852 ми пълни душата

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
        Не забравяй и "малките панди" Седим и дремем.
        Хич не съм ви забравил. Точно вие, "малките панди" миналата седмица в четвъртък като смятах да купувам над 1.3035 ми изгризахте Гинко Билоба-та под носа, добре че не се бях качил да я бера.

Приятна вечер и успехи.
        ----------------------------
        Berbo count: 10
        We'll Keep the Red Flags Flying High

Приятна и на теб!
        П.П. Сега чакаме да се появи "Благородния" и да ни избие един по един.

Коментар

Хич не съм ви забравил. Точно вие, "малките панди" миналата седмица в четвъртък като смятах да купувам над 1.3035 ми изгризахте Гинко Билоба-та под носа, добре че не се бях качил да я бера.

Приятна вечер и успехи.

Коментар

• Пускам къси евро/йена от 117.54. Условия за (губещо) затваряне: Устойчив пробив на 90 от долар/йена или по-добро от очакваното IFO утре.

Коментар

Джей-Джей, след като така добре излезе датата на началото на телешкия пазар в Е/Д- 20-25, ако си някъде наоколо дай да сверим датите за старта на големия мечи пазар, да слагаме ордерите и да ходим да си пием узото из китните средиземноморски острови. ;-)

Коментар

• Джей-Джей, след като така добре излезе датата на началото на телешкия пазар в Е/Д- 20-25, ако си някъде наоколо дай да сверим датите за старта на големия мечи пазар, да слагаме ордерите и да ходим да си пием узото из китните средиземноморски острови. ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kompot
                  Дълго Евро от 1.2885 , спред-а от 5 пипа е малко гаден към момента ама нищо. Стоп 1.2850 , таргет-а ще гоня 1.31 - риск 0.1 %
                  Таргет изпълнен.
                  Сега късо евро от 1.3150 , без стоп за сега .... Таргет под 1.29

Коментар

Дано не стане твоето за под 9, че ще гледам с доста влажни очи минусови позиции.
                    Ами дано не стане в такъв случай, аз нямам къси, а винаги мога да го взема за нагоре някъде по пътя, така или иначе с всички двойки така правя, не виждам защо тук точно да го хващам от дъното.

Коментар

• Данните за продажбите в хаузинга излязоха много интересни. Продажбите са увеличени с над 6%, но цената пада с повече от 15%. Може да се тълкува и бичи и мечи за пазарите.

Коментар

За да се гледа техника някъде, човек трябва добре да си познава фундаментално пазара/двойката, иначе е хвърляне на боб. :-)
                        Макар че не се отличавам с детайлно фундаментно разбиране на ранда, виж какво излезе:
                        Ще изчакаме още един мечи суинг за 20-30 дни максимум до 8.96-9.03 и ще го награбим за 1.1350.
                        Дето се вика, ще направим каквото можем, пък да става каквото ще.
                        На 28и им излиза CPI, а скоро след това имат и решение за лихвите. Тогава някъде би трябвало да стане ясно "кон боб яде ли". Дано не стане твоето за под 9, че ще гледам с доста влажни очи минусови позиции.

Коментар

• Добра вечер
                          Еврото отново препуска към
                          магическото 1.3333333333
                          Много обича това ниво
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• За да се гледа техника някъде, човек трябва добре да си познава фундаментално пазара/двойката, иначе е хвърляне на боб. :-)
                            Макар че не се отличавам с детайлно фундаментно разбиране на ранда, виж какво излезе:
                            Ще изчакаме още един мечи суинг за 20-30 дни максимум до 8.96-9.03 и ще го награбим за 1.1350.
                            Дето се вика, ще направим каквото можем, пък да става каквото ще.

Коментар

• Мисля, че си заслужава опита

sell eur/usd 1.3142. stop 1.3182
                              Keep going ...

Коментар

В Южна Африка се забатачват все повече, но имат един закон, който задължава всички еспортиращи компании до 180 дни да обръщат доларите си в рандове.
                                Историята сочи, че тези изкуствени мерки само "наливат масло" в огъня.
                                Което значи, че ако успеем да го удължим около 9-те ще нахраним годината с март месец. :-)
                                Аз вече си мисля, че и нива от около 9.9-10.10 също са удачни.

Коментар

Working...
                                X