IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ....

позитивният ефект беше 4е компаниите/не само финансовите институции/ имат пове4е кешовица докато преди 3 години ги завариха по бели гащи

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
      Его тука ли си,я се виж какви си написал долу.Това дали не е пълна глупост????

"QE доказаха, че не работят за икономиката, а борсите се повишиха не поради ръст в резултатите на компаниите, а поради спекулативно налетите новонапечатани пари."

А това как прецени,че съм ниска топка или неумен.Нещо да не си Нострадамус.
      Много добре знаеш,че за да си помислиш за някои,така си го помислил първо за себе си и като гледам личи по написаните от теб глупости.Това е.
      А пък как няма да коментирам глупостите ти,си е моя работа,освен наглостта ти.
      Напекло те е слънцето. На балкона ми са кацнали два гълъба - отворили човки и дишат ли дишат и не мислят ли не мисят.
      Вкарай лаптопа и себе си в стаята или поне пийни малко водица. Аз дадох на гълъбите и сега са по-добре.

Коментар

"QE доказаха, че не работят за икономиката, а борсите се повишиха не поради ръст в резултатите на компаниите, а поради спекулативно налетите новонапечатани пари."

Много добре знаеш,че за да си помислиш за някои,така си го помислил първо за себе си и като гледам личи по написаните от теб глупости.Това е.
        не са глупости
        куонтатив иизинг действително показа 4е не работеше за икономиката но похвата трябваше да се изпробва

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Казвам да не ми коментираш мненията, защото си ниска топка, а и малко си ме чел.
          Питай участниците тук кога съм говорил, че ще има инфлация.

Просто не ми се занимава с неумни хора.

Коментар

Заплахата за банковата система в момента е по-голяма от всякога. Но за разлика от 2008-09, сега тя не идва от инвестиции на самите банки на пазарите, а от отпуснатите дългове от банките към компаниите и държавите. Няма QE, което да измъкне банките от този проблем.
            първо имаш нужда от държавен фалит оба4е

дцк са най -сигурната инвестиция защото се гарантира от... -стадото
            сащ много трудно ще фалират - вси4ко ще бъде платено от американца до последната стотинка

навлизаме в един много дълъг период на връщане на дълг
            защото в миналото напазарувха за 30 години напред

и не
            никой няма да се отърве от дълга
            Last edited by zloblivi_podritvaniq; 25.08.2011, 15:39.

Коментар

Айде да не се правиш на велик,като казваш недей ми коментира мненията.
              Това нямаш никакво право да го приказваш или викаш,че след като начина ти на мислене е противоречащ си си тръгнал да ми говориш с това самочуствие на знаещ.
              хяхяхя Смешна работа,най вече его.
              Къде инфлацията за което ревеше преди.
              Вече 4-то тримесечие сме на +БВП,това от кои цикъл на икономиката знаеш ли въобще,че ще ми коментираш,че БВП не бил едва ли не нереален.
              И това го обясняваш с повишено потребителско доверие.Ам то пак си продължава да си расте и защо ли?????
              яхях
              Казвам да не ми коментираш мненията, защото си ниска топка, а и малко си ме чел.
              Питай участниците тук кога съм говорил, че ще има инфлация.

Просто не ми се занимава с неумни хора.

Коментар

И ти си приказвай на воля, но не ми коментирай мненията.
                Айде да не се правиш на велик,като казваш недей ми коментира мненията.
                Това нямаш никакво право да го приказваш или викаш,че след като начина ти на мислене е противоречащ си си тръгнал да ми говориш с това самочуствие на знаещ.
                хяхяхя Смешна работа,най вече его.
                Къде инфлацията за което ревеше преди.
                Вече 4-то тримесечие сме на +БВП,това от кои цикъл на икономиката знаеш ли въобще,че ще ми коментираш,че БВП не бил едва ли не нереален.
                И това го обясняваш с повишено потребителско доверие.Ам то пак си продължава да си расте и защо ли?????
                яхях

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                  4рез qe щатските компании получиха гръб от централната банка и се престрашиха временно да увеличат капиталовите разходи - докараха някаква заетост
                  това увеличи донякъде продажбите
                  още преди доста време си мислих 4е това няма да сработи но бяха длъжни да опитат
                  аз си мисля 4е го направиха най-ве4е заради застрашените финансови институции
                  просто нямаха избор, сега оба4е няма заплаха за банковата система каквато имаше преди и затова си мисля 4е няма дасе стигне до QE3
                  Заплахата за банковата система в момента е по-голяма от всякога. Но за разлика от 2008-09, сега тя не идва от инвестиции на самите банки на пазарите, а от отпуснатите дългове от банките към компаниите и държавите. Няма QE, което да измъкне банките от този проблем.

Коментар

БВП-тата по света се повишиха главно заради разходите в публичния сектор от това наливане на пари. Ама каква е файдата от Бойковите магистрали, когато няма какво да се движи по тях от догодина.
                    Ама да - за миналата и тази година, строежът на тези магистрали е повишил БВП, но това повишение не е устойчиво. Магистралите, инфраструктурата са необходимо условие за растеж, но не достатъчното условие.

П.П. Соколов, малко ги разбираш нещата и не се намесвай. Точно на цитираните от теб компании се повишиха печалбите, защото държавните институции в САЩ и по света си смениха техниката благодарение на новонапечатаните пари, а не че икономиките по света са тръгнали в правилна посока.
                    4рез qe щатските компании получиха гръб от централната банка и се престрашиха временно да увеличат капиталовите разходи - докараха някаква заетост
                    това увеличи донякъде продажбите
                    още преди доста време си мислих 4е това няма да сработи но бяха длъжни да опитат
                    според мен го направиха най-ве4е заради застрашените финансови институции
                    просто нямаха избор, сега оба4е няма заплаха за банковата система каквато имаше преди и затова няма да се стигне до QE3

но пък тая заетост ще е временна защото имаше големи инвестиции в автоматизация
                    Last edited by zloblivi_podritvaniq; 25.08.2011, 15:24.

Коментар

Eха това горе е много голямо разбиране.Всъщност е пълна глупост.

И такива като тебе с генералните изводи,нещо сте ми много смешни.
                      Много си забъркан с това Количествено изкупуване.
                      Логиката ти си противоречи.Ама нищо приказвай си на воля.
                      И ти си приказвай на воля, но не ми коментирай мненията.

Коментар

• "QE доказаха, че не работят за икономиката, а борсите се повишиха не поради ръст в резултатите на компаниите, а поради спекулативно налетите новонапечатани пари."

Eха това горе е много голямо разбиране.Всъщност е пълна глупост.

П.П. Соколов, малко ги разбираш нещата и не се намесвай.
                        И такива като тебе с генералните изводи,нещо сте ми много смешни.
                        Много си забъркан с това Количествено изкупуване.
                        Логиката ти си противоречи.Ама нищо приказвай си на воля.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                          Според мен това е третата световна война.(валутната война) Големите и силни държави емитират най различни видове хартийки и ги продават на балъците. гледат си живота и в един момент ще кажат. Извинявайте ама вижте какви шарени и хубави подпалки сме ви дали за печката А иде зима...... И какво ще направи Китай(най големия кредитор) на САЩ. Ще подскачат ,ще подскачат и колкото повече мърдат повече ще им влиза.
                          Сега пък и ти - Пак подхвана темата за хиперинфлацията.

Освен Великобритания (200 млрд. паунда), аз не съм чувал за друга ДЪРЖАВА, която да емитира хартийки и да ги продава на БАЛЪЦИ (данъкоплатеца).

Коментар

Ами да то и Интел,Ейпъл и Майкрософт и като цяло повечето от Дау и те нямаха подобрение на резултатите,че чак няколко млрд.долара печалби за тримесечие или шестмесечие не е подобряване на резултатите.
                            А ако говорим за тия които използваха Количествените изкупувания си бяха зле още преди първа серия,но бяха обикновено финансови компании.
                            Като доста от тях върнаха по голяма част.
                            Според мен това е третата световна война.(валутната война) Големите и силни държави емитират най различни видове хартийки и ги продават на балъците. гледат си живота и в един момент ще кажат. Извинявайте ама вижте какви шарени и хубави подпалки сме ви дали за печката А иде зима...... И какво ще направи Китай(най големия кредитор) на САЩ. Ще подскачат ,ще подскачат и колкото повече мърдат повече ще им влиза.
                            П.П. Нещата много ми заприличаха на Бай Тошовата икономика. Той правеше така. Взима от миньорите които печелеха и даваше премии на електрониката които губеха. После взима от леката промишленост и дава на ТКЗС(НПК) и така докато администрацията и корупцията надделя. Тези количествени улеснения ми напомнят за същото. Доколкото знам при капиталистическите икономики който не умее да печели Пазара го наказва. В момента държавите помагат на тези които са некадърни да печелет и не са си свършили работата навремето, а сега трябва да им спасяват задниците като им дават още и още . това не е ли лудост?
                            Last edited by 4un4o; 25.08.2011, 15:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                              а без стимулите?
                              кое поред дъно щяхме да удариме до сега
                              БВП-тата по света се повишиха главно заради разходите в публичния сектор от това наливане на пари. Ама каква е файдата от Бойковите магистрали, когато няма какво да се движи по тях от догодина.
                              Ама да - за миналата и тази година, строежът на тези магистрали е повишил БВП, но това повишение не е устойчиво. Магистралите, инфраструктурата са необходимо условие за растеж, но не достатъчното условие.

П.П. Соколов, малко ги разбираш нещата и не се намесвай. Точно на цитираните от теб компании се повишиха печалбите, защото държавните институции в САЩ и по света си смениха техниката благодарение на новонапечатаните пари, а не че икономиките по света са тръгнали в правилна посока.
                              Last edited by anon6706; 25.08.2011, 15:11.

Коментар

• ....

сега поне ще са по малко притеснени от банкови фалити

Коментар

X