IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Реде, поздрав
    http://www.youtube.com/watch?v=zpBG5ySt5vA
    ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Днес смятам че ще се нормализират нещата на пазара с акции. Най-много 200-250 в едната и другата посока при ДАУ. Ай, аз отивам да натопя мъдури у басейна
      Нормална работа.
      Снощи, след ФЕД, как прескачаха котировките на индексите през 20-30 тика.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Питах - освен теб. На теб отдавна съм ти "свалил шапка".
        А и си по-заслужил инвеститор от мен.
        Требе да въведът и титлата
        НАРОДЕН ИНВЕСТИТОР
        Имам късо от 0.72429 със синволичен
        размер от сабален, ама нещо не баца
        +++++++++++++++++++++++++++++++
        Вчера от утрото тез късите швейцарци
        и японци бяха нарисувани , но ме беше
        страх, но МАМУН като влезна в грешната
        посока си казах , да не съм по-долен
        от един МАЙМУН и влезнах с малко
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Днес смятам че ще се нормализират нещата на пазара с акции. Най-много 200-250 в едната и другата посока при ДАУ. Ай, аз отивам да натопя мъдури у басейна

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Аз аз АЗЗЗЗЗ
            Питах - освен теб. На теб отдавна съм ти "свалил шапка".
            А и си по-заслужил инвеститор от мен.

П.П. Ти направо си "народен инвеститор".
            Last edited by anon6706; 10.08.2011, 16:01.

Коментар

Ако някой ми каже, че вчера е хванал пропадането в евро/франк и долар/франк - Свалям му шапка. Дори 100 пипа да е спечелил.
              Реда се похвали че го е направил Аз на контра от 7180 и 7110 закрих в 7300. Но имам сега още 3-ки от 7200, 7325 и 7400. Търся им скромно 73,74 и 75 утре около 9:59 Стоп много дълбоко в зоната на здрача 6969

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Фанах къси долари ама през еврото. Иначе аноне, какво мислиш за Фед вчера? Прав беше за QE3, ама според мен и доларът не реагира никак добре?
                Снощното рали на борсите беше да се спасят от марджин коловете и.... да ми прецакат късото злато.

Голдманите днес опитват да замажат положението, но няма да имат успех.
                Погледни графиката на ДАУ от последните дни - е, какъв по-голям спад трябва да има, за да обяви ФЕД QE3?
                Аз имам съмнение, че при тези ожесточени дебати за дълговия лимит на САЩ е постигнато някакво споразумение между демократи и републиканци. Републиканците са отстъпили за нещо, а демократите за нови QE.
                Не знам, малко ми е конспиративна теорията, но времето ще покаже.

Коментар

• 429Х ....
                  нема ли желаещи за дълги ...

Коментар

Точно такива изказвания карат големите риби да излизат от позиции.

Вземи за пример йената и участващите в този форум - поради надежди за интервенция на BOJ, 90% са удължили или поне са неутрални на USD/JPY. Скъсили почти няма. Кого ще прецакват акулите, когато няма ритейлъри? Когато големите се цакат един-друг е по-различна играта.
                    Не препоръчвам къс франк, само обяснявам. Всеки сам да си решава.
                    Привет Аноне.Именно и аз това се питам след ката няма какво да лапат големите риби и останахме едни малки цаци като мен на франк и йена ,ще искат и остатъците от трохите ли да похапнат или ще започва надлъгването сега на коя риба ще му е по голяма оная работа

Коментар

Ако някой ми каже, че вчера е хванал пропадането в евро/франк и долар/франк - Свалям му шапка. Дори 100 пипа да е спечелил.
                      Аз аз АЗЗЗЗЗ
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Ако някой ми каже, че вчера е хванал пропадането в евро/франк и долар/франк - Свалям му шапка. Дори 100 пипа да е хванал.
                        Фанах къси долари ама през еврото. Иначе аноне, какво мислиш за Фед вчера? Прав беше за QE3, ама според мен и доларът не реагира никак добре?
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Ако някой ми каже, че вчера е хванал пропадането в евро/франк и долар/франк - Свалям му шапка. Дори 100 пипа да е спечелил.
                          Last edited by anon6706; 10.08.2011, 15:49.

Коментар

• Налегна ни един дъжд у велинградско и сега почивам обедно. Инак с жени за сантими /сантиметри не споря Не мога да чакам аз 90. Тук въпросът е дреме ли им на швейцарското БНБ кво мисли правителството. А и кво точно мисли правителсвото. Силен франк 85-90 или силен франк 70-75 Но 70 си е екстремно според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              2011.08.10 15:16:52 *Swiss Govt: Country Has To Accept Challenge Of Strong Franc

Ако има контрели , моля да заповядат
                              Точно такива изказвания карат големите риби да излизат от позиции.

Вземи за пример йената и участващите в този форум - поради надежди за интервенция на BOJ, 90% са удължили или поне са неутрални на USD/JPY. Скъсили почти няма. Кого ще прецакват акулите, когато няма ритейлъри? Когато големите се цакат един-друг е по-различна играта.
                              Не препоръчвам къс франк, само обяснявам. Всеки сам да си решава.
                              Last edited by anon6706; 10.08.2011, 15:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Ей ме)
                                Ефчето го чака до 90 сантима , ти доколко ? Сигурно до 1.50

PS : Абе нали си в отпуска - ква търговия въртиш ?!
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X