Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДнес смятам че ще се нормализират нещата на пазара с акции. Най-много 200-250 в едната и другата посока при ДАУ. Ай, аз отивам да натопя мъдури у басейнаНормална работа.
Снощи, след ФЕД, как прескачаха котировките на индексите през 20-30 тика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПитах - освен теб. На теб отдавна съм ти "свалил шапка".
А и си по-заслужил инвеститор от мен.
НАРОДЕН ИНВЕСТИТОР
Имам късо от 0.72429 със синволичен
размер от сабален, ама нещо не баца
+++++++++++++++++++++++++++++++
Вчера от утрото тез късите швейцарци
и японци бяха нарисувани , но ме беше
страх, но МАМУН като влезна в грешната
посока си казах , да не съм по-долен
от един МАЙМУН и влезнах с малко--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеАз аз АЗЗЗЗЗ
А и си по-заслужил инвеститор от мен.
П.П. Ти направо си "народен инвеститор".Last edited by anon6706; 10.08.2011, 16:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАко някой ми каже, че вчера е хванал пропадането в евро/франк и долар/франк - Свалям му шапка. Дори 100 пипа да е спечелил.Аз на контра от 7180 и 7110 закрих в 7300. Но имам сега още 3-ки от 7200, 7325 и 7400. Търся им скромно 73,74 и 75 утре около 9:59 Стоп много дълбоко в зоната на здрача 6969
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеФанах къси долари ама през еврото. Иначе аноне, какво мислиш за Фед вчера? Прав беше за QE3, ама според мен и доларът не реагира никак добре?
Голдманите днес опитват да замажат положението, но няма да имат успех.
Погледни графиката на ДАУ от последните дни - е, какъв по-голям спад трябва да има, за да обяви ФЕД QE3?
Аз имам съмнение, че при тези ожесточени дебати за дълговия лимит на САЩ е постигнато някакво споразумение между демократи и републиканци. Републиканците са отстъпили за нещо, а демократите за нови QE.
Не знам, малко ми е конспиративна теорията, но времето ще покаже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТочно такива изказвания карат големите риби да излизат от позиции.
Вземи за пример йената и участващите в този форум - поради надежди за интервенция на BOJ, 90% са удължили или поне са неутрални на USD/JPY. Скъсили почти няма. Кого ще прецакват акулите, когато няма ритейлъри? Когато големите се цакат един-друг е по-различна играта.
Не препоръчвам къс франк, само обяснявам.Всеки сам да си решава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАко някой ми каже, че вчера е хванал пропадането в евро/франк и долар/франк - Свалям му шапка. Дори 100 пипа да е спечелил.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАко някой ми каже, че вчера е хванал пропадането в евро/франк и долар/франк - Свалям му шапка. Дори 100 пипа да е хванал.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Налегна ни един дъжд у велинградско и сега почивам обедно. Инак с жени за сантими /сантиметри не споряНе мога да чакам аз 90. Тук въпросът е дреме ли им на швейцарското БНБ кво мисли правителството. А и кво точно мисли правителсвото. Силен франк 85-90 или силен франк 70-75
Но 70 си е екстремно според мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение2011.08.10 15:16:52 *Swiss Govt: Country Has To Accept Challenge Of Strong Franc
Ако има контрели , моля да заповядат
Вземи за пример йената и участващите в този форум - поради надежди за интервенция на BOJ, 90% са удължили или поне са неутрални на USD/JPY. Скъсили почти няма. Кого ще прецакват акулите, когато няма ритейлъри? Когато големите се цакат един-друг е по-различна играта.
Не препоръчвам къс франк, само обяснявам.Всеки сам да си решава.
Last edited by anon6706; 10.08.2011, 15:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕй ме)
, ти доколко ? Сигурно до 1.50
PS : Абе нали си в отпуска - ква търговия въртиш?!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар