Първоначално изпратено от alphaomega
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТака, така.... скоро ще правиш сдружение от ритейлъри ли? Естествено, срещу скромен комисион. Четох по разни сайтове какво става в САЩ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеЕдинствената хватка е че ако не попадаш в графата "Sophisticated Investor" духаш супата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКой говори за "гражданин" - ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ?! Има си хватки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеNOTA - None Of The Above
What the fuck is going on hereБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТъргуваш като за последно ли?
П.П. Гледам ти броя мнения - от 198, сигурно 888 са били за това как скоро ще закриват ритейл форекса. Скоро ще ти разгадаем интересите.......
А интересите ми (относно трейдинга) са същите на всички трейдъри - да правя пари, колкото може повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениеGeorgia Music Teachers Association
GMTA - Give Me the AnswerТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеТе центровете ще се преместят , това е ясно.
НО ако в Европа приемат закон като този в Хамерика (да не може да се отваря акаунт в държава на която не си гражданин това вече е проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе може да се съсипе - само ще премества центровете си. Британците не са луди и никога няма да приемат популизма на германофренския хермафродит.
А защо не и скоро София да стане финансовия хъб на Европа?!
София = Сингапур. Ех, мечти......
НО ако в Европа приемат закон като този в Хамерика (да не може да се отваря акаунт в държава на която не си гражданин това вече е проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеGMTA
GMTA - Give Me the AnswerLast edited by JaY_Z; 24.08.2011, 21:37.The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеПо-спокоен не съм бил
П.П. Гледам ти броя мнения - от 198, сигурно 888 са били за това как скоро ще закриват ритейл форекса. Скоро ще ти разгадаем интересите.......Last edited by anon6706; 24.08.2011, 21:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
Alfa, споко братов другия форум има един дето не смее да трейдне иената шот можело спаик некъф да има около НФП-то , нищо , че то е веднъж месечно.
ма по тая логика по-добре въобще никъв трейд щото на пазара 'anything can happen anytime '
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениепродадох яна на турска вяра щото обещаха да я интернират в диарбекир, ама досега само обещават
1. Даунгрейдване на Япония
2. Днешните данни от САЩ
3. Огромният брой горили на късия клон. Умишлено употребявам "горили". Нещо като акули.
4. Падат очакванията за QE3, поне така се спекулира.
До петък не мисля, че ще има значително по-ниски нива от 76, т.е. R/R за дълги USD/JPY не е лошо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеДокато ти си писал там , аз съм питал риторично отсам- разликата между постовете ни е 1 минута
....И въпреки това го прочетох там, преди да пуснеш линка с отговора си , тук
------------------------------------------------
Алфа , ти от притеснения по форекс-регулациите да не спреш да търгуваш
Alfa, споко братов другия форум има един дето не смее да трейдне иената шот можело спаик некъф да има около НФП-то , нищо , че то е веднъж месечно.
ма по тая логика по-добре въобще никъв трейд щото на пазара 'anything can happen anytime 'Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар