Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеРазпориха златото и среброто.... и до петък ще разпорят франка и йената срещу долара. Пък после каквото Бен каже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение- разликата между постовете ни е 1 минута
....И въпреки това го прочетох там, преди да пуснеш линка с отговора си , тук
------------------------------------------------
Алфа , ти от притеснения по форекс-регулациите да не спреш да търгувашДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеGMTA
П.П. Недей така - тук има млади момци и ще помислят, че си написал GMT с правописна грешка.Last edited by anon6706; 24.08.2011, 20:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе може да се съсипе - само ще премества центровете си. Британците не са луди и никога няма да приемат популизма на германофренския хермафродит.
А защо не и скоро София да стане финансовия хъб на Европа?!
София = Сингапур. Ех, мечти......Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЩо така го емнахте?
Аз с удоволствие бих наблюдавал сделките му на демо акаунт. Това ще е полезен тренинг и за самия него - Big Brother is watching you.
КОЙ ГЛЕДАХМЕ ПОСЛЕДНО,,,КОЙ ,,,КОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
ААААААААААААААААааааааааааааааа
КЛЮКАВИЦАТА беше--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКак се съсипва нерегулиран пазар не мога да разбера.
А защо не и скоро София да стане финансовия хъб на Европа?!
София = Сингапур. Ех, мечти......
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЩо така го емнахте?
Аз с удоволствие бих наблюдавал сделките му на демо акаунт. Това ще е полезен тренинг и за самия него - Big Brother is watching you.
лично аз се ядосвам , че го изгубихмеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКак се съсипва нерегулиран пазар не мога да разбера.
не знам колко ще оцелее този линкТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениене каза щот не знай
такова животно не му се е случвало щот той държи ГРААЛЪТ за пешовете на шлиферЪТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеПлановете за съсипване на форекс пазара ПРОДЪЛЖАВАТ
http://www.reuters.com/article/2011/...77M39H20110823.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениев борсата вече втори ден избиват стопове на шорт позиции понеже макроикономиката нищо не показва и няма какво да се отиграва
казва се корекция и е към своя край,
не съм гледал календара,
има ли нещо тея дни,
дет да го подкара надоле
пп аааа сещам се за стария кузел бен
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеУека промена ф цифрите 4410 за 4450
П.П. Ойде
Коментар
Коментар