IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
    тоз нашия ГОСТИНИН НЕ КАЗА
    НИЩО ПО ВЪПРОСА, кво ще прай
    когато вместо ПОВСЕМЕСТНАТА ЗЕЛЕНЯСЪЛОСТ
    на десетина позиции се появят 2-3-4 в ЧЕРВЕНО
    не каза щот не знай
    такова животно не му се е случвало щот той държи ГРААЛЪТ за пешовете на шлиферЪТ
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ....

то всеки когато е нов като изкара 20 долара днес и си казва ехеее
      така по 20 всеки ден и ми е перфектно

да ама нали ако правиш по 20долара сигурни на ден
      това ще зна4и 4е и 200хиляди ще можеш

Коментар

• Първоначално изпратено от lambo Разгледай мнение
        дерзайте момци, може и да дойде момента в който да сгреши, но и днес + 90 $. Да продължава така да капе, да капе ехеее.....( Намислил съм да ви направя едно демо да публикувам логин и пас да видите "кви ги върши", ма трябва да сте послушни )

Айде със здраве...

Младото си е младо!

Успех, Ламбо!
        А целият кеф ще дойде не от публикуването на стейтмънтите ти тук, а от +900$ на ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          тъпанари
          изгонихте човека с граала
          КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
          тоз нашия ГОСТИНИН НЕ КАЗА
          НИЩО ПО ВЪПРОСА, кво ще прай
          когато вместо ПОВСЕМЕСТНАТА ЗЕЛЕНЯСЪЛОСТ
          на десетина позиции се появят 2-3-4 в ЧЕРВЕНО
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
            в борсата вече втори ден избиват стопове на шорт позиции понеже макроикономиката нищо не показва и няма какво да се отиграва
            а може би според логиката - свето место пусто не бъйвает -
            след балоните на среброто и ЗЛОТО иде ред за набалончване на акциите
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• тъпанари
              изгонихте човека с граала
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ....

в борсата вече втори ден избиват стопове на шорт позиции понеже макроикономиката нищо не показва и няма какво да се отиграва

Коментар

Не ми обръщайте внимание, спирам да пиша. Казах защо ви показвам сделките си
                  ( само да се похваля, че иначе половин кеф). Айде толко от мен и без това го чета отгоре, отгоре форума, който е пълен с безполезните мнения на 3-4 псевдо трейдъри. Не си правете труда да пишете коментари, щот няма и да чета какво е коментирано след тоя пост. Успех!
                  Ааааай..
                  Като знаеш безполезната действителност тука,
                  що изобщо ни удостояваш с присъствието си бря
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Плановете за съсипване на форекс пазара ПРОДЪЛЖАВАТ
                    http://www.reuters.com/article/2011/...77M39H20110823

Коментар

Не ми обръщайте внимание, спирам да пиша. Казах защо ви показвам сделките си
                      ( само да се похваля, че иначе половин кеф). Айде толко от мен и без това го чета отгоре, отгоре форума, който е пълен с безполезните мнения на 3-4 псевдо трейдъри. Не си правете труда да пишете коментари, щот няма и да чета какво е коментирано след тоя пост. Успех!
                      Ааааай..
                      спри не си отивай, ще ми бъде тъжно
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        ... Сякаш не си го минавал този път..
                        Ех , младост - спомени и носталгия ! Как ми се иска пак да го мина "този път" ....Ама други са днес предизвикателствата пред мене ....
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Не ми обръщайте внимание, спирам да пиша. Казах защо ви показвам сделките си
                          Ааааай..

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Иначе арогатният тон на търгуващия ме изненадва дотолкова доколкото се дразни, че не му обръщаме внимание , демек не му завиждаме !
                            Кво се стягаш бре шапкар Сякаш не си го минавал този път Морето е до колене, докато не нагазиш в длибоките води

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                              ... а ми отговори на въпроса за поредно ударените стопове и какъв ти е ММ.
                              Ако не ти е проблем разбира се ....
                              Тоя път много хубаво питаш , но не знам защо се надяваш на отговор след като той се съдържа в картинките(по-точно в първата) на които току-що хвърлих половин око ....

Иначе арогатният тон на търгуващия ме изненадва дотолкова доколкото се дразни, че не му обръщаме внимание , демек не му завиждаме !
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                ламбо. ти математика учил ли си бря. че то вярно ако изкарваш по десет процента на ден, секи божи ден, ти след една година ще можеш да се разпореждаш кой да кара влака в световен мащаб бря.
                                Трудно, ще трябва да си обучи някои помощници, щото ордерите ще му са прекалено големи И ще трябва и в други инструменти да налива
                                Ама той да стигне първо до 5-те лота в ордер, пък тогава да го мисли колко е велик.
                                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Working...
                                X