IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ....

аз съм съгласен 4е е по добре до оставят икономиката на един оздравителен спад
    за да запо4не след време на 4исто
    и съм съгласен 4е qe е временно решение
    но това няма зна4ение, важна е реакцията на пазара

Коментар

• QE доказаха, че не работят за икономиката, а борсите се повишиха не поради ръст в резултатите на компаниите, а поради спекулативно налетите новонапечатани пари.
      Ами да то и Интел,Ейпъл и Майкрософт и като цяло повечето от Дау и те нямаха подобрение на резултатите,че чак няколко млрд.долара печалби за тримесечие или шестмесечие не е подобряване на резултатите.
      А ако говорим за тия които използваха Количествените изкупувания си бяха зле още преди първа серия,но бяха обикновено финансови компании.
      Като доста от тях върнаха по голяма част.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Какво "временно пораздвижване"???!!! Къде го видя?
        В резултатите на компанните ли или само в космическите цени на суровините?
        а без стимулите?
        кое поред дъно щяхме да удариме до сега

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
          имам предвид временно пораздвижване- както до сега
          важно е тълкуването от страна на пазарите,другото няма значение
          Какво "временно пораздвижване"???!!! Къде го видя?
          В резултатите на компанните ли или само в космическите цени на суровините?

Коментар

???!!!???!!!

Какво общо имат "сумите" със задвижването на дадена икономика?
            Още 50 години ли трябва да се доказва импотентността на този модел?
            имам предвид временно пораздвижване- както до сега
            важно е тълкуването от страна на пазарите,другото няма значение

Коментар

???!!!???!!!

+1
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

ако само реинвестират това май ще е твърде недостатъчно

друго си е 100 милиарда на месец
                такава сума е способна да задвижи щатската икономика
                ???!!!???!!!

Коментар

Други фактори влияят на икономиката и борсата вече.
                  Само реинвестиране със сигурност в средносрочен план ще е позитивно за долара.
                  QE доказаха, че не работят за икономиката, а борсите се повишиха не поради ръст в резултатите на компаниите, а поради спекулативно налетите новонапечатани пари.
                  ако само реинвестират това май ще е твърде недостатъчно

друго си е 100 милиарда на месец
                  такава сума е способна да задвижи щатската икономика

Коментар

ако само реинвестира няма ли пова пак да е позитивно за икономиката и борсата?
                    Други фактори влияят на икономиката и борсата вече.
                    Само реинвестиране със сигурност в средносрочен план ще е позитивно за долара.
                    QE доказаха, че не работят за икономиката, а борсите се повишиха не поради ръст в резултатите на компаниите, а поради спекулативно налетите новонапечатани пари.

Коментар

Ако обяви намерения за ново QE, да, би трябвало златото да дръпне, но пък вече QE няма да е това, което беше. Фед по-скоро ще реинвестира доходите си от предишните QE, вместо да печата нови долари. Ако Бърнанки заговори за ново печатане - тогава ще е най-лесна търговията.

Не мога да кажа как точно ще реагира пазара. Трябва да чуя конкретните думи на Бен.
                      ако само реинвестира няма ли пова пак да е позитивно за икономиката и борсата?

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                        Имаш предвид, че ако официално каже ще има QE3, златото на 2000, ако не на 1600?
                        А, при Е/$?
                        И нещо друго , сещам се миналата година , като каза точнта сума за QE2 и долара рязко поскъпна. A се сещам още, че Асен разправяше , че QE1 никога не е свършвал , за да има 2 -ра част - общо взето под една или друга форма QE си тече.
                        Ако обяви намерения за ново QE, да, би трябвало златото да дръпне, но пък вече QE няма да е това, което беше. Фед по-скоро ще реинвестира доходите си от предишните QE, вместо да печата нови долари. Ако Бърнанки заговори за ново печатане - тогава ще е най-лесна търговията.

Не мога да кажа как точно ще реагира пазара. Трябва да чуя конкретните думи на Бен.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          за тва ти говоря бре
                          Използвам браузър дето силно съм го ограничил,
                          за де не виждам реклами и т.н. ПРОСТОТИИ
                          и затова не съм го видел
                          Обаче не съм аз . Хич не си мязам
                          даже и кьоркьотюк пиен да съм
                          Пък и ПРАСЕТО е направо кутре
                          спрямо МИРКО II Зафир !!!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Доста предпоставки има за тези продажби:
                            1. Утрешният "риск" за необявяване на нови облекчения.
                            2. Увеличените марджин изисквания
                            3. Твърде бързо достигнатите високи нива и съответния профит-тейк.

Засега няма оповестен фундамент за спад на златото, но пък и не може нещо само да се вдига. След петък може и 2000 да атакува, може и 1600. Зависи от Бен.
                            Имаш предвид, че ако официално каже ще има QE3, златото на 2000, ако не на 1600?
                            А, при Е/$?
                            И нещо друго , сещам се миналата година , като каза точнта сума за QE2 и долара рязко поскъпна. A се сещам още, че Асен разправяше , че QE1 никога не е свършвал , за да има 2 -ра част - общо взето под една или друга форма QE си тече.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              МАМУН прочетох цялата начална
                              страница и нищо РАЗКРИВАЩО не видех
                              Как нищо Разкриващо?! Видяхме ти възглавницата.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                                за тва ти говоря бре

Коментар

Working...
                                X