IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Гледаш ама не виждаш
    Я пак погледни графиката бря !!!!!
    Еееее добре де добавяме и тва е кво толко секи греши
    Анализи EUR/USD

Коментар

• Иронията е, че това, което става по пазарите сега, го предизвика един старик - Бъффет.
      Вместо да изпише вежди, той избоде очи.
      Както си и помислих след новината за BAC - Пазарът изтълкува действията на Бъффет както действията на удавника и сламката.

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
        Мислим,че не е .Виждам ги така работите : до 22 часа некъде още едно ходене до 4464-68 ,после разбира се 4444 , затваряне пак там някъде и утре до 15 часа мъка в рамките на 4420 и 4460 , а след това неам идея Успех
        Гледаш ама не виждаш
        Я пак погледни графиката бря !!!!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Само питам - дълги или къси?
          Дълги бе, бъкетски CDF за 25 цента

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Не, току що влязох на 8
            Само питам - дълги или къси?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              10% от ръста вече заминаха.
              Още ли е валиден въпросът ти?
              Не, току що влязох на 8

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Как я виждаш на минус
                10% от ръста вече заминаха.
                Още ли е валиден въпросът ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Рано е !!!!
                  Мислим,че не е .Виждам ги така работите : до 22 часа некъде още едно ходене до 4464-68 ,после разбира се 4444 , затваряне пак там някъде и утре до 15 часа мъка в рамките на 4420 и 4460 , а след това неам идея Успех
                  Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от jose Разгледай мнение
                    Гледам доходноста на две годишните гръцки облигаций станала 45%!Ми че той Митьо Очите не взимаше толкова преди да го вкарат в затвора.Тея що ги мъчат въобще.
                    Иначе гледам от няколко дена само лоши новини от Европата и УСА-то ама пазара си трае.Явно всички чакат Бени Хил.Ама ако бат Бени каже няма да има наливане на още пари спасявайте се поеденично.Такъв леш ще е напазарите че не ми се мисли.Мечти мечтии......
                    Обещаната доходност. Дай да видим каква ще е реалната след 2 години.

Коментар

• Гледам доходноста на две годишните гръцки облигаций станала 45%!Ми че той Митьо Очите не взимаше толкова преди да го вкарат в затвора.Тея що ги мъчат въобще.
                      Иначе гледам от няколко дена само лоши новини от Европата и УСА-то ама пазара си трае.Явно всички чакат Бени Хил.Ама ако бат Бени каже няма да има наливане на още пари спасявайте се поеденично.Такъв леш ще е напазарите че не ми се мисли.Мечти мечтии......
                      Състраданието не е добродетел

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                        Взе да ми харесва ,па дълги от 4402 ТП 4440
                        Рано е !!!!
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                          Знам, знам ама и предполагам, че едва ли ще ги държиш до утре....
                          Спекулативната цел ми излезе, но настроението на пазарите е негативно и смятам, че има още хляб в тези къси. Ще ми е интересно дали ще паднат под 8.00, ако пък и завършат днес на минус - тогава може да ги оставя още по-дълго време. Е, и Бърнанки утре ще има влияние. Ама не този Бърнанки - Инвеститора, дето е купил BAC, оня, другия.

Коментар

• ....

а когато се спакулираше 4е дълговия лимит в щатите ще се увличии по бтв обясяваха 4е това зна4и 4е щатския дълг ще се увели4и с 2.3 трилиона

ше падна от смях

Коментар

• Взе да ми харесва ,па дълги от 4402 ТП 4440
                              Анализи EUR/USD

Коментар

• Баси, нещо не ми бачка новинарника. Не мога да разбера що помляха немците

Коментар

Working...
                                X