If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иронията е, че това, което става по пазарите сега, го предизвика един старик - Бъффет.
Вместо да изпише вежди, той избоде очи.
Както си и помислих след новината за BAC - Пазарът изтълкува действията на Бъффет както действията на удавника и сламката.
Мислим,че не е .Виждам ги така работите : до 22 часа некъде още едно ходене до 4464-68 ,после разбира се 4444 , затваряне пак там някъде и утре до 15 часа мъка в рамките на 4420 и 4460 , а след това неам идея Успех
Гледаш ама не виждаш
Я пак погледни графиката бря !!!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Мислим,че не е .Виждам ги така работите : до 22 часа некъде още едно ходене до 4464-68 ,после разбира се 4444 , затваряне пак там някъде и утре до 15 часа мъка в рамките на 4420 и 4460 , а след това неам идея Успех
Гледам доходноста на две годишните гръцки облигаций станала 45%!Ми че той Митьо Очите не взимаше толкова преди да го вкарат в затвора.Тея що ги мъчат въобще.
Иначе гледам от няколко дена само лоши новини от Европата и УСА-то ама пазара си трае.Явно всички чакат Бени Хил.Ама ако бат Бени каже няма да има наливане на още пари спасявайте се поеденично.Такъв леш ще е напазарите че не ми се мисли.Мечти мечтии......
Обещаната доходност. Дай да видим каква ще е реалната след 2 години.
Гледам доходноста на две годишните гръцки облигаций станала 45%!Ми че той Митьо Очите не взимаше толкова преди да го вкарат в затвора.Тея що ги мъчат въобще.
Иначе гледам от няколко дена само лоши новини от Европата и УСА-то ама пазара си трае.Явно всички чакат Бени Хил.Ама ако бат Бени каже няма да има наливане на още пари спасявайте се поеденично.Такъв леш ще е напазарите че не ми се мисли.Мечти мечтии......
Знам, знам ама и предполагам, че едва ли ще ги държиш до утре....
Спекулативната цел ми излезе, но настроението на пазарите е негативно и смятам, че има още хляб в тези къси. Ще ми е интересно дали ще паднат под 8.00, ако пък и завършат днес на минус - тогава може да ги оставя още по-дълго време. Е, и Бърнанки утре ще има влияние. Ама не този Бърнанки - Инвеститора, дето е купил BAC, оня, другия.
Коментар