IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Не ти знам сайтовете от които четеш, но модитата им са ПЪЛНИ АМАТЬОРИ.
    епа що

то бъркшир и бернанке са едно и също

Коментар

Круме, нали знаеш, че това е темата където има и къси позиции?
      Не се заяждаме, а си помагаме. Поне аз това се старая да правя, кога "Со кротце со благо, кога и со малко кютек".
      Знам, знам ама и предполагам, че едва ли ще ги държиш до утре....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
        Дано ги затвориш навреме, че тва в червеното може и да ти изяде акаунта...
        Круме, нали знаеш, че това е темата където има и къси позиции?
        Не се заяждаме, а си помагаме. Поне аз това се старая да правя, кога "Со кротце со благо, кога и со малко кютек".

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          16:44. Бернанке съобщи, че инвестира 5 млрд. долара в Банк оф Америка. Акциите на банката се покачиха с над 20 %. Ръст регистрираха и акциите на Социете Женерал, UniCredit, Intesa
          Не ти знам сайтовете от които четеш, но модитата им са ПЪЛНИ АМАТЬОРИ.

Коментар

На пре-маркет или на редовна сесия?
            Успех!

П.П. щото аз шибнах къси от 8.70. Щот съм прост.

П.П.2 Най-ми е кеф, ако успея да "продам" Бъффет. Рядко се случва, но пък удоволствието е голямо.
            Дано ги затвориш навреме, че тва в червеното може и да ти изяде акаунта...

Коментар

• 16:44. Бернанке съобщи, че инвестира 5 млрд. долара в Банк оф Америка. Акциите на банката се покачиха с над 20 %. Ръст регистрираха и акциите на Социете Женерал, UniCredit, Intesa

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                Глупости! Объркал съм с една нула и влязох на дълги с малко повече.
                На пре-маркет или на редовна сесия?
                Успех!

П.П. щото аз шибнах къси от 8.70. Щот съм прост.

П.П.2 Най-ми е кеф, ако успея да "продам" Бъффет. Рядко се случва, но пък удоволствието е голямо.
                Last edited by anon6706; 25.08.2011, 16:43.

Коментар

Саркози.

П.П. Както и Бъффет с покупки на BAC.
                  Глупости! Объркал съм с една нула и влязох на дълги с малко повече.

Коментар

П.П. днес ще е интересно да се наблюдава BAC. Ако завърши на минус - пазарът вече е отебал Бъффет.
                    Как я виждаш на минус

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      И да искат, вече никой няма да им даде (освен МВФ-то , което ще веднага ще ти вкара условието да си приведеш фундамента в приличен вид, а туй значи девалвация на лева ) ....Ей ги, гръклянците пак гънат крака все едно са им от сурова наденица .

ПС: Ленин пак позна - верно че Балканите са барутния погреб на Европа .
                      МВФ ще даде, но и с условието да
                      направи пълен одит на БНБ!!!
                      А то там кво е,,,,,,,,,,,,
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Красота 25 % за секунди
                        И той взе да спасява кожата на стари години. Тя верно му е дебела.

Това ми хареса от новинарските потоци:
                        Who needs Bernanke when you have Buffett?

Благодарен съм му. Направи ми 2 добри входа за позиции.

П.П. днес ще е интересно да се наблюдава BAC. Ако завърши на минус - пазарът вече е отебал Бъффет.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          ...
                          2012 дали ще вземат щот сигурно ще искат,,,,,,,,,,,
                          И да искат, вече никой няма да им даде (освен МВФ-то , което ще веднага ще ти вкара условието да си приведеш фундамента в приличен вид, а туй значи девалвация на лева ) ....Ей ги, гръклянците пак гънат крака все едно са им от сурова наденица .

ПС: Ленин пак позна - верно че Балканите са барутния погреб на Европа .
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Гледам българските гонят 300 - ако Джанката беше поне малко финансист лятото на миналата година можеше да копне дълг ( при около 200 ) и да се възползва от международната еуфория покрай QE2 .Вместо това предпочете да изтръска чувала до последно и се'а ни може да печата , ни може да заеме , нито пък има икономика дето поне малко да му работи ...Има едни магистрали дето са дупка до дупка в началните си етапи и са в процес на рушене в новите си участъци ,щото са строени с пепеляк ( и на всичкото отдолу нямат одобрена апликационна форма от Брюкселския коминтерн - демек няма да ги разплатят ) и толкоз ...Важно е да му върви в любовта с онова съсухрено цигане ...не се сещам името му .
                            Te можеха да вземат и към края на 2009
                            можеха и в средата на миналата 2010
                            могат навярно и сега 2011 при по-лоши
                            условия пак да вземат, но
                            2012 дали ще вземат щот сигурно ще искат,,,,,,,,,,,
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

И за да не бъда голословен. Ето ти данни за дълга на флагмана на Щатската икономика - General Electric. Казваш, че имат повече кеш? Да, но за сметка на новите дългове. И кажи сега, как това стабилизира банките?

текущия им дълг от 153 милиарда оба4е е доста под нивото от декември 2008
                              тогава дълга е бил 194 милиарда

от друга страна кеша тогава е бил близо 48 миларда а сега около 2 пъти пове4е

компаниите са действали доста по безрисково през тези 3 години
                              според мен ще удържат на по сериозни удари

Коментар

• Красота 25 % за секунди

Коментар

Working...
                                X