Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКруме, нали знаеш, че това е темата където има и къси позиции?
Не се заяждаме, а си помагаме. Поне аз това се старая да правя, кога "Со кротце со благо, кога и со малко кютек".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеДано ги затвориш навреме, че тва в червеното може и да ти изяде акаунта...
Не се заяждаме, а си помагаме. Поне аз това се старая да правя, кога "Со кротце со благо, кога и со малко кютек".
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение16:44. Бернанке съобщи, че инвестира 5 млрд. долара в Банк оф Америка. Акциите на банката се покачиха с над 20 %. Ръст регистрираха и акциите на Социете Женерал, UniCredit, Intesa
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНа пре-маркет или на редовна сесия?
Успех!
П.П. щото аз шибнах къси от 8.70. Щот съм прост.
П.П.2 Най-ми е кеф, ако успея да "продам" Бъффет. Рядко се случва, но пък удоволствието е голямо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеГлупости!Объркал съм с една нула и влязох на дълги с малко повече.
Успех!
П.П. щото аз шибнах къси от 8.70. Щот съм прост.
П.П.2 Най-ми е кеф, ако успея да "продам" Бъффет. Рядко се случва, но пък удоволствието е голямо.Last edited by anon6706; 25.08.2011, 16:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСаркози.
П.П. Както и Бъффет с покупки на BAC.Объркал съм с една нула и влязох на дълги с малко повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
П.П. днес ще е интересно да се наблюдава BAC. Ако завърши на минус - пазарът вече е отебал Бъффет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИ да искат, вече никой няма да им даде (освен МВФ-то , което ще веднага ще ти вкара условието да си приведеш фундамента в приличен вид, а туй значи девалвация на лева) ....Ей ги, гръклянците пак гънат крака все едно са им от сурова наденица
.
ПС: Ленин пак позна - верно че Балканите са барутния погреб на Европа.
направи пълен одит на БНБ!!!
А то там кво е,,,,,,,,,,,,--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКрасота 25 % за секундиТя верно му е дебела.
Това ми хареса от новинарските потоци:
Who needs Bernanke when you have Buffett?
Благодарен съм му. Направи ми 2 добри входа за позиции.
П.П. днес ще е интересно да се наблюдава BAC. Ако завърши на минус - пазарът вече е отебал Бъффет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение...
2012 дали ще взематщот сигурно ще искат,,,,,,,,,,,
) ....Ей ги, гръклянците пак гънат крака все едно са им от сурова наденица
.
ПС: Ленин пак позна - верно че Балканите са барутния погреб на Европа.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеГледам българските гонят 300- ако Джанката беше поне малко финансист лятото на миналата година можеше да копне дълг ( при около 200 ) и да се възползва от международната еуфория покрай QE2 .Вместо това предпочете да изтръска чувала до последно и се'а ни може да печата , ни може да заеме , нито пък има икономика дето поне малко да му работи
...Има едни магистрали дето са дупка до дупка в началните си етапи и са в процес на рушене в новите си участъци ,щото са строени с пепеляк ( и на всичкото отдолу нямат одобрена апликационна форма от Брюкселския коминтерн - демек няма да ги разплатят ) и толкоз ...Важно е да му върви в любовта с онова съсухрено цигане
...не се сещам името му
.
можеха и в средата на миналата 2010
могат навярно и сега 2011 при по-лоши
условия пак да вземат, но
2012 дали ще взематщот сигурно ще искат,,,,,,,,,,,
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ за да не бъда голословен. Ето ти данни за дълга на флагмана на Щатската икономика - General Electric. Казваш, че имат повече кеш? Да, но за сметка на новите дългове. И кажи сега, как това стабилизира банките?
тогава дълга е бил 194 милиарда
от друга страна кеша тогава е бил близо 48 миларда а сега около 2 пъти пове4е
компаниите са действали доста по безрисково през тези 3 години
според мен ще удържат на по сериозни удари
Коментар
Коментар