IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Мен пък ми е по интересно какво значи Слуховете Земетресение или има или няма. В случая има но слабо
    Слуховете значат, че нещо може да се е случило ,но властите укриват информацията от медиите.
    Като аварията в Чернобил, га ядохме заразени с радиация зеленчуци.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      12:28. EUR-USD (1.4415). Евро-долар се отблъсна от офертите на МБР към 1,4474. Натиск върху еврото оказа подновения спад на златото с нови 3 % и слуховете за второ земетресение във Вашингтон
      Тази простотия в червеното някой може ли да я обясни? Природно бедствие им нанася щети на икономиката ,а валутата им поскъпва?
      Мен пък ми е по интересно какво значи Слуховете Земетресение или има или няма. В случая има но слабо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        12:28. EUR-USD (1.4415). Евро-долар се отблъсна от офертите на МБР към 1,4474. Натиск върху еврото оказа подновения спад на златото с нови 3 % и слуховете за второ земетресение във Вашингтон
        Тази простотия в червеното някой може ли да я обясни? Природно бедствие им нанася щети на икономиката ,а валутата им поскъпва?

Да, много е лесно. Правят си с долара каквото искат. Ето за това е уникална валута.
        В 15:30 излизат супер лоши данни за US, в това време долара полудява и качва срещу всички валути почти фигура. Казвам стари спомени. Не можеш го разбра, освен ако не знаеш какво им е в главите и на къде искат да го подкарат. Така че теорията за световната конспирация на FOREX пазара действа с пълна сила.

Коментар

• 12:28. EUR-USD (1.4415). Евро-долар се отблъсна от офертите на МБР към 1,4474. Натиск върху еврото оказа подновения спад на златото с нови 3 % и слуховете за второ земетресение във Вашингтон

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            .....няма да слагам стоп до поне 100 пипа
            BG-РедЪ
            сипи 100 за отскок ... бърже!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
              СЛ 4468 +2 ТП 4430 +40
              Айдееее 40 пипоня у торбата
              Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                ме4обиков много готина снимка имаш аз по4ти всеки ден гледам някой от филмите за баш майстора много ги харесвам
                веднъж го споменах на един колега. после идеята ми хареса на мен. велик е баш майстора. и аз харесвам филмите.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• ШАПКАРИНА без да искам, ама друг път !!!!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    я кажи коя е последната фаза на КОМУНИЗЪМЪ.
                    .... Норвегия,......
                    Като наближи,ще ти кажа - ако съм жив ...Засега комунизмЪ е в разцвета си по света , но не и у нас . Но с Норвегия улучваш в Десятката , без да искаш :

"...Причиной/причинами этого нападения, говорится в докладе ФСБ, является "отчаянная попытка" британских, европейских (Европейский Союз) и американских банковских кругов, заставить Норвегию вступить в их "союз" [Норвегия не является членом ЕС], с тем чтобы ограбить норвежский Фонд национального благосостояния (по оценкам это 1,5 трлн. долларов), без чего вся западная экономика может рухнуть. Важно отметить, говорится в документе, что то, что делается в Норвегии, уже было сделано в Ливии, когда, в ходе того, что теперь называется "Финансовый грабёж столетия", те же элиты, для поддержания своих рушащихся империй, начали ничем не спровоцированное нападение на эту североафриканскую страну и быстро разграбили около 150 млрд. долларов из её Фонда национального благосостояния ..."

Цялото инфо - тук : http://perevodika.ru/articles/19378.html
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                      Айде закачи ми се къса от 4470 за сега без ТП и СЛ Успех на всички
                      СЛ 4468 +2 ТП 4430 +40
                      Анализи EUR/USD

Коментар

• АИДЕ силите за късо от върха се задеистваха
                        Pip master

Коментар

• ме4обиков много готина снимка имаш аз по4ти всеки ден гледам някой от филмите за баш майстора много ги харесвам
                          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            В 17:00 ч. ,ама кво ви грее това не знам, след като дава дума за реч пред симпозиум организиран от ФЕД-Канзас - а пък темата на изказването " Лонг-търм перспективите пред USA-икономиката " е толкова мъглява ,колкото и самата глобална иконимика ...

Единственно Глобалният Крах ще нареди пъзела от натрупаните 150-годишни капиталистически проблеми .

ПС: Пак ще кажа - прав беше Ленин ,че империализмът е последен стадий на капитализма . Ама навремето му се смеехме кат ни беше широко около вратовете ....Но сега.... ....Нервы , нервы :

http://www.youtube.com/watch?v=aqJOWLha7Tk
                            ШАПКАРИНА чадо,
                            я кажи коя е последната фаза на КОМУНИЗЪМЪ.
                            Отворен въпрос с няколко възможности:
                            а.СССР
                            б.Куба
                            в.Камбоджа
                            г.Северна Корея
                            е.отворенa възможност за споменаване на Норвегия, Дания ,Белгия,
                            Германия и т.н. социалистически(комунистически) модели

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                              Аm щО скъсяваш бря я виж какъв дълъг импулс тече от сабахлям ами ако пробие 1,45 Ква е тая търговия модел 5 минутен стоп 100 То вчера връща от тези нива ами днес дали ??
                              ТЯ ТАЗ ТЪРГОВИЯ ВЪРВИ ЦЯЛО ЛЯТО.
                              ВИЖ ГРАФИКАТА !!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                                ... Ква е тая търговия модел 5 минутен стоп 100....
                                Свинска , ква ....Питаш ли го, как ше кара цяла зима само на кисели камби и компот от дюли ....Почнал е да тренира от сега за long cold winter :

http://www.youtube.com/watch?v=GAjVlcnwikw
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

X