IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• trade така както го описахте ми хареса много ( и аз ги виждам така нещата) , но има един голям проблем по които ще трябва да поработите,А той е , че трябваше тогава да го видите това а не сега при 1.4180. И не на 1.4390 а сигнала си го даде когато направи втория опит за пробив при 1.4550 и то на едночасова.На дневна още миналата седмица показваше че ще има обръщане. и падане до 1.40 ипът там вече за пробиви, като мисля че няма да го направи веднага.
    Мисълта ми е че хората с големите ордери си направиха парите и си ги по затвориха , като от тук нататък движенията са си рискови ако ще влизаш с голям обем и търсиш няколко фигури печалба.
    Сега не казвам че няма да пада , аз лично на 1.3770 го виждам( е зоната 1.33- 1.37 за сега но точно колко не знам , нека мине 1.40 и картината ще е по ясна, и затова съм сложил такъв лимит ) и съм оставил малки позиции - 3 малки лота като са взети от 1.4290 ( и то преди да почне да се казва нагоре до 1.4550 , иначе от там си правих с големи обеми почти всичките движения( само с къси де, не съм толкова добър че да играя и с насрещни позиции) .
    Лек и успешен ден

Коментар

• Добро утро Искам да обърна внимание на EUR/USD на седмична графика забележете как се е образувал мечи флаг Според мен това е провал на пробивът на седмичният флаг и като първа цел може да се очаква 1,4000 а входа на дневна е бил на 1.4390 ама това се отнася за дългосрочни играчи Инак на часова графика вече смятам че тук е дъното и ще има корекция
      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
        МАМУН , затворих къси Q-та на 53.70
        Ами, като си казал да закриваме - да закриваме. Ама понеже мисля че има още хляб 15 цента следящ QQQ от 53,02 и 25 от 117,6 за паяците

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
          не
          питам само за производствените

ревизираха ги нагоре на 36 к
          ама от колко?
          Ревизират се само крайните данни - вътрешни(по компоненти) не се правят ! ...Ей ти да четеш , макар че едва ли има смисъл след като всичко е чисто и ясно :

http://www.bls.gov/news.release/empsit.nr0.htm
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Само на мен ли ми се ебава яко инвестора????

Коментар

• Така като гледам,SNB пак ще берат ядове и ми е интересно след като се намесят вербално или реално кой ще привлече повече инвеститори-златото,долара,еврото или суровините?Още повече ,че Голдманите не очакват QE,а приимуществено ФЕД да увеличава дела на дългосрочните бонове за сметка на краткосрочните.На всичко отгоре вече май и частните кредитори се дърпат от сделката за замяна на гръцкия дълг.Мътна и кървава!
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• МАМУН , затворих къси Q-та на 53.70
                Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнение
                  Епичен дроп под 4200 след като изтече прословутата опция ?
                  42 e в казанчето вече... Ей ся кат са събудят янките.... NEXT 41
                  Last edited by mateosf; 02.09.2011, 16:18.

Коментар

• Епичен дроп под 4200 след като изтече прословутата опция ?
                    Buy now, think later !

Коментар

• 41 до затваряне при EUR/USD? Ама споко бикчета, дългосрочно сме на горе още

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                        ...... ,ни връх ни дъно
                        то тва е проблема
                        поне да изчистят всички дълги като го вкарат под 4210

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Надолу е ревизията. От 117к на 85к.
                          не
                          питам само за производствените

ревизираха ги нагоре на 36 к
                          ама от колко?

Коментар

• Аноне що заетоста намалява а безработицата е същата?

Коментар

• Ревизия надолу има при мен 117-85 и 0 при очаквани 74

Коментар

• Хихих, инвесторчето се бъгна като новинарски сайт по време на важни данни

Коментар

Working...
                                X