Първоначално изпратено от just a shit
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Daddy YankeeПървоначално изпратено от MoneyMongerПървоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от MoneyMonger
Е, на всички ще стане ясно като му дойде времето и пак истерий...)))
Two balls and a cane...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от just a shitПървоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от just a shitПървоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от just a shitШа зъписфаме ли уа?
Мисла и аз да се скоча с ниакулко милки па да видим кой куго
Кво шъ ма пусъветвате?И така, ако презаписването е 396 000 пъти, ще взема 1000 акции! И ще им се радвам, радвам ...
и немъ се обиждаме ся де нии сме роми не сме цигъни
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MoneyMongerПървоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от MoneyMonger
Е, на всички ще стане ясно като му дойде времето и пак истерий...)))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от just a shitПървоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от just a shitШа зъписфаме ли уа?
Кво шъ ма пусъветвате?И така, ако презаписването е 396 000 пъти, ще взема 1000 акции! И ще им се радвам, радвам ...
и немъ се обиждаме ся де нии сме роми не сме цигъни
Коментар
� -
Първоначално изпратено от just a shitПървоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от just a shitШа зъписфаме ли уа?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от just a shitШа зъписфаме ли уа?
я сум впрегнъл целата руда скочихме с 27 зъявки за пу 22 милки
па нема си играме на дребну аку не половин билка то ништо не
Коментар
� -
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от MoneyMongerЛеле, като знам догодина чий проспект ще разглеждат за IPO направо ми настрахват косите... Нищо, Трейса ще е готина тренировка.))....или Джак Даниелс е тръгнал насам
))
....а, за ония държавните, ако ти хрумва....то к'во шъ остане оттях))
Two balls and a cane...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от just a shitШа зъписфаме ли уа?
[url]http://www.gdc-uk.org/Potential+registrant/Apply+for+registration/Qualified+in+the+European+Eco
Коментар
� -
Първоначално изпратено от just a shitШа зъписфаме ли уа?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MoneyMongerЛеле, като знам догодина чий проспект ще разглеждат за IPO направо ми настрахват косите... Нищо, Трейса ще е готина тренировка.))....или Джак Даниелс е тръгнал насам
))
....а, за ония държавните, ако ти хрумва....то к'во шъ остане оттях))
Коментар
�
Коментар