няма начин да е 4 цифрено число, 2-3 сметки го доказват
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърbebson, ще уплашим чужденците ако ги ограничаваме нещата, на мене и така ми харесва ситуациятаспециално бих бил доволен и на 10 акции, ноооо ... всичко е у ръцете на провидението
Tezi deto sa pusnali za 10k sa veche na minus (razhodite za transport do posrednika) Smile
Коментар
-
Anton Chigurh
A dano komisiata napravi proverki za teq tapanari koito puskat emisiata s po coboscheta za po 100K> tva e absolutna gavra.
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersZa men vsichki deto sa pusnali poveche, otkolkoto imat sa se preebali.
тъпо, но факт ...
Коментар
-
bebson, ще уплашим чужденците ако ги ограничаваме нещата, на мене и така ми харесва ситуациятаспециално бих бил доволен и на 10 акции, ноооо ... всичко е у ръцете на провидението
Tezi deto sa pusnali za 10k sa veche na minus (razhodite za transport do posrednika) Smile
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от apИнтересно ми е, симпатяги дето сте напускари поръчки за по няколко милиона, какво написахте в декларациите за произход на средствата, когато подавахте самите поръчки?
не, сериозно .. моите хора не ме караха да подписвам нищо, доста се учудих, но ...като пускаш нареждане за покупка над парите, които реално можеш да осигуриш и да докажеш като произход, манипулираш пазара относно търсенето на ценни книги. В този случай КФН може да гръмне и теб и ИП-то с глобичка (за ИП-то е особено кофти щото глобата е мин. 50 бинки, а може и за всеки отделен случай и тогава става мазало). Като гледам каква истерия стана с това ИПО вече почвам да си мисля, че ще има такива глоби, защото ситуацията ама никак не е нормална. Между другото КФН вече има практика с налагането на глоби по Закона за пазарните манипулации.
Коментар
Коментар