IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• няма начин да е 4 цифрено число, 2-3 сметки го доказват

Коментар

• Spored men ste e okolo 200-300

Коментар

• Айде стига сте всявали паника.

Коментар

• NEdEITE DA PREKALIAVATE S TEZI 4 CIFRENI 4ISLA,KOI ISKA DA SE HVANE NA BAS S MEN 4e NIAMA DA E TOLKOZ,I STIGA PLA^ITE ORATA
          [url]http://www.gdc-uk.org/Potential+registrant/Apply+for+registration/Qualified+in+the+European+Eco

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
            bebson, ще уплашим чужденците ако ги ограничаваме нещата, на мене и така ми харесва ситуацията специално бих бил доволен и на 10 акции, ноооо ... всичко е у ръцете на провидението

Tezi deto sa pusnali za 10k sa veche na minus (razhodite za transport do posrednika) Smile
            Франки требва да се включат разходите в двете посоки
            Слънчев Вятър, според мен чужденците не презаписват баш като нас... може и да греша де...

Коментар

• сънувах че презаписването ще е 4-цифрено число, верно че е само сън, но мама казва че имаме родствена връзка с баба ВАНГА
              Мненията ми не са препоръка или съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• A dano komisiata napravi proverki za teq tapanari koito puskat emisiata s po coboscheta za po 100K> tva e absolutna gavra.

Коментар

• Az lichno, kakvoto sum pusnal sum si go garantiral chrez cash+financial assets taka che ne mi puka

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                    Za men vsichki deto sa pusnali poveche, otkolkoto imat sa se preebali.
                    що бе, Франки ... то се получи като на Женския пазар ... продадох 2-3 холдинга, пуснах поръчка х30, и днес си купих обратно почти същите акции на подобна цена ... кво му плащаш

тъпо, но факт ...

Коментар

• bebson, ще уплашим чужденците ако ги ограничаваме нещата, на мене и така ми харесва ситуацията специално бих бил доволен и на 10 акции, ноооо ... всичко е у ръцете на провидението

Tezi deto sa pusnali za 10k sa veche na minus (razhodite za transport do posrednika) Smile
                      Франки требва да се включат разходите в двете посоки

Коментар

• 6to be moge i da se doberat do 1 broika
                        [url]http://www.gdc-uk.org/Potential+registrant/Apply+for+registration/Qualified+in+the+European+Eco

Коментар

• Franki, a koito e pusnal porachka za 10 hiliadi da li se e preebal?
                          Tezi deto sa pusnali za 10k sa veche na minus (razhodite za transport do posrednika)

Коментар

• Franki, a koito e pusnal porachka za 10 hiliadi da li se e preebal?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                              Първоначално изпратено от Боримечката
                              Първоначално изпратено от ap
                              Интересно ми е, симпатяги дето сте напускари поръчки за по няколко милиона, какво написахте в декларациите за произход на средствата, когато подавахте самите поръчки?
                              наследство от баба

не, сериозно .. моите хора не ме караха да подписвам нищо, доста се учудих, но ...
                              То се подписва на реално купени акции, на на кухи поръчки...
                              Малко бъркаш двата щата като пускаш нареждане за покупка над парите, които реално можеш да осигуриш и да докажеш като произход, манипулираш пазара относно търсенето на ценни книги. В този случай КФН може да гръмне и теб и ИП-то с глобичка (за ИП-то е особено кофти щото глобата е мин. 50 бинки, а може и за всеки отделен случай и тогава става мазало). Като гледам каква истерия стана с това ИПО вече почвам да си мисля, че ще има такива глоби, защото ситуацията ама никак не е нормална. Между другото КФН вече има практика с налагането на глоби по Закона за пазарните манипулации.

Коментар

• Za men vsichki deto sa pusnali poveche, otkolkoto imat sa se preebali.

Коментар

Working...
                                X