Първоначално изпратено от just a shit
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от just a shitПървоначално изпратено от B.GrahamПонеже много хора приемат това ИПО като игра след като приключи то и КФН-то затегне изискванията за КОБОС-ите ще има пак плач от хора непрочели и една книжка.Тази година се печелеше лесно.И всякакви субекти понаправиха пари и се мислят за инвестиционни гурута.Сами ще си сложат "примката".Защото КОБОС-а не "Лего" или "Монополи".
шъ мъ обучиш ли? Чи то около мен саму иксперти амъ аз нъ теб повичи ти вервам шъ знаиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от just a shitПървоначално изпратено от B.GrahamПонеже много хора приемат това ИПО като игра след като приключи то и КФН-то затегне изискванията за КОБОС-ите ще има пак плач от хора непрочели и една книжка.Тази година се печелеше лесно.И всякакви субекти понаправиха пари и се мислят за инвестиционни гурута.Сами ще си сложат "примката".Защото КОБОС-а не "Лего" или "Монополи".
шъ мъ обучиш ли? Чи то около мен саму иксперти амъ аз нъ теб повичи ти вервам шъ знаиш
аи аз шъ легам че утри в девет и половинъ ше го игръм пазаръ
Коментар
-
Първоначално изпратено от just a shitПървоначално изпратено от B.GrahamПонеже много хора приемат това ИПО като игра след като приключи то и КФН-то затегне изискванията за КОБОС-ите ще има пак плач от хора непрочели и една книжка.Тази година се печелеше лесно.И всякакви субекти понаправиха пари и се мислят за инвестиционни гурута.Сами ще си сложат "примката".Защото КОБОС-а не "Лего" или "Монополи".
шъ мъ обучиш ли? Чи то около мен саму иксперти амъ аз нъ теб повичи ти вервам шъ знаишLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBAМирси баткъ амъ тия двети вечи ги привъртях всичко што сум нъмерил
сига играя на кобус повичи мъ кефи
Колко, простотия,боже! - исках да кажа 'модераторе"[/quote]
Ми баткъ верну многу прустотия ма кво дъ съ прави нъл виждаш колку страници съ изписъли такива кът тебе и все едну и съшто
шъ е 100 пути, шъ е 200 пути, шъ е читирицифрино ни могъ им разберъ
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПонеже много хора приемат това ИПО като игра след като приключи то и КФН-то затегне изискванията за КОБОС-ите ще има пак плач от хора непрочели и една книжка.Тази година се печелеше лесно.И всякакви субекти понаправиха пари и се мислят за инвестиционни гурута.Сами ще си сложат "примката".Защото КОБОС-а не "Лего" или "Монополи".
Коментар
-
Понеже много хора приемат това ИПО като игра след като приключи то и КФН-то затегне изискванията за КОБОС-ите ще има пак плач от хора непрочели и една книжка.Тази година се печелеше лесно.И всякакви субекти понаправиха пари и се мислят за инвестиционни гурута.Сами ще си сложат "примката".Защото КОБОС-а не "Лего" или "Монополи".Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от just a shitПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от just a shitШа зъписфаме ли уа?
Мисла и аз да се скоча с ниакулко милки па да видим кой куго
Кво шъ ма пусъветвате?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от just a shitПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от just a shitШа зъписфаме ли уа?
Кво шъ ма пусъветвате?
сига играя на кобус повичи мъ кефиTwo balls and a cane...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от just a shitШа зъписфаме ли уа?
Кво шъ ма пусъветвате?
сига играя на кобус повичи мъ кефи
Коментар
Коментар