IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре си го замислил.

а и това е вярно

Така че, здрава храна и МНОГО ТЪрпение за просветените!
    За непросветените - това горе не важи.
    Цените на които бълбукнахте, могат да се достигнат само при хиперинфлация. Нещо като при ВиденоФ навремето.

Коментар

• Драги Факи,

не ни трябват много капитали, особено за тази позиция. Достатъчно е умните хора

да повярват, страхливите да излязат от хралупите, другарчетата от другите

пътно-транспортни компании да дойдат тук, че тяхните компании 'абсолютиш

капут', поради тройната си обързаност и многопосочност!

Апропо, нашата държава е стабилна и виждаш, че ще издаяним без заем за разлика

от Унгария, Румъния и Гърция и познай къде ще инвестират тези, които имат да

наваксват, онези, които искат да обърнат колелото... Със сигурност няма да е са в акци

ите на гръцките банки или на влашките компании. Освен на полската борса, ще

заиграят и тук, особено в компанията, по чийто път ще пътуват идвайки да оставят

паричките си край стоманените блокчета на нашите прекрасни плажове.

Така че, здрава храна и МНОГО ТЪрпение за просветените!

Четох, че някой мисли, че акцията ке падне, ами да падне де.. аз ке купя 1000 броя,

понеже обичам да съм на дъното и да разглеждам прекрасните дълбини преди да

изляза с улова.

За бога, братя, не купувайте и не продавайте, четейки постовете ми!

Имате глава на раменете!

Първоначално изпратено от Фaкушка
      Първоначално изпратено от nikola1914
      Факи, тия дето за купили на 30-40 лева да продават, за да има и за другите).

Ако пък акцията падне до горната цена аз ще купя 1000 броя, че рано или късно

компанийката ще е безценна
      ,
      тъй като идват бая парици за инфраструктура и

ще вземем поне 1 млрд. до 3 години!

Хората спят втори зимен сън или се плашат, чакат Дянеца да рече:

Кризата приключи!(давам 4-6 месеца) и ще налазят пак на БФБ,

а като приватизират борсичката, те тогаз, няма само гръцки спекулаши да

надойдат..

Едно мъничко нещо ме тревожи- еврото с Гърция, Испания, Италия и Португалия,

когато ги напомпаме както САЩ банките, тогаз ще се тръгне пак вложения в ценни

книги на европейските компании, към които числя и Трейса.

Че мин. зима я проспахме, а 'дабъл' не мърдаше

като се почне от Софарма и стигнем дотук.

За бога, братя, не купувайте и не продавайте, четейки постовете ми!

Имате глава на раменете!

Няма безценна компания в България.
      А за дабъла - който се усетил - усетил. Но пък времената са смутни, а както знаем глупаво е да се инвестира в нестабилни компании (борси, държави). В подкрепа на това - чуждите капитали отдавна ги няма на бефебето, а и няма скоро да се върнат.
      За който не схваща - оборотите на бефебето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
        Ей, Фък, това тогава беше заяждане. Защо си го взел толкова присърце.
        Всъщност тогава ти беше най-заядливия и злобния в целия форум.
        Не че и сега не демонстрираш част от "прекрасните" си черти.
        Ooo Лук, обръщаме плочата, а?

Но пък за заяждането няколко пъти казвах - каквото повикало - такова се обадило. Даже бих помолил някой, дет не го мързи, да се върне в началото на март 2008 и да прочете няколко коментара и най-важното - тона им. Мина известно време и ми писна - плюха ме, обиждаха ме, с КФН кой ли не ме заплашваше? И за какво? затова че ги предупреди кво ше стане, ама съвсем скоро? Та затова - каквото повикало ...
        Е човек се заяжда колкото да се намира на работа понякога, но то си личи, не е като некои личности, които пък смея да твърдя, винаги си получават заслуженото...

Коментар

НО ако Софикс тръгне нагоре, цената на тази акция ще го изпревари с доста по-бързи темпове.
          SOFIX излетя рязко нагоре,когато Dow Jones проби ниво 10000.Сега нещата не изглеждат така.Доверявам се на техническия анализ, подкрепен от достъпните ми икономически новини плюс елементи от "метода".В сегашния случай Факушка се вписва в очакванията ми.И още нещо,Люк,не се заяждам.Отвреме навреме,за собствено удоволствие и в моменти на просветление,си позволявам дори да бъда искрен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
            Ми кво да кажеш.....не е лесна и твойта.....
            Че не е я!
            :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Фaкушка
              Първоначално изпратено от Han Krum
              Тия басни ги разправяй на баба си.....за да ти вярва някой да беше обявил сделките....смешник....
              Хане, колко пъти да казвам че повече никога няма да казвам какво правя. Преди време същия този Лук и такива като теб ми се подиграваха че съм продал на дъното, а той и те били купили от балъка на дъното. Така да е.
              Ако ти изневерява паметта, питай лука какво беше дъното тук преди две години.
              Та - такива работи. Същото стана и с още три - четири компании с които се занимавах.
              Много ми се смяха(те).
              Е моя ред дойде по-скоро отколкото очаквах.

Но що и ти обяснявам на теб - човека с пари, за който участието на БФБ е само за кеф, и това че е купил нещо за 200 лева а сега струва 70 няма никакво значение, а е само малко забавление?
              Ей, Фък, това тогава беше заяждане. Защо си го взел толкова присърце.
              Всъщност тогава ти беше най-заядливия и злобния в целия форум.
              Не че и сега не демонстрираш част от "прекрасните" си черти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki

Разбира се че се знае - време е за разпродажби. Добрата новина тук е изконсумирана. Бе може и да докосне 78-80, но си е доста рисково.
                Кой ли те слуша Пенке ле.......много е рисково, щото няма други лотове и магистрали за строене ша знаеш....
                А не би било зле да се вслушаме във Факушка.Още повече,че той много рядко посочва такива оптимистични числа.Лично аз бих закрил позицията си в диапазона 80/82,а може и по-рано.Ако SOFIX продължи да пада в посока 380/400,ще повлече и TRACE.Още повече,че акцията се крепи единствено от кобосчетата.Полезно би било за спекулантите да се поослушват повечко,като прасета в рядка гора.На дългосрочните им е все тая.
                НО ако Софикс тръгне нагоре, цената на тази акция ще го изпревари с доста по-бързи темпове.

Коментар

Тия басни ги разправяй на баба си.....за да ти вярва някой да беше обявил сделките....смешник....
                  Хане, колко пъти да казвам че повече никога няма да казвам какво правя. Преди време същия този Лук и такива като теб ми се подиграваха че съм продал на дъното, а той и те били купили от балъка на дъното. Така да е.
                  Та - такива работи. Същото стана и с още три - четири компании с които се занимавах.
                  Много ми се смяха(те).

Но що и ти обяснявам на теб - човека с пари, за който участието на БФБ е само за кеф, и това че е купил нещо за 200 лева а сега струва 70 няма никакво значение, а е само малко забавление?
                  Ми кво да кажеш.....не е лесна и твойта.....

Коментар

Много ми се смяха(те).

Коментар

Разбира се че се знае - време е за разпродажби. Добрата новина тук е изконсумирана. Бе може и да докосне 78-80, но си е доста рисково.
                      Кой ли те слуша Пенке ле.......много е рисково, щото няма други лотове и магистрали за строене ша знаеш....
                      А не би било зле да се вслушаме във Факушка.Още повече,че той много рядко посочва такива оптимистични числа.Лично аз бих закрил позицията си в диапазона 80/82,а може и по-рано.Ако SOFIX продължи да пада в посока 380/400,ще повлече и TRACE.Още повече,че акцията се крепи единствено от кобосчетата.Полезно би било за спекулантите да се поослушват повечко,като прасета в рядка гора.На дългосрочните им е все тая.

Коментар

Първоначално изпратено от Люк Скайуокър

Нито доларът ще поскъпне в скоро време до 96$, нито пък левът ще се обезцени спрямо еврото.
                        В случая говориш измишльотини от мерак цената да падне.
                        И като даваш акъл на останалите ти защо не купи на 25.
                        Не знам нищо за това как може доларът да поскъпне до $96, явно това са някакви джедайски неща. :lol:
                        A трейски когато трябваше купих, и после пак когато трябваше - продадох. И пак на едни такива кат теб.

Коментар

Нито доларът ще поскъпне в скоро време до 96$, нито пък левът ще се обезцени спрямо еврото.
                          Не знам нищо за това как може доларът да поскъпне до $96, явно това са някакви джедайски неща. :lol:
                          A трейски когато трябваше купих, и после пак когато трябваше - продадох. И пак на едни такива кат теб.

Коментар

Че кой те кара да ме слушаш? Полезно е разбира се, но всеки има глава на раменете си.
                            Но понеже си наперен, ще те върна малко назад - кат си купи акцийки на 35 те питах 'добре де, защо не изчака да купиш на 25...'
                            Така ли беше?!?

ПС
                            А може ли да кажеш каква е връзката с имането на други лотове с цената на трейската?
                            За да ти бъда полезен - какво би станало с трейската, ако например петрола поскъпне до $96?
                            Или лева се обезцени спрямо еврото?
                            Нито петролът ще поскъпне в скоро време до 96$, нито пък левът ще се обезцени спрямо еврото.

Коментар

Аз поне си купих.....ти остана с пръст в...(където те устройва).....щот май ги чакаше на 15 лв....хехехехе
                              Че ти не си ли беше купил и преди две години?
                              Тогава се отървах от шита, а всички много ми се смяхте.

Коментар

Че кой те кара да ме слушаш? Полезно е разбира се, но всеки има глава на раменете си.
                                Но понеже си наперен, ще те върна малко назад - кат си купи акцийки на 35 те питах 'добре де, защо не изчака да купиш на 25...'
                                Така ли беше?!?

ПС
                                А може ли да кажеш каква е връзката с имането на други лотове с цената на трейската?
                                За да ти бъда полезен - какво би станало с трейската, ако например петрола поскъпне до $96?
                                Или лева се обезцени спрямо еврото?
                                Аз поне си купих.....ти остана с пръст в...(където те устройва).....щот май ги чакаше на 15 лв....хехехехе

Коментар

Working...
                                X