IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1mil,5mil...KVO SE POBRKVATE VSI4KI BE ORA,KAKVI ZAIAVKI PUSKATE VIE<KOGA STE VIDIALI DAGE I NA FILM 5 MILIONA
    [url]http://www.gdc-uk.org/Potential+registrant/Apply+for+registration/Qualified+in+the+European+Eco

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
      ми то всички поръчки са кухи ...
      Ами да де като разбераш за колко пари са ти дали, ще те накарат да подпишеш декларацията

Коментар

• Утри ще хода в Капман да записвам защото имам дялове там. Знае ли някой може ли да запиша за по голяма сума от портфейла!

Коментар

• ми то всички поръчки са кухи ...

Коментар

• Абе в тая анкета от другата тема как са се изхитрили двама да пуснат поръчка за над 500 млн. като цялото предлагане е за 22 млн. Да не са подали заявки от името на цялата фамилия плюс комшиите. Това IPO взе да става смешно вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
              Първоначално изпратено от ap
              Интересно ми е, симпатяги дето сте напускари поръчки за по няколко милиона, какво написахте в декларациите за произход на средствата, когато подавахте самите поръчки?
              наследство от баба

не, сериозно .. моите хора не ме караха да подписвам нищо, доста се учудих, но ...
              То се подписва на реално купени акции, на на кухи поръчки...

Коментар

• Първоначално изпратено от ap
                Интересно ми е, симпатяги дето сте напускари поръчки за по няколко милиона, какво написахте в декларациите за произход на средствата, когато подавахте самите поръчки?
                наследство от баба

не, сериозно .. моите хора не ме караха да подписвам нищо, доста се учудих, но ...
                не ме замразиха и кеша, така че днес се върнах по повечето си позиции ... и накрая сигурно няма и да се наложи да продавам, за да запиша акции, щото я ми дадат 20, я не ... вече и за четирицифрено презаписване се говори ...

дет' се вика: селяните прости дошли са ни на гости ... това е мотото на това айпио

Коментар

• Първоначално изпратено от ap

sobstveni sredstva,semeini spestqvaniq,repa ako ima takiva, zaemni sredsva

Коментар

• Алън, зарежи.........., но ви пожелавам успех,

а на не успелите втиорична търговия! :-)))

Коментар

• Пепи, репа ли направи на Мостовете или продаде? :-)
                      Не е срамно кажи колко презаписа ТРЕЙСА, няма да кажем на никой :-)
                      Стар спекулант си ти, знам аз.

Първоначално изпратено от Пепи
                      УСПЕХ ТРЕЙСИАНЦИ,

абе кой колкото закачи 1, 5 , 20, 100, 200 ....акции от Трейса,

трябва да е доволен, а след това ще допълва на вторичен пазар! :-))

Е-еее не може на всички и на всички по равно, но късметлиите след

това да почерпят , за да и върви за в бъдеще! ;-)))
                      изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Човек,

трябва да е доволен и на малкото, за да дойде след това и ГОЛЯМОТО,
                        ако искаш само макса гърмиш.......;-)))

Коментар

• Интересно ми е, симпатяги дето сте напускари поръчки за по няколко милиона, какво написахте в декларациите за произход на средствата, когато подавахте самите поръчки?

Коментар

• Първоначално изпратено от plamenppavlo
                            Първоначално изпратено от centar
                            Първоначално изпратено от al4en
                            Първоначално изпратено от 33 degree
                            Ако се стегнем и напрравим презаписване от 40 001 (0,499999 акции за макса) пъти ми се струва, че ще прецакаме всички- големи, малки всеки няма да вземе нищо!!! Стегайте се и това не е препоръка....
                            Imam nqkakvo 4ustvo 4e to4no sled nqkolko meseca mnogo hora shte im se e iskalo nikoga da ne sa 4uli za BFB i da ne sa u4astvali na tova IPO.

Абсолютно си прав!
                            Недейте да всявате излишна паника сред новаците, че стадния синдром може да бъде с неподозирани последици.... и аз не очаквах такива размери, но..... поне пак научих нещо ново! Айде - успехи в инвестициите!
                            Днес станах свидетел на следното-човек иска да си вземе 50 акции на трейса,но пуска поръчка за 15000,защото някой си му бил казал еди си какво?Питам аз откъде ще докажеш,пиле тези 3 милки и ако има наистина държава ти след година ще си разпран отвсякъде,но проблема си е негов,както и на всички останали "милионери".
                            Лично аз в този цирк не участвам!

Коментар

• УСПЕХ ТРЕЙСИАНЦИ,

абе кой колкото закачи 1, 5 , 20, 100, 200 ....акции от Трейса,

трябва да е доволен, а след това ще допълва на вторичен пазар! :-))

Е-еее не може на всички и на всички по равно, но късметлиите след

това да почерпят , за да и върви за в бъдеще! ;-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от ReaL
                                това ще е най-големият цирк на БФБ. Очаквам над 300 пъти презаписване
                                Къде е тук БФБ ? На БФБ акциите ЩЕ се търгуват след успешно IPO и т.н.

Коментар

Working...
                                X