1mil,5mil...KVO SE POBRKVATE VSI4KI BE ORA,KAKVI ZAIAVKI PUSKATE VIE<KOGA STE VIDIALI DAGE I NA FILM 5 MILIONA
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от apИнтересно ми е, симпатяги дето сте напускари поръчки за по няколко милиона, какво написахте в декларациите за произход на средствата, когато подавахте самите поръчки?
не, сериозно .. моите хора не ме караха да подписвам нищо, доста се учудих, но ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от apИнтересно ми е, симпатяги дето сте напускари поръчки за по няколко милиона, какво написахте в декларациите за произход на средствата, когато подавахте самите поръчки?
не, сериозно .. моите хора не ме караха да подписвам нищо, доста се учудих, но ...
не ме замразиха и кеша, така че днес се върнах по повечето си позиции ... и накрая сигурно няма и да се наложи да продавам, за да запиша акции, щото я ми дадат 20, я не ... вече и за четирицифрено презаписване се говори ...
дет' се вика: селяните прости дошли са ни на гости ... това е мотото на това айпио
Коментар
-
Пепи, репа ли направи на Мостовете или продаде? :-)
Не е срамно кажи колко презаписа ТРЕЙСА, няма да кажем на никой :-)
Стар спекулант си ти, знам аз.
Първоначално изпратено от ПепиУСПЕХ ТРЕЙСИАНЦИ,
абе кой колкото закачи 1, 5 , 20, 100, 200 ....акции от Трейса,
трябва да е доволен, а след това ще допълва на вторичен пазар! :-))
Е-еее не може на всички и на всички по равно, но късметлиите след
това да почерпят , за да и върви за в бъдеще! ;-)))изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от plamenppavloПървоначално изпратено от centarПървоначално изпратено от al4enПървоначално изпратено от 33 degreeАко се стегнем и напрравим презаписване от 40 001 (0,499999 акции за макса) пъти ми се струва, че ще прецакаме всички- големи, малки всеки няма да вземе нищо!!! Стегайте се и това не е препоръка....
Абсолютно си прав!
Лично аз в този цирк не участвам!
Коментар
Коментар