If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако се стегнем и напрравим презаписване от 40 001 (0,499999 акции за макса) пъти ми се струва, че ще прецакаме всички- големи, малки всеки няма да вземе нищо!!! Стегайте се и това не е препоръка....
Imam nqkakvo 4ustvo 4e to4no sled nqkolko meseca mnogo hora shte im se e iskalo nikoga da ne sa 4uli za BFB i da ne sa u4astvali na tova IPO.
Абсолютно си прав!
Недейте да всявате излишна паника сред новаците, че стадния синдром може да бъде с неподозирани последици.... и аз не очаквах такива размери, но..... поне пак научих нещо ново! Айде - успехи в инвестициите!
Ако се стегнем и напрравим презаписване от 40 001 (0,499999 акции за макса) пъти ми се струва, че ще прецакаме всички- големи, малки всеки няма да вземе нищо!!! Стегайте се и това не е препоръка....
Imam nqkakvo 4ustvo 4e to4no sled nqkolko meseca mnogo hora shte im se e iskalo nikoga da ne sa 4uli za BFB i da ne sa u4astvali na tova IPO.
Абе, нищо незнам - само се догаждам, ама (съвсем теоретично) в тъкъв случай предполагам, че акциите ще се разпределят само между пусналите поръчка за цялата емисия и доказващи кеш..... как обаче ще стане доказването на кеша нещо ми е пълна мъгла по простата причина че не очаквам изобщо да е възможно презаписване от 40 001 пъти! Предположението ми е за 4-цифрено число...... Само ме е яд за пропуснатите ползи...
Гледам и невярвам на очите си,то много милионери,много нещо в нашата държавица.Да се ненадява човек...,а между другото да не сме се превърнали в страна с неограничени възможности?
В сметките си добър, ама само малко си се объркал, приятелю, проблема е там, че тогава влиза в сила план "Б" и само ИП-тата ще гушнат големите пакети и ще си ги разпределят кой както намери за добре! Абе все сме прецакани, ама не ми се пише повече щото и аз съм в кюпа.... Айде - жив и здрав!
Има ли някой, който не е заявил записването на акции за максималното количество, за което е могъл? Макар,че ги няма като сума, естествено!
Аз и моя посредник изчислявахме портфейла ми, репа, кеш нямам, всичко. И пуснах за толкова, за колкото мога. Т.е . до стойността на активите ми. Ако можех за повече, за повече щях да пусна! Сега се чувствам малко прецакан като чета тука за какво става въпрос (стар Кобос съм).
Ако е 4 цифрено презаписването, няма да взема и една акция. Голям смях!
Da ima i dobre si napravil i az pusnah poru4ka do razmera na aktivite mi.
Има ли някой, който не е заявил записването на акции за максималното количество, за което е могъл? Макар,че ги няма като сума, естествено!
Аз и моя посредник изчислявахме портфейла ми, репа, кеш нямам, всичко. И пуснах за толкова, за колкото мога. Т.е . до стойността на активите ми. Ако можех за повече, за повече щях да пусна! Сега се чувствам малко прецакан като чета тука за какво става въпрос (стар Кобос съм).
Ако е 4 цифрено презаписването, няма да взема и една акция. Голям смях!
вярно голяма корида ще стане. само се чудя колко ли хора и ИП-та могат да бъдат глобени за създаването на невярна или подвеждаща представа относно търсенето на ЦК
Коментар