IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от VS
    IPO-то на Трейс - последният шанс за бързо забогатяване!
    с 2-3 акции не виждам как ще стане,
    между другото ти в Елана ли си пуснал за 5 млн.?
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от centar
      Първоначално изпратено от al4en
      Първоначално изпратено от 33 degree
      Ако се стегнем и напрравим презаписване от 40 001 (0,499999 акции за макса) пъти ми се струва, че ще прецакаме всички- големи, малки всеки няма да вземе нищо!!! Стегайте се и това не е препоръка....
      Imam nqkakvo 4ustvo 4e to4no sled nqkolko meseca mnogo hora shte im se e iskalo nikoga da ne sa 4uli za BFB i da ne sa u4astvali na tova IPO.

Абсолютно си прав!
      Недейте да всявате излишна паника сред новаците, че стадния синдром може да бъде с неподозирани последици.... и аз не очаквах такива размери, но..... поне пак научих нещо ново! Айде - успехи в инвестициите!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en
        Първоначално изпратено от 33 degree
        Ако се стегнем и напрравим презаписване от 40 001 (0,499999 акции за макса) пъти ми се струва, че ще прецакаме всички- големи, малки всеки няма да вземе нищо!!! Стегайте се и това не е препоръка....
        Imam nqkakvo 4ustvo 4e to4no sled nqkolko meseca mnogo hora shte im se e iskalo nikoga da ne sa 4uli za BFB i da ne sa u4astvali na tova IPO.

Абсолютно си прав!

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
          И кой е план Б??? Да вземат по 1 (една) акция ли?
          Абе, нищо незнам - само се догаждам, ама (съвсем теоретично) в тъкъв случай предполагам, че акциите ще се разпределят само между пусналите поръчка за цялата емисия и доказващи кеш..... как обаче ще стане доказването на кеша нещо ми е пълна мъгла по простата причина че не очаквам изобщо да е възможно презаписване от 40 001 пъти! Предположението ми е за 4-цифрено число...... Само ме е яд за пропуснатите ползи...

Коментар

Коментар

• Гледам и невярвам на очите си,то много милионери,много нещо в нашата държавица.Да се ненадява човек...,а между другото да не сме се превърнали в страна с неограничени възможности?

Коментар

• Eй, трейсианци треска ви тресе голяма, айдее, че още малко и мандалото ще хлопне! ;-))))))))))))))))))))))

Коментар

• И кой е план Б??? Да вземат по 1 (една) акция ли?

Коментар

В сметките си добър, ама само малко си се объркал, приятелю, проблема е там, че тогава влиза в сила план "Б" и само ИП-тата ще гушнат големите пакети и ще си ги разпределят кой както намери за добре! Абе все сме прецакани, ама не ми се пише повече щото и аз съм в кюпа.... Айде - жив и здрав!

П.С. Това са си лични догадки!

Коментар

• Ако се стегнем и напрравим презаписване от 40 001 (0,499999 акции за макса) пъти ми се струва, че ще прецакаме всички- големи, малки всеки няма да вземе нищо!!! Стегайте се и това не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Инвеститор1
                        Има ли някой, който не е заявил записването на акции за максималното количество, за което е могъл? Макар,че ги няма като сума, естествено!
                        Аз и моя посредник изчислявахме портфейла ми, репа, кеш нямам, всичко. И пуснах за толкова, за колкото мога. Т.е . до стойността на активите ми. Ако можех за повече, за повече щях да пусна! Сега се чувствам малко прецакан като чета тука за какво става въпрос (стар Кобос съм).
                        Ако е 4 цифрено презаписването, няма да взема и една акция. Голям смях!
                        Da ima i dobre si napravil i az pusnah poru4ka do razmera na aktivite mi.

Коментар

• Има ли някой, който не е заявил записването на акции за максималното количество, за което е могъл? Макар,че ги няма като сума, естествено!
                          Аз и моя посредник изчислявахме портфейла ми, репа, кеш нямам, всичко. И пуснах за толкова, за колкото мога. Т.е . до стойността на активите ми. Ако можех за повече, за повече щях да пусна! Сега се чувствам малко прецакан като чета тука за какво става въпрос (стар Кобос съм).
                          Ако е 4 цифрено презаписването, няма да взема и една акция. Голям смях!

Коментар

• Първоначално изпратено от ReaL
                            това ще е най-големият цирк на БФБ. Очаквам над 300 пъти презаписване
                            300 ???, че ти значи нищо не очакваш, аз очаквам 800-1000пъти...

Коментар

• това ще е най-големият цирк на БФБ. Очаквам над 300 пъти презаписване

Коментар

• вярно голяма корида ще стане. само се чудя колко ли хора и ИП-та могат да бъдат глобени за създаването на невярна или подвеждаща представа относно търсенето на ЦК

Коментар

Working...
                                X