Първоначално изпратено от съни(тя)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Казах ли ви, че не разбирате от майтап
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от just a shitПървоначално изпратено от GALBAЧудя се ,B.Graham,как ти се разговаря с това!!!
Айде със здраве. Надъхвайте се колко големи експерти сте всички. Че кой не е направил пари на БФБ. Маймуни да пуснеш пак ще са на печалбаПървоначално изпратено от ходПървоначално изпратено от just a shitИ един безплатен съвет от портиера на борсата: Като ви гледам така един от двата фактора за корекция е налице и дори е преизпълнен. Остава и другото условие да се изпълни. И тогава ще става весело
Късмет на експертите по борсова търговия пък аз ще ви чакам на изхода, нали съм портиер
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от just a shitИ един безплатен съвет от портиера на борсата: Като ви гледам така един от двата фактора за корекция е налице и дори е преизпълнен. Остава и другото условие да се изпълни. И тогава ще става весело
Късмет на експертите по борсова търговия пък аз ще ви чакам на изхода, нали съм портиер))като портиер - добричък и в час с всичко, ще ни светнеш ли за факторите - единия, дето вече е изпълнен в графика и другия дето го чакаш
)
И много извинявай, но малко съм разочарована - толкова добре се представяше, че едва забелязах как си пренебрегнал 3-4 думички, дето почти...а бе, направо на чист български си беше написал....друг път, по-отговорно)))
Единият фактор е настроението на участниците на пазара (sentiment)
Другият е свободния паричен ресурс.
Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от just a shitИ един безплатен съвет от портиера на борсата: Като ви гледам така един от двата фактора за корекция е налице и дори е преизпълнен. Остава и другото условие да се изпълни. И тогава ще става весело
Късмет на експертите по борсова търговия пък аз ще ви чакам на изхода, нали съм портиер))като портиер - добричък и в час с всичко, ще ни светнеш ли за факторите - единия, дето вече е изпълнен в графика и другия дето го чакаш
)
И много извинявай, но малко съм разочарована - толкова добре се представяше, че едва забелязах как си пренебрегнал 3-4 думички, дето почти...а бе, направо на чист български си беше написал....друг път, по-отговорно)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от just a shitПървоначално изпратено от GALBAЧудя се ,B.Graham,как ти се разговаря с това!!!
Айде със здраве. Надъхвайте се колко големи експерти сте всички. Че кой не е направил пари на БФБ. Маймуни да пуснеш пак ще са на печалба
Е, така се понася ,пък и си прав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от just a shitИ един безплатен съвет от портиера на борсата: Като ви гледам така един от двата фактора за корекция е налице и дори е преизпълнен. Остава и другото условие да се изпълни. И тогава ще става весело
Късмет на експертите по борсова търговия пък аз ще ви чакам на изхода, нали съм портиер
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBAЧудя се ,B.Graham,как ти се разговаря с това!!!
Айде със здраве. Надъхвайте се колко големи експерти сте всички. Че кой не е направил пари на БФБ. Маймуни да пуснеш пак ще са на печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от just a shitПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от just a shitПървоначално изпратено от B.GrahamПонеже много хора приемат това ИПО като игра след като приключи то и КФН-то затегне изискванията за КОБОС-ите ще има пак плач от хора непрочели и една книжка.Тази година се печелеше лесно.И всякакви субекти понаправиха пари и се мислят за инвестиционни гурута.Сами ще си сложат "примката".Защото КОБОС-а не "Лего" или "Монополи".
шъ мъ обучиш ли? Чи то около мен саму иксперти амъ аз нъ теб повичи ти вервам шъ знаиш
аи аз шъ легам че утри в девет и половинъ ше го игръм пазаръ
Коментар
Коментар