Първоначално изпратено от kig36
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗнам го члена, но какво означава "Общо"
Възниква абсолютно нормалния въпрос:
Да речем всичко е наред с КТБ. Не отнемат лиценза и свършва специалния надзор след 5 месеца и 29 дни. Това означава ли, че КТБ никога, по никакъв повод повече не може да бъде поставяна под специален надзор???
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеВ ЗКИ:
Чл. 106. (Изм. – ДВ, бр. 24 от 2009 г., в сила от 31 март 2009 г.) Квесто-
рите се назначават и освобождават от БНБ, като изискването за издаване на
одобрение по чл. 11, ал. 3 не се прилага.
(2) Освен в случаите по ал. 3 срокът, през който банката се управлява от
квестори, не може да надхвърля общо 6 месеца. Ако в този срок не е отнет
лицензът на банката, с изтичането на срока правомощията на квесторите се
прекратяват и правата на всички органи на банката се възстановяват.
Възниква абсолютно нормалния въпрос:
Да речем всичко е наред с КТБ. Не отнемат лиценза и свършва специалния надзор след 5 месеца и 29 дни. Това означава ли, че КТБ никога, по никакъв повод повече не може да бъде поставяна под специален надзор???
Коментар
� -
Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнениеКакво стана със специалния закон за КТБ?
Приеха ли го и кога ще го приемат?
1) Не не го приеха иначе щеше кредит Агрикол да отвори на 21ви
2) Парламента ще се разпусне скоро, така че евентуално края на октомври. ЕВЕНТУАЛНО
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеТой лошото е че май ще се окаже прав че ситуацията е шефът ми каза айде де пари нема действаите !
Иначе съм съгласен с теб че на този проект на ДС трябва да му се забрани да се показва по национална, кабелна или каквато и да е медия че е дразнещ до няма на къде !
Абе държавата (дори и нашата) е много могъщо нещо бе, вие мислите че тва е като тате да ти каже нема пари до заплата и да не ти купи сладолед. Тук не става дума за това дали парите могат да се съберат от активите на КТБ или не. Ако могат - най-добре. Ако не могат иде реч дали и до колко държавата да разпредели негативите върху всички в България, само върху някои или само върху малцина. Това е и ролята на държавата - да преразпределя. Какво значи няма пари? Пари има, въпроса е кой ще ги връща.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнениеНе съм циганин, а бъдещ емигрант, който е платил дооста данъци тук. Скоро няма да ги плащам в България.
Хе хе, смешпници
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе искам да те вкарвам във филми, но в кой закон пише колко пъти една банка може да бъде под специален надзор за по 6 месеца?
Чл. 106. (Изм. – ДВ, бр. 24 от 2009 г., в сила от 31 март 2009 г.) Квесто-
рите се назначават и освобождават от БНБ, като изискването за издаване на
одобрение по чл. 11, ал. 3 не се прилага.
(2) Освен в случаите по ал. 3 срокът, през който банката се управлява от
квестори, не може да надхвърля общо 6 месеца. Ако в този срок не е отнет
лицензът на банката, с изтичането на срока правомощията на квесторите се
прекратяват и правата на всички органи на банката се възстановяват.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТи циганин ли си? Те само циганите правят метежи и спират влакове, когато са нарушени въображаемите им права
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнениеВиж ББ и той е на това мнение: "От ГЕРБ държали да се гарантират само депозитите на вложителите в банката на стойност до 100 хил. евро, какъвто е действащият закон. "Само че и тези 100 хил. евро трябва да бъдат подплатени с пари. Не ми се говори повече, че такива пари няма", отбеляза Борисов".
Коментар
� -
Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнениеВ закона за народните революции, метежи и размирици. Както и в закона за запазване на банковата система
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе искам да те вкарвам във филми, но в кой закон пише колко пъти една банка може да бъде под специален надзор за по 6 месеца?
Коментар
� -
[QUOTE=bnight;1059670734]Той лошото е че май ще се окаже прав че ситуацията е шефът ми каза айде де пари нема действаите !
Иначе съм съгласен с теб че на този проект на ДС трябва да му се забрани да се показва по национална, кабелна или каквато и да е медия че е дразнещ до няма на къде ![/QUOTE
Да ама това е резервният отбор на комунистите,само че по хард.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеДекември е краен такъв!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеИменно де, ББ трябва пръв да се банне в името на добруването на нацията. Неговите коментари са от най-безсмислените.
Иначе съм съгласен с теб че на този проект на ДС трябва да му се забрани да се показва по национална, кабелна или каквато и да е медия че е дразнещ до няма на къде !http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
�
Коментар