IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
    Тук изобщо не става дума за специален закон.Тази възможност като че ли е изчерпана,да не кажа невъзможна.Двете опции си ги написал,аз от моя страна написах,че се съмнявам дали ще имат правомощията да го направят.Ако излезнат резултатите от проверката и президента им развърже ръцете,с мълчаливото съгласие на партиите,защо да не работят по въпроса?
    Всякакви варианти се очакват,по-скорошните са най-добри за всички.Декември е краен такъв!
    Вече писах за това ама..., кой има сметка от това някакво сужебно правителство да се окичи с лаврите от спасяването на банката/банковата система.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Знам го члена, но какво означава "Общо"
      Възниква абсолютно нормалния въпрос:
      Да речем всичко е наред с КТБ. Не отнемат лиценза и свършва специалния надзор след 5 месеца и 29 дни. Това означава ли, че КТБ никога, по никакъв повод повече не може да бъде поставяна под специален надзор???
      Това означава просто, че Искров е по-голям некадърник, отколкото си представяхме.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
        В ЗКИ:
        Чл. 106. (Изм. – ДВ, бр. 24 от 2009 г., в сила от 31 март 2009 г.) Квесто-
        рите се назначават и освобождават от БНБ, като изискването за издаване на
        одобрение по чл. 11, ал. 3 не се прилага.
        (2) Освен в случаите по ал. 3 срокът, през който банката се управлява от
        квестори, не може да надхвърля общо 6 месеца. Ако в този срок не е отнет
        лицензът на банката, с изтичането на срока правомощията на квесторите се
        прекратяват и правата на всички органи на банката се възстановяват.
        Знам го члена, но какво означава "Общо"
        Възниква абсолютно нормалния въпрос:
        Да речем всичко е наред с КТБ. Не отнемат лиценза и свършва специалния надзор след 5 месеца и 29 дни. Това означава ли, че КТБ никога, по никакъв повод повече не може да бъде поставяна под специален надзор???

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
          Какво стана със специалния закон за КТБ?
          Приеха ли го и кога ще го приемат?
          Ето го следващия продуктивен
          1) Не не го приеха иначе щеше кредит Агрикол да отвори на 21ви
          2) Парламента ще се разпусне скоро, така че евентуално края на октомври. ЕВЕНТУАЛНО

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
            Той лошото е че май ще се окаже прав че ситуацията е шефът ми каза айде де пари нема действаите !

Иначе съм съгласен с теб че на този проект на ДС трябва да му се забрани да се показва по национална, кабелна или каквато и да е медия че е дразнещ до няма на къде !
            Ей много си продуктивен, как не се умори незнам. Ама една след друга глупости.
            Абе държавата (дори и нашата) е много могъщо нещо бе, вие мислите че тва е като тате да ти каже нема пари до заплата и да не ти купи сладолед. Тук не става дума за това дали парите могат да се съберат от активите на КТБ или не. Ако могат - най-добре. Ако не могат иде реч дали и до колко държавата да разпредели негативите върху всички в България, само върху някои или само върху малцина. Това е и ролята на държавата - да преразпределя. Какво значи няма пари? Пари има, въпроса е кой ще ги връща.

Коментар

• Какво стана със специалния закон за КТБ?
              Приеха ли го и кога ще го приемат?

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                Не съм циганин, а бъдещ емигрант, който е платил дооста данъци тук. Скоро няма да ги плащам в България.
                Ахахахахаааа платил достатъчно данъци. Задавих се от смях. Много американски филми гледаш. И сега очакваш, поне си платил данъци някой нещо да ти дължи или...
                Хе хе, смешпници

Коментар

Не искам да те вкарвам във филми, но в кой закон пише колко пъти една банка може да бъде под специален надзор за по 6 месеца?
                  В ЗКИ:
                  Чл. 106. (Изм. – ДВ, бр. 24 от 2009 г., в сила от 31 март 2009 г.) Квесто-
                  рите се назначават и освобождават от БНБ, като изискването за издаване на
                  одобрение по чл. 11, ал. 3 не се прилага.
                  (2) Освен в случаите по ал. 3 срокът, през който банката се управлява от
                  квестори, не може да надхвърля общо 6 месеца. Ако в този срок не е отнет
                  лицензът на банката, с изтичането на срока правомощията на квесторите се
                  прекратяват и правата на всички органи на банката се възстановяват.

Коментар

Ти циганин ли си? Те само циганите правят метежи и спират влакове, когато са нарушени въображаемите им права
                    Не съм циганин, а бъдещ емигрант, който е платил дооста данъци тук. Скоро няма да ги плащам в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
                      Виж ББ и той е на това мнение: "От ГЕРБ държали да се гарантират само депозитите на вложителите в банката на стойност до 100 хил. евро, какъвто е действащият закон. "Само че и тези 100 хил. евро трябва да бъдат подплатени с пари. Не ми се говори повече, че такива пари няма", отбеляза Борисов".
                      ...

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                        В закона за народните революции, метежи и размирици. Както и в закона за запазване на банковата система
                        Ти циганин ли си? Те само циганите правят метежи и спират влакове, когато са нарушени въображаемите им права

Коментар

Не искам да те вкарвам във филми, но в кой закон пише колко пъти една банка може да бъде под специален надзор за по 6 месеца?
                          В закона за народните революции, метежи и размирици. Както и в закона за запазване на банковата система

Коментар

• [QUOTE=bnight;1059670734]Той лошото е че май ще се окаже прав че ситуацията е шефът ми каза айде де пари нема действаите !

Иначе съм съгласен с теб че на този проект на ДС трябва да му се забрани да се показва по национална, кабелна или каквато и да е медия че е дразнещ до няма на къде ![/QUOTE
                            Да ама това е резервният отбор на комунистите,само че по хард.

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                              Декември е краен такъв!

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                                Именно де, ББ трябва пръв да се банне в името на добруването на нацията. Неговите коментари са от най-безсмислените.
                                Той лошото е че май ще се окаже прав че ситуацията е шефът ми каза айде де пари нема действаите !

Иначе съм съгласен с теб че на този проект на ДС трябва да му се забрани да се показва по национална, кабелна или каквато и да е медия че е дразнещ до няма на къде !
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

X