IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
    Няма никаква логика. Докато няма парламент няма как да се гласува никакъв специален закон, което свежда възможностите до фалит и оздравяване от акционерите. Не ми се вярва служебно правителство да поеме такава отговорност. Всяко правителство ще иска да я прехвърли на парламента, така че.. декември.
    А да, освен това, такава хубава тема за предизборни обещания и популистки изцепки не се затваря току така
    Тук изобщо не става дума за специален закон.Тази възможност като че ли е изчерпана,да не кажа невъзможна.Двете опции си ги написал,аз от моя страна написах,че се съмнявам дали ще имат правомощията да го направят.Ако излезнат резултатите от проверката и президента им развърже ръцете,с мълчаливото съгласие на партиите,защо да не работят по въпроса?
    Всякакви варианти се очакват,по-скорошните са най-добри за всички.Декември е краен такъв!
    Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
      Мизантропе,

Що да са безсмислени коментарите бе?

Виж ББ и той е на това мнение: "От ГЕРБ държали да се гарантират само депозитите на вложителите в банката на стойност до 100 хил. евро, какъвто е действащият закон. "Само че и тези 100 хил. евро трябва да бъдат подплатени с пари. Не ми се говори повече, че такива пари няма", отбеляза Борисов".
      Именно де, ББ трябва пръв да се банне в името на добруването на нацията. Неговите коментари са от най-безсмислените.

Коментар

• Мизантропе,

Що да са безсмислени коментарите бе?

Виж ББ и той е на това мнение: "От ГЕРБ държали да се гарантират само депозитите на вложителите в банката на стойност до 100 хил. евро, какъвто е действащият закон. "Само че и тези 100 хил. евро трябва да бъдат подплатени с пари. Не ми се говори повече, че такива пари няма", отбеляза Борисов".

Начинът е да им помогнем да намерят!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          И какво да му гледам? Човека пари му дай и гледай какво става,но истината е че
          пари Неееема.
          Предлагам модератора да започне да банва за такива безсмислени коментари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
            Аз пък смятам, че пиенето на студена бира има общо с пиенето на студена вода, което от своя страна има общо с темата.
            Има, има общо
            Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
              Може и да е така ,ще видим след седмица две!
              И какво да му гледам? Човека пари му дай и гледай какво става,но истината е че
              пари Неееема.

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                Има логика в това което пишеш,и то голяма,но не съм сигурен,че ще имат правомощия да действат без спънки и да докарат нещата докрай.Тоест батко Ви БОКО ще бъде "спасителя" така мисля аз.
                Няма никаква логика. Докато няма парламент няма как да се гласува никакъв специален закон, което свежда възможностите до фалит и оздравяване от акционерите. Не ми се вярва служебно правителство да поеме такава отговорност. Всяко правителство ще иска да я прехвърли на парламента, така че.. декември.
                А да, освен това, такава хубава тема за предизборни обещания и популистки изцепки не се затваря току така

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Аз ви казах да спрете да мажете по темата,ама на ...
                  Хайде не се прави, знаем че ти ги изтри ама верно не бяха по темата

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                    Има логика в това което пишеш,и то голяма,но не съм сигурен,че ще имат правомощия да действат без спънки и да докарат нещата докрай.Тоест батко Ви БОКО ще бъде "спасителя" така мисля аз.
                    Може и да е така ,ще видим след седмица две!

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
                      Много се заиграхте с борда-направете си отделна тема! А сега по същество-Решението КТБ ще дойде от служебното правителство то е от ясно по-ясно!!! Всичките сегашни парламентарни групи оставиха решението на Плевнелиев и слу.правителство,за да могат да са чисти пред обществото за изборите през октомври! Мойте предположения са да има яснота около средата на август 2014г.
                      Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Бирата винаги е имала общо с темата. Ей на, вчера с едно приятелче, докато обсъдим КТБ-то, заминаха по 2 бири. И само колите ни паркирани до кръчмата ни спряха да станем на мискини

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                          Аз пък смятам, че пиенето на студена бира има общо с пиенето на студена вода, което от своя страна има общо с темата.

Нищо общо!
                          Ти си пий водата.

Коментар

• Не я разбирам нещо модераторската стратегия. Верно доста оффтопик стана но при липса на новини за КТБ, малко лаф моабет за ония времена не пречи.
                            От друга страна, се оставят на воля да пишат финансови гении, които обясняват как служебното правителство (ако успеем да го изберем, разбира се!!!) може да свали борда.

Коментар

• Аз пък смятам, че пиенето на студена бира има общо с пиенето на студена вода, което от своя страна има общо с темата.

Коментар

• Някой да смени темата на "Корпоративна ТриБири (6C9 / CORP)" и всичко ще се урегулира

Коментар

Working...
                                X