IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
    --дано се види края на тунела вече , НА ХОД СА политиците..Апропо може ли датите за плащанията по облигациите да се предоговарят и в нашият случаи кой има правомощия?

Повечето ще са на почивка през август... така че не очаквайте действия.

Освен това гледам цар тиквун е започнал вече да подготвя масите.... че може и да не си видят парите скоро... цитирам:

"Само че и тези 100 хил. евро трябва да бъдат подплатени с пари. Не ми се говори повече, че такива пари няма".

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
      Възможно е, но трябва да се има предвид и датата 8 Август.
      Разбира се че 8 август е важна дата(ако облигационерите не бъдат защитени, това ще бъде силен негативен сигнал за инвеститорите, които ще изискват доста по-висока цена, за да финансират държавата и корпоративния сектор.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/business/2014/07/...-avgust.233780

--дано се види края на тунела вече , НА ХОД СА политиците..Апропо може ли датите за плащанията по облигациите да се предоговарят и в нашият случаи кой има правомощия?
      Last edited by xaro; 30.07.2014, 01:00.

Коментар

Решението КТБ ще дойде от служебното правителство то е от ясно по-ясно!!!
        Възможно е, но трябва да се има предвид и датата 8 Август.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
          Не съм съгласен - ако решението дойде при служебното правителство - кой после ще се бие в гърдите......
          Не знам ,ще разберем дали ще го предложат и дали ще го приемат и т.н. аз мисля че все някой ще се възползва от депозантите ,все пак са около 100000 хил. и техните семейства-знам ли! Щях да забравя- има един неписан закон -плащай възможно в най-крайният срок.. или не плащай ..е..ба ли му май...ата! Абе квото стане и да го мислим и да не го мислим ..
          Last edited by xaro; 30.07.2014, 00:02.

Коментар

Ееее аз мислех че комплимент ти правя кат писах че требе да та чете човека чат -пат. КТБ е заложник на предстоящите избори - това е.
            Мерси.Просто споделям от какво съм изнервен, да не си правиш грешни изводи.
            За биенето в гърдите е нож с 2 остриета.Депозантите в КТБ ще са доволни от бързо решение на проблема.Всички останали,оти ни е пуст манталитет, ще обясняват,че са платили масрафа на алчните тъпаци,които са си набили парите в КТБ. Тези вторите хич няма да са доволни,ако редовното правителство ги натовари с едни 2 млрд, щото голям процент са малоумни и не осъзнават откъде ще дойдат тези пари и че ще бъдат върнати до стотинка при читави синдици (трудно,знам).

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              Изнервен съм не за парите,а от безхаберието, некомпетентността, липсата на професионализъм и наглостта на държавните органи и политическите фигури. Не знаят как да реагират, паникьосани са, чакат указания свисше, казват нещо и се отричат след един ден.Държанието на Искров е като на слон в стъкларски магазин.Това безумно бягане от отговорност щеше да е смешно,ако не беше жалко.Един не излезе като мъж и не каза "аз съм виновен" или "аз сгреших". Тук говорим за една смешна банка.При един по-сериозен проблем,не визирам само банковия сектор, би станало мазало, именно заради тези институции или по-точно отсъствието им.Видя какво стана от един говнян дъжд във Варна.Видя колко бяха неадекватни и как като женски полови органи се обясняваха кой на кого не вдигал и не отговарял...
              Ееее аз мислех че комплимент ти правя кат писах че требе да та чете човека чат -пат. КТБ е заложник на предстоящите избори - това е.

Коментар

ТОВА го писах днес след обяд,но е нужна корекция-направил съм я в края ....!!!Решението КТБ ще дойде от служебното правителство то е от ясно по-ясно!!! Всичките сегашни парламентарни групи оставиха решението на Плевнелиев и слу.правителство,за да могат да са чисти пред обществото за изборите през октомври! Мойте предположения са да има яснота около средата на август 2014г. !!!!- :ЕЙ сега вече става интересно почна се с предизборната кампания-това предложение на Янаки ме изненада-ще става интересно ...а на тези който пишат, че нямало логика в предположението ми или не можело да стане поради незнам си какво,ще ги попитам ИМА ли логика и закон в това което се случва до сега!?
                Не съм съгласен - ако решението дойде при служебното правителство - кой после ще се бие в гърдите......

Коментар

А пък спешъл за Анди - ами просто си личи изнервеността ти и се хвърляш от едната крайност в другата, поне мислиш ...за разлика от някои други.
                  Изнервен съм не за парите,а от безхаберието, некомпетентността, липсата на професионализъм и наглостта на държавните органи и политическите фигури. Не знаят как да реагират, паникьосани са, чакат указания свисше, казват нещо и се отричат след един ден.Държанието на Искров е като на слон в стъкларски магазин.Това безумно бягане от отговорност щеше да е смешно,ако не беше жалко.Един не излезе като мъж и не каза "аз съм виновен" или "аз сгреших". Тук говорим за една смешна банка.При един по-сериозен проблем,не визирам само банковия сектор, би станало мазало, именно заради тези институции или по-точно отсъствието им.Видя какво стана от един говнян дъжд във Варна.Видя колко бяха неадекватни и как като женски полови органи се обясняваха кой на кого не вдигал и не отговарял...Те тАва ме изнервя.
                  Last edited by andy2000; 29.07.2014, 23:25.

Коментар

• Отдавна не чета темата ама да попитам..... Ко стана, взехте ли си парите от КТБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro
                      Та на тези който пишат, че нямало логика в предположението ми или не можело да стане поради незнам си какво,ще ги попитам ИМА ли логика и закон в това което се случва до сега!?
                      Ако визираш мен - вече казах - ФГВБ няма как да плати и един лев без да е отнет лиценза на банката.Доста ясно е написано.Та ако иска да му мине предложението ще трябва да променя :
                      Чл. 23. (1) Фондът изплаща задължения на съответната банка към нейни вложители до гарантираните размери, когато Българската народна банка е отнела издадената лицензия за банкова дейност на търговската банка.

В което не намирам логика.Банката може да си е читава,а Фондът да е изкихал едни 3,5 млрд лева гарантирани депозити.С този популизъм ще берем ядове.Пресен пример от днес "Конституционният съд ще отмени таксата за зелените централи".

Коментар

• ТОВА го писах днес след обяд,но е нужна корекция-направил съм я в края ....!!!Решението КТБ ще дойде от служебното правителство то е от ясно по-ясно!!! Всичките сегашни парламентарни групи оставиха решението на Плевнелиев и слу.правителство,за да могат да са чисти пред обществото за изборите през октомври! Мойте предположения са да има яснота около средата на август 2014г. !!!!- :ЕЙ сега вече става интересно почна се с предизборната кампания-това предложение на Янаки ме изненада-ще става интересно ...а на тези който пишат, че нямало логика в предположението ми или не можело да стане поради незнам си какво,ще ги попитам ИМА ли логика и закон в това което се случва до сега!?

Коментар

• Това на Янаки е на пук , и няма никакъв смисъл, освен започналата вече предизборна борба. А пък спешъл за Анди - ами просто си личи изнервеността ти и се хвърляш от едната крайност в другата, поне мислиш ...за разлика от някои други.

ПП - Я съм си грозен, ма кво от туй
                          Last edited by Pacho; 29.07.2014, 23:16.

Коментар

• Това на Янаки ми се струва малко невъзможна мисия.За да започне ФГВБ да изплаща трябва първо да имаме отнет лиценз.И това ли ще променя?
                            Читав одит със сигурност ще отнеме 2-3 месеца + експертните оценки на независими оценители за обезпеченията,та на второ четене предложението ми се струва по-скоро популистко, както и на останалите партийни фигури,за съжаление.

Първоначално изпратено от Pacho
                            и чат-пат Анди га не го е прехванало
                            Хммм,кое да ме е прихванало? Винаги коментирам реални възможности/хипотези. Спрете да влизате в междуличностни нападки,щото няма смисъл.Това е форум, идеята му е далеч от тази на бгмама и тийнпроблем, та в този смисъл намирам за доста излишно да се постват коментари от рода на "ти си тъп", "ти па си грозен" и т.н.
                            Last edited by andy2000; 29.07.2014, 23:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                              Ахахахахаааа платил достатъчно данъци. Задавих се от смях. Много американски филми гледаш. И сега очакваш, поне си платил данъци някой нещо да ти дължи или...
                              Хе хе, смешпници

Айде по-полека с епитетите. Какво очаквам си е моя работа, какво гледам също. Пишете си със здраве, мислех че нещо полезно ще обсъждаме за банката, а не да ме наричат циганин и смешник.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                                Янаки Стоилов с изненадваща контра на актуализацията на бюджета заради вложителите в КТБ
                                Те трябва да могат да получат парите си още през септември ще настоява депутатът

Още утре аз ще внеса последния законопроект за този парламент. Щом вие ще приемате тези 2 млрд. за попълване на гаранционния фонд, аз ще предложа всички български граждани, чийто средства в банки са гарантирани, да могат да си ги получат още на третия месец. Това заяви депутатът от Коалиция за България Янаки Стоилов по време на дебатите за актуализацията на държавния бюджет в парламента.Предложението ще бъде по отношение на банки, в които има специален надзор и чиято дейност е блокирана. Стоилов ще иска хората да могат да си получат парите на 21 септември, „а не да се чака до Нова година“.

„Ако вие приемете този закон, още сутринта ще внесем споменатите промени“, заяви Стоилов. Той ще настоява бюджетната комисия да се събере да го разгледа и следващата седмица, когато се актуализацията се гласува на второ четене „да осигурите средствата на българските граждани“.
                                http://www.blitz.bg/news/article/282060
                                Евалата на Янаки! Сериозно

Коментар

Working...
                                X