IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бай ви Янаки им наби интересна контра, това предложение кога ще се гледа някой чу ли? Утре май го внася?

Назначиха синдик във фирма на Цветан Василев

http://www.blitz.bg/news/article/282076

Приключиха му най-мощната фирма на Цецо, май нещата вървят към своя край

Може би това с банката е само ход, за да бъдат ударени фирмите около нея...А тя след като отвори ще е с такава репутация,че...
    Last edited by andy2000; 29.07.2014, 21:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
      Ало, колега, това не са 70-те години на миналия век...всеки който говори лошо за управлението да бъде санкциониран и смачкан.
      Стига диктатура! Стига само позитивни и усмихнати краски (казано по руски).
      Не подкрепям колегата, но още по малко подкрепям комунистическите подходи и всичко критикуващо властта и нейните страхотни действия да бъде санкциониран
      То и ти от неговата каста,дайте адреси да Ви пратя носни кърпи.Оревахте форума,не става въпрос за диктатура,но не спряхте да ревете денонощно.Разбрахме,и ние имаме депозити,ама хайде малко по-позитивно,че заради този негативизъм сме на това положение...да те светна тънко!Не виждам да пишете нещо против някой,само плачете че няма да си вземете парите.БАСТА БЕ!
      Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
        Ти още ли не си баннат бе?Един свестен коментар нямаш.Модераторите спят ли,или трият само неудобните мнения?
        Ало, колега, това не са 70-те години на миналия век...всеки който говори лошо за управлението да бъде санкциониран и смачкан.
        Стига диктатура! Стига само позитивни и усмихнати краски (казано по руски).
        Не подкрепям колегата, но още по малко подкрепям комунистическите подходи и всичко критикуващо властта и нейните страхотни действия да бъде санкциониран

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          Ти откъде знаеш, че трябват 4 милиарда . На кой му трябват 4 милиарда вече всички знаем, но за банката не съм чул за достоверен анализ дали въобще и трябва нещо, или всичко си има
          Чобанов го каза преди две седмици точно с изказването си че от бюджета трябват 1.5 милд за да се реши въпроса.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
            като ще е така- никога повече пари в БГ банка! Никога повече пари в лева! Избягване на всички възможни данъци! Всеки лев платен като данък отива в тия боклуци!
            При всяка покупка с касова бележка отиват пари при тия, никакви касови бележки повече! Или пък стоки с ДДС! Всичко под масата и в кеш!
            По добре да си купя мляко от някоя баба на пазара, отколкото от супера дето ще отчисляват данъци за тия боклуци!
            Аааа добро утро

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
              Търпение, смирение и ...... студена вода

п.п. почнахте да загрявате май
              Ти още ли не си баннат бе?Един свестен коментар нямаш.Модераторите спят ли,или трият само неудобните мнения?

Коментар

• Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнение
                Чудя се къде изчезна гувернанта! Ни вопъл ни стон. Никой не знае квесторите какви ги вършат. Като се има предвид участието на БНБ и мълчанието по въпроса за външни наблюдатели е много вероятно те самите да укриват кредитни досиета и информация за да заличат следите за неизпълнени служебни задължения. Отделен е въпросът, че целия надзорен съвет на БНБ трябва да върне заплатите си и да да бъдат разследвано имущественото им състояние на тях и роднините им включително в чужбина. Странна е и позицията на ГЕРБ! Първо бяха за оставка на гувернанта, като искаха да го сменят с Калин Христов което е пълна пародия. При положение, че тези хора нямат и идея какво са работили през тези години е подигравка с измамените хора които са вярвали на данните на БНБ за банките в които си влагат спестяванията и да заменят един статист с друг. Върхът на демагогията на търговските дружества с абревиатура партия е като обясняват как данъкоплатците не трябва да плащат за КТБ, само не обясняват кой ще финансира закъсалите общини и държавни предприятия със блокирани и най вероятно загубени пари там. Естествено ДАНЪКОПЛАТЕЦА, а те чрез офшорки ще си преразпределят желаните активи на КТБ. Частните фирми ги чака фалит, но това няма никакво значение за шутовете спасители които ще примамват избиратели с обещания за решение на проблема КТБ.
                Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
                  Международната агениця за кредитен рейтинг Moody's понижи рязко дългосрочния рейтинг на депозитите в местна и чуждестранна валута на Корпоративна търговска банка. Според анализаторите рискът от загуби за депозантите се е увеличил значително, след като Българската народна банка удължи срока, в който КТБ остава затворена.

Па нека някои си призовават за търпение!!!
                  Нали се сети от първия път,че това се отнася за НЕ гарантираните депозити?
                  То е ясно,че шанса им намалява.А и на тия поръчкови агенции им вярвам колкото и на нашите политици.
                  Last edited by kig36; 29.07.2014, 21:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                    "Общо" се отнася за конкретния случай. Ще им е доста трудно да докажат при неизбежните съдебни дела че след като отворят банката за 1 ден, обстоятелствата са коренно променени и има нужда от още 6 месеца надзор. А те повече от един ден не могат да я държат отворена Въобще, подобно развитие означава самоубийство за правителството на власт и има смисъл да се разглежда само от теоретична гледна точка.
                    Ти пък сега,друго е да си във филма.На какви ли не черни режисури се начетох тук.
                    Хичкок боб да яде

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                      Какво стана със специалния закон за КТБ?
                      Приеха ли го и кога ще го приемат?
                      В петък го приемат,големите депозанти получават всичко,даже с удвоена лихва,а малките второ място...Кажи къде си да ти пратя един кашон кърпички по куриер

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Не искам да те вкарвам във филми, но в кой закон пише колко пъти една банка може да бъде под специален надзор за по 6 месеца?
                        Ти си във филма братле,аз знам какво пиша за разлика от повечето тук

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
                          а както знаем за покриване на всички разходи по депозитите ще трябват около 4 милиарда тоест от държавата или от други банки може да се вземе заем за 1.1 Милиарда както и Чобанов каза горе-долу 1.5 милиарда от бюджета трябват за да се реши този проблем.
                          Ти откъде знаеш, че трябват 4 милиарда . На кой му трябват 4 милиарда вече всички знаем, но за банката не съм чул за достоверен анализ дали въобще и трябва нещо, или всичко си има

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
                            Когато коментираш нещо може ли първо да прочетеш фактите:

http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...arantee_bg.pdf

С други думи тези пари дето ще се вземат от бюджета ще са заем към ФГНВ и той ще трябва да ги върне ползвайки парите на банките за пълнене на фонда според този закон максимума който може да се събере от банките е не повече от 1.5% от депозитите или 1.5% от 56 милиарда лева = 840 милиона с това парите на фонда ще стигнат около 2.9 Милиарда а както знаем за покриване на всички разходи по депозитите ще трябват около 4 милиарда тоест от държавата или от други банки може да се вземе заем за 1.1 Милиарда както и Чобанов каза горе-долу 1.5 милиарда от бюджета трябват за да се реши този проблем.
                            Като не съм прав си признавам. Щом го пише в закона, значи може.
                            А дали чета.. ами доста повече от теб ми се струва

Коментар

• Чудя се къде изчезна гувернанта! Ни вопъл ни стон. Никой не знае квесторите какви ги вършат. Като се има предвид участието на БНБ и мълчанието по въпроса за външни наблюдатели е много вероятно те самите да укриват кредитни досиета и информация за да заличат следите за неизпълнени служебни задължения. Отделен е въпросът, че целия надзорен съвет на БНБ трябва да върне заплатите си и да да бъдат разследвано имущественото им състояние на тях и роднините им включително в чужбина. Странна е и позицията на ГЕРБ! Първо бяха за оставка на гувернанта, като искаха да го сменят с Калин Христов което е пълна пародия. При положение, че тези хора нямат и идея какво са работили през тези години е подигравка с измамените хора които са вярвали на данните на БНБ за банките в които си влагат спестяванията и да заменят един статист с друг. Върхът на демагогията на търговските дружества с абревиатура партия е като обясняват как данъкоплатците не трябва да плащат за КТБ, само не обясняват кой ще финансира закъсалите общини и държавни предприятия с блокирани и най вероятно загубени пари там. Естествено ДАНЪКОПЛАТЕЦА, а те чрез офшорки ще си преразпределят желаните активи на КТБ. Частните фирми ги чака фалит, но това няма никакво значение за шутовете спасители които ще примамват избиратели с обещания за решение на проблема КТБ.
                              Last edited by space-man; 29.07.2014, 23:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
                                Какво да се притесняваш - ясно е какво ще стане.
                                Предишните взеха заеми да спасяват стабилната банкова система, но пари за нас няма- явно някой ги открадна!
                                Служебото правителство ще вземе заеми да ни спасява - и те ще хванат гората!
                                После ББ ще вземе заеми да ни спасява и ще каже, че предишните са виновни и пари няма за гарантираните депозити. Но за магистрали ще има пари, щото те са важни...
                                Заеби заемите, ще се заиграят с МВФ, 100% съм сигурен,ако се приеме този текст ...
                                Щели да теглят заеми,за да има буфери? Ми то и сега има бе....
                                Имам 1000 лева в сметката, ще изтегля още 3000 лева и ще им плащам лихва,за да имам буфер,ако еди какво си станело...
                                Last edited by andy2000; 29.07.2014, 20:38.

Коментар

Working...
                                X