IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ще ме зарибите и мене май с това отношение
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
      Уважаеми Дами и Господа,
      В периода 01.09.2008 г. – 11.09.2008 г. съгласно приетото на основание чл. 20а от Устава на дружеството във връзка с чл. 187б от ТЗ и на основание чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК решение на УС на „Монбат” АД, гр. София от 31.07.2008 г. дружеството е изкупило обратно собствени акции както следва:
      Общ брой на изкупените обратно акции за периода: 31 130 броя акции
      Средна цена на обратното изкупуване за периода: 11.836 лева за една акция
      Обща стойност на сделките по обратното изкупуване: 368 467.30 лева
      С настоящото уведомление Монбат АД обявява край на процедурата по обратно изкупуване на 115 380 броя акции или 0.295 % от капитала на дружеството въз основа на решение на УС на „Монбат” АД, гр. София от 17.07.2008 г. и конкретно решение на УС от 31.07.2008 г.
      Общ брой на изкупените обратно акции за периода 01.08.2008 - 11.09.2008 г: 115 380 броя акции
      Средна цена на обратното изкупуване за периода 01.08.2008 - 11.09.2008 г: 11.404 лева за една акция
      Обща стойност на сделките по обратното изкупуване за периода 01.08.2008 - 11.09.2008 г: 1 315 840.50 лева.
      На свое заседание от 11.09.2008 г. Управителният съвет на „Монбат” АД, гр. София на основание чл. 20а от Устава на дружеството във връзка с чл. 187б от ТЗ и на основание чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК прие решение да бъде извършено ново обратно изкупуване на собствени акции в границите определени от чл. 20а от Устава на дружеството, както следва:
      Брой акции, подлежащи на обратно изкупуване по настоящата процедура – до 0.295 % от регистрирания капитал или до 115 380 броя акции.
      Минимална цена на обратно изкупуване – 11.00 лева
      Максимална цена на обратно изкупуване – 15.00 лева
      Начален срок – 15.09.2008 г.
      Срок за извършване на обратното изкупуване, в това число и заплащане на изкупените акции – до 180 календарни дни, считано от 15.09.2008 г. В случай на изчерпване на количеството, а именно дружеството изкупи до 115 380 броя акции настоящата процедура по обратното изкупуване се прекратява като успешно приключила. В случай, че в срока по първото изречение не се изкупи максималния брой акции УС по своя преценка може да удължи срока с нови 180 календарни дни при съответно прилагане на разпоредбата на предходното изречение.
      Избран лицензиран инвестиционен посредник, на който е дадена поръчка за изкупуването – Бенчмарк Финанс АД
      Цел на обратното изкупуване – при неблагоприятна пазарна конюнктура на капиталовите пазари и негативни пазарни тенденции да бъде оказана подкрепа и стабилизирана цената на акциите на дружеството.
      УС овластява Председателя на УС – Атанас Бобоков да извърши всички необходими правни и фактически действия по осъществяване на процедурата по обратното изкупуване чрез лицензиран инвестиционен посредник, в това число да обяви в Търговския регистър решението на УС.
      Браво на Монбат !

Затова и ще му вярват в бъдеще и ще може да направи увеличиния на капитала с много по хубави коефициенти за дружеството, отколкото други, които не вярват в пазара.

Доверието е нещо, в което си заслужава да се инвестира и рано или късно се отплаща подобаващо !

Коментар

• Уважаеми Дами и Господа,
        В периода 01.09.2008 г. – 11.09.2008 г. съгласно приетото на основание чл. 20а от Устава на дружеството във връзка с чл. 187б от ТЗ и на основание чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК решение на УС на „Монбат” АД, гр. София от 31.07.2008 г. дружеството е изкупило обратно собствени акции както следва:
        Общ брой на изкупените обратно акции за периода: 31 130 броя акции
        Средна цена на обратното изкупуване за периода: 11.836 лева за една акция
        Обща стойност на сделките по обратното изкупуване: 368 467.30 лева
        С настоящото уведомление Монбат АД обявява край на процедурата по обратно изкупуване на 115 380 броя акции или 0.295 % от капитала на дружеството въз основа на решение на УС на „Монбат” АД, гр. София от 17.07.2008 г. и конкретно решение на УС от 31.07.2008 г.
        Общ брой на изкупените обратно акции за периода 01.08.2008 - 11.09.2008 г: 115 380 броя акции
        Средна цена на обратното изкупуване за периода 01.08.2008 - 11.09.2008 г: 11.404 лева за една акция
        Обща стойност на сделките по обратното изкупуване за периода 01.08.2008 - 11.09.2008 г: 1 315 840.50 лева.
        На свое заседание от 11.09.2008 г. Управителният съвет на „Монбат” АД, гр. София на основание чл. 20а от Устава на дружеството във връзка с чл. 187б от ТЗ и на основание чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК прие решение да бъде извършено ново обратно изкупуване на собствени акции в границите определени от чл. 20а от Устава на дружеството, както следва:
        Брой акции, подлежащи на обратно изкупуване по настоящата процедура – до 0.295 % от регистрирания капитал или до 115 380 броя акции.
        Минимална цена на обратно изкупуване – 11.00 лева
        Максимална цена на обратно изкупуване – 15.00 лева
        Начален срок – 15.09.2008 г.
        Срок за извършване на обратното изкупуване, в това число и заплащане на изкупените акции – до 180 календарни дни, считано от 15.09.2008 г. В случай на изчерпване на количеството, а именно дружеството изкупи до 115 380 броя акции настоящата процедура по обратното изкупуване се прекратява като успешно приключила. В случай, че в срока по първото изречение не се изкупи максималния брой акции УС по своя преценка може да удължи срока с нови 180 календарни дни при съответно прилагане на разпоредбата на предходното изречение.
        Избран лицензиран инвестиционен посредник, на който е дадена поръчка за изкупуването – Бенчмарк Финанс АД
        Цел на обратното изкупуване – при неблагоприятна пазарна конюнктура на капиталовите пазари и негативни пазарни тенденции да бъде оказана подкрепа и стабилизирана цената на акциите на дружеството.
        УС овластява Председателя на УС – Атанас Бобоков да извърши всички необходими правни и фактически действия по осъществяване на процедурата по обратното изкупуване чрез лицензиран инвестиционен посредник, в това число да обяви в Търговския регистър решението на УС.

Коментар

• Значи и на мен звездите ми го говорят -ама съм се наредил по-надоле.Късмет Ташунко.
          Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
          Първоначално изпратено от stoian
          Почакай ва-дей бърза.
          Баааааааа ша зема да позная туканка ва

Ми тъй го видях снощи ва.Видях че и на още 3-4 акцийки ша им пада цената според сметките.То некой вече паднаа днес.Ей голема работа е туй матматиката.Един бял ма учи на нея

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian
            Почакай ва-дей бърза.

Ми тъй го видях снощи ва.Видях че и на още 3-4 акцийки ша им пада цената според сметките.То некой вече паднаа днес.Ей голема работа е туй матматиката.Един бял ма учи на нея

Коментар

• Почакай ва-дей бърза.

Коментар

• Баааааааа ша зема да позная туканка ва

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
                  Я тва го знам бееее

Ааааааа убаво притесних са щот

Коментар

• Я тва го знам бееее

Коментар

• Бледолики с риск да бъда оплют ша ви кая че скоро нивото 11.50 ша бъде пробито и пътя към 11 лв и под нея цена ще е открит.Това видение ми се привидя преди малко докат си пуших лулата пред шатрата.Туй е една от убавите акции на БФБ-то ма ша са шмугвам в нея га отиде около 10.50 и по надоле

Коментар

• Полекинка се опитаха тролчетата днеска до 11.60 ...ама нейсе предрекъл съм макс до 11.50 ....казах го ....и после 12 нивото няма да е проблем.
                        Не е препоръка за нищо...Просто мнение ..

Коментар

• ИМПЕ радвам се 4е съм ти привлекъл вниманието отдавна не те бях засичъл из темите които следя!!!резултата за сега е 2:0 за мен- няма го" журналистта" ,появи се ТИ!!!Ебати якото!!!Та исках да ти кажа само ДОБРЕ ДОШЪЛ!!!

Другите налЕ си знаете че това не е препоръка за покупко продажба!!!
                          Успешен ден!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от GROBAR
                            АБЕ Петърчо това означава ли че ще си направим срещичка е така поне ще ме видиш кой съм и да приключим с ш..... манипулациики които се опитваш да правиш!!!Виждам че си се постреснал и си обърнал палачинката -действително доста по интелигентно но целта продължава да е същата-само нека не е НА ВСЯКА ЦЕНА!!!Изкаш ли да ти подскажа леко с ной си чаткаш така небрежно А!!!

останалите си знаете не препоръка за търговия още по малко жалките манипулацийки на "журналиста"!!!
                            П.П ЕЙ момченцето не надценявай късмета си- големия БРАТ те ...........!
                            Я, ти наистина си Гробарят ли? Този ли, ърм? -

Много яко - я примами повече твои колеги на БФБ, заедно да громим ревлювците... ;-)

А що Монбат да не стане 7-7.5? При един сплит две към едно... ;-)
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• АБЕ Петърчо това означава ли че ще си направим срещичка е така поне ще ме видиш кой съм и да приключим с ш..... манипулациики които се опитваш да правиш!!!Виждам че си се постреснал и си обърнал палачинката -действително доста по интелигентно но целта продължава да е същата-само нека не е НА ВСЯКА ЦЕНА!!!Изкаш ли да ти подскажа леко с ной си чаткаш така небрежно А!!!

останалите си знаете не препоръка за търговия още по малко жалките манипулацийки на "журналиста"!!!
                              П.П ЕЙ момченцето не надценявай късмета си- големия БРАТ те ...........!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                                Първоначално изпратено от Каммен
                                "изтрезняването на продавачите" - май и най-големите будали започнаха да разбират за какво става въпрос/справка продавачите/.Няма вече емоции/изкуственото обиране-и лесно вдигане на цената/, има заложени куки за одиране на големи риби - само мнение.
                                Продавам 10000 акции на Монбат форуърд с вальор/падеж 27.ноември на цена 12.99лв.
                                предполагам скоро ще имаш тази цена, постави си оферта продава, пък после като "изръбите" на 7.50/само да не е евро/ ще купиш 17 000бр. Ако ти стиска, направи го?Защото в противен случай мирише на прекалено евтина манипулация.
                                Успехи в другите начинания!

Коментар

X