If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
май кой е продавача не е толкова важно, по-важното че има купувач, на тези пакети и това не е Монбат. А едва ли с тези покупки ще спре - купуват се големи пакети, ако бяха малки, щеше да му излезе и по-евтино.
Докато не излезе официална информация - всичко ще е само догадки.
Аз не можах друго разумно обяснение да си направя, защо предварително обявиха какво са изкупили, като логичното е да обявят края на обр. изкупуване. А числата някак са подозрително близки.
Това не е напълно сигурно, т.е. не може да си сигурен че не е обратно изкупуване. Може да го предположиш, но не и да си сигурен. Така че недей да твърдиш неща за които дори и ти не си сигурен и така да подвеждаш пазара.
Не е препоръка.
Абе на мен ми прилича на последната част от великото обратно изкупуване, то някъде толкова им беше останало до изпълняване на плана.
Дали ще има още едно обратно изкупуване след приключването на това, или няма да има?"
Но дори и така да си го разбрал, нямал съм това за цел.
Досега не съм си позволявал, никога да подвеждам никого в тази и в други теми.
Това не е напълно сигурно, т.е. не може да си сигурен че не е обратно изкупуване. Може да го предположиш, но не и да си сигурен. Така че недей да твърдиш неща за които дори и ти не си сигурен и така да подвеждаш пазара.
Не е препоръка.
Явно има кой да освобождава закъсалите ДФ-та от пакетите им. Това ще кажем
Абе на мен ми прилича на последната част от великото обратно изкупуване, то някъде толкова им беше останало до изпълняване на плана.
Дали ще има още едно обратно изкупуване след приключването на това, или няма да има?
01.09 - 45 670бр
02.09 - 40 000бр
до 29 август закупени - 84 250бр
на мен пък на нещо друго ми прилича
Явно има кой да освобождава закъсалите ДФ-та от пакетите им. Това ще кажем
Дали ще има още едно обратно изкупуване след приключването на това, или няма да има?
Коментар