Споко, всички ще разберат кой купува като направи 5%!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
с новата по честна търговия на бфб нищо се невиждана мен ми липсва стария кобос
иначе не се се притесняваи за нас (поне за мен) Аз си напазарувах добре докато акцията се гмуркаше и съм написал във темата кога на и на какви цениАко пак я гмурнат пак може да се изкуша да клъвна тук там
Business as Usual
Коментар
-
Първоначално изпратено от cooliceОфициална информация май ще получим в края на месеца чак.... Едвали е обратното изкупуване неизлизат броики..... Пазара ги поема добре... Ако продавачите трябва да си ги купят обратно от пазара нали знаете къде ще отиде цената....
не е препоръка
@Perkor днес ти ли си наред да ни спасяваш от монбата ?....
Просто като погледнах и помислих че някои хора тук имат информация за участниците по сделките, което би била полезна информация, стига да имаше как да се разбере. Е затова и подпитах, пък знаеш ли, може и да има начин да се докопа човек до тази информация.
Коментар
-
Дан, защо се занимаваш да обясняваш очевидни неща на поредното тролче в темата.
Монбат е най-добрата компания и акция на БФБ естествено е към нея да има интерес от широк кръг инвеститори вкл. и абсолютно начинаещи такива желаещи да купят с някой стотинка по-евтино. Остави ги да плуват срещу течението да видим до къде ще стигнат
Коментар
-
Официална информация май ще получим в края на месеца чак.... Едвали е обратното изкупуване неизлизат броики..... Пазара ги поема добре... Ако продавачите трябва да си ги купят обратно от пазара нали знаете къде ще отиде цената....
не е препоръка
@Perkor днес ти ли си наред да ни спасяваш от монбата ?....Business as Usual
Коментар
Коментар