If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
KFN shto ne se samosezira i da mu trysne edna hubawa globa na toia Karaivanov, ce da mu se zamae glavata i da vnimama kakvi gi pishe.
Оставете го момчето, нали трябва да има кой да ни забавлява.
Преди месец, беше форекс мастера, сега е Пешо, после ще се пръкне някой друг. След това ще започнат отново да се въртят с великите си прогнози.
Представяте ли си какво би било, ако тези личности липсваха от темата - според мен щеше да е скучно, а така сега се забавлявам като им чета "прогнозите".
Е не може само up трябва малко и надолу ама не по ниско от 11.50 му давам ..и после 12 няма да е проблем ....ще е на 2000 бройки разстояние ....и тогава децата нямат спирачки ще има и тогава ...тез дет са пикали ..след морето срещу вятъра .....ще дойдат на "пералня" с 20 % да си купят от нас ...
-------- 7.50 ----------
Пешка предлагам да се регнеш с ник 7.50 или да си смениш настоящият 7.50 и поне тогава ще вземат да те питат ...толкова евро ли ти е тарифата или просто 7 инча и половина ли ти е голям .......носа например ...
Таз цина батка е в евра скоро примири са със силата на джидайте
Репото извинявам се не бях прочел целия последен пост!като нямаш сърце си купувай акциики когато тренда се обърне /демек стане бичи/-просто няма да успееш да реализираш няколко % ъп!!!това го има в играта но незабрвяй 4е умните пари влизат първи ти прецени от кои ще бъдът твоите!!!лека и спорна!!!
нали си знаеш не е препоръка за покупко продожба!!!
+1
Понякога докато се усети човек и процента станал двуцифрен
Е не може само up трябва малко и надолу ама не по ниско от 11.50 му давам ..и после 12 няма да е проблем ....ще е на 2000 бройки разстояние ....и тогава децата нямат спирачки ще има и тогава ...тез дет са пикали ..след морето срещу вятъра .....ще дойдат на "пералня" с 20 % да си купят от нас ...
Пеши, не плаши народа, ей!
Аз така го виждам - има две спирки надолу - на 11.5 и на около 11!
7,50 как ще го стигнеш, драги, идейка си немам! ;-)
И не смятай само с Фибо, щото математиката е едно, но на борсата много фактори играят!
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Кво става бе Петърчо!!!Жалко самонаричащо се журналистче!!!я сега кажи кога и защо всички те питат как ги изчисляваш а ти си трайкаш!!!А между другото знам всичко за теб и дори за част от близките ти!!!не те уважавам но мога да те убедя ти мен да уважаваш!!!това го приеми като съвет!!!абе ти боби цанков познаваш ли го ако да го питай с колко придружители ходеше на работа-нещо в което съм сигурен 4е не можеш да си позволиш!!!
Репото извинявам се не бях прочел целия последен пост!като нямаш сърце си купувай акциики когато тренда се обърне /демек стане бичи/-просто няма да успееш да реализираш няколко % ъп!!!това го има в играта но незабрвяй 4е умните пари влизат първи ти прецени от кои ще бъдът твоите!!!лека и спорна!!!
нали си знаеш не е препоръка за покупко продожба!!!
Коментар