IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• СпамерЪ, и още нещо!

Разбери, че въобще не си ми интересен - нито като човек, а още по-малко като интелект!

Постоянните ти нападки в последните седмици, са ми безкрайно досадни, затова и си позволявам да те наричам с обидни квалификации!

Донякъде те съжалявам, заради безкрайното ти тесногръдство и ограничен мироглед! Защото знам, че вината да си такъв не е само в теб! Ти приосто си представителен продукт на нашето общество - смазано от лишения, страхове и комплекси!!!!!

Но знай, че всеки е способен на развитие! Ти също! Вярвам, че си способен да дадеш път на зрънцето доброта и креативност, което се крие в душата ти!

Коментар

• Според мене "ОПТИМИСТИТЕ" ако не са гьонсурати трябва да се скрият някъде, май от Нова година все повтарят разни мантри че пазара щял да се вдигне, но май се вдига само това което им влиза отзаде!!!

Коментар

• Съжалявам, че изобщо прочетох последните 2-3 страници
        Мразя инквизицията, а тук виждам грозни гледки и от двете страни!
        Т.е. каква е разликата?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
          Първоначално изпратено от coolice
          пецата не е баннат не четете целият текст батета

@DAN_ и мен убедителният дракон ме спамна с лс че ще падат това май отива на манипулация наистина. Кои от пишещите тук са получили такова ?
          глупости
          естествено че е баннат
          може да има бан по име, или адрес (IP)
          баннат е адреса от които основно пише и последния от които е писал (два различни)

Банна е временна мярка, може да си смени IP-то, името и т.н.
          целта на банна е да овладее емоционално ситуцията
          от известно време не е писал, съответно мярката е успешна
          казвам всички тези неща, защото явно не се знае какво е бан
          Не пише, защото е на почивка човека, а не като тези малоумни ОПТИМИСТИ, които се самонадъхват един друг и после другата седмица ще вият на умряло!

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
            Обаче бана по IP ако е само не е много ефективен ...щото ако отиде в кварталното интернет кафе пак ще може да си спами.По добре бан по име направо и толкова.Най сигурно.Това е само съвет към модераторите.Пък ако предприеме тактиката да си регистрира нов ник ....по стила ще го познаете ПК и пак бан ...и така до края на света ...ние сме на всеки километър ....
            Баннването не е решение!
            自由西藏

Коментар

• Обаче бана по IP ако е само не е много ефективен ...щото ако отиде в кварталното интернет кафе пак ще може да си спами.По добре бан по име направо и толкова.Най сигурно.Това е само съвет към модераторите.Пък ако предприеме тактиката да си регистрира нов ник ....по стила ще го познаете ПК и пак бан ...и така до края на света ...ние сме на всеки километър ....

Коментар

• Абе Forex (ПК) ти тъп ли си или какво ?! Под лева кпувах аз на 9.91 вчера Не МОНБАТ или отговорният брокер по емисията.Като толкова искаш да разбереш ..обърни се към централен депозитар да ти дадат кодовете на посредниците да спиш спокойно.Щото само с ТОВА НИ ЗАНИМАВАШ напоследък.И вече всички ти направиха клик във сайта чрез по долният линк.Стана известен и сега всички вече знаят чия грозна муцуна да смачкат.Само че на следващото OСА ..няма да ти се смеят като на предишното ...а ще те чака линейката пред сградата !

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
                  пецата не е баннат не четете целият текст батета

@DAN_ и мен убедителният дракон ме спамна с лс че ще падат това май отива на манипулация наистина. Кои от пишещите тук са получили такова ?
                  глупости
                  естествено че е баннат
                  може да има бан по име, или адрес (IP)
                  баннат е адреса от които основно пише и последния от които е писал (два различни)

Банна е временна мярка, може да си смени IP-то, името и т.н.
                  целта на банна е да овладее емоционално ситуцията
                  от известно време не е писал, съответно мярката е успешна
                  казвам всички тези неща, защото явно не се знае какво е бан

Коментар

• пецата не е баннат не четете целият текст батета

Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                      Първоначално изпратено от Даниела Пеева
                      Санкцията при манипулиране на пазара на финансови инструменти е глоба от 20 000 до 50 000 лв., ако деянието не съставлява престъпление по Наказателния кодекс.
                      Много навременно напомняне! Точно така трябва...

Интересно с колко ли ще бъдат глобени членовете на УС на Монбат за манипулиране на пазара с определянето, оповестяването и последващото неспазване на долната граница от 10 лева за акция на обратно изкупуване?

Ава мастар ко са прайш на халосан.Дън мислиш че ората не си разбират от работата и не се съобразяват всичко да е изрядно.Туй дан ти е някой селска фирмица за бутилиране на лимонада.

Коментар

• И сега какво .... борсата ще се оправи защото са баннали Петър Караиванов и mnogo ubeditelen drakon .... все си мисля , че Мони е Остап Бендер .... ама щом казвате...
                        От вчерашния спор имаше полза .... защото днес изкупуванията бяха по решенията на ръководството ... а не оставяха съмнения тука има .. тука няма...Успехи по позицията ....
                        П.С . Преди няколко години никой не взимаше насериозно всички тия представители на мечия пазар...Фактс , Мони , Крали Марко и даже и Спомен го нямаше и тогава форума пак беше виновен за балона...

Коментар

• Re: ..

Първоначално изпратено от mnogo ubeditelen drakon
                          тия от монбат ги мислите за много умни
                          вярно че прецакват акционерите
                          оба4е преди всичко прецакват себе си
                          с тва изкупуване
                          тъй като разулататът от него ще е нула
                          не му е сега времето за изкупуване
                          хората имаха добро желание, но толкова си могат

Бледолики стиа си писал глупости.Прецаквали са били таратанци.За справка виж компаниите които са си изкупували акциите и са ги подкрепяли как са се развили във времето.Виж сколко им е нарастнала цената спрямо другите.

Коментар

• ДАН, че какво толкова ти е казал много убедителния дракон, че не можах да разбера?

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов

Петър Караиванов не е получил бан и триене и т.н., по-молба на засегнати от него, които искаха да му видят сеира докрай

Ето сега си получава бан, въпреки че това е нищо
                              Всеки може да подмине бан (изгонване от форума) като мине през прокси или ако е на ADSL просто си рестартира модема

Така че, не е лесно да изгониш някой, които не иска да бъде изгонен
                              Наскоро изгоних новия Цар Симеон Велики, с името си Т А Р И К А Т, след като на мои въпрос, дали ще престане да нарича коментаторите говеда и т.н., той каза "няма така ще си ги наричам"

После във форума имаше негови застъпници. Той да пишеше обосновани мечи анализи добре, но само злоба и жупел... е не става така
                              всъщност всички необосновани коментари е добре да се режат, но емоционалните също носят някакво инфо (за сентимента, което е пазара)

днес без нищо да съм писал на mnogo ubeditelen drakon той ми прати

след месец и половина монбат ще е с капитализация 200 000 000
                              така че спести си приказките моля те

въобще не разбрах защо е решил да ми пише, обаче дойдоха оплаквания и си получи бан

Мисля че mnogo ubeditelen drakon е новия ЦСВ или Т А Р И К А Т

Това не означава, че модерацията не може да се справи
                              напротив, като една истинска демокрация, саморегулацията си е налице
                              ето сега П. Караиванов не пише, покрил се е някъде, може би на Хаваите, харчи милионите изкарани първо от къси, а вчера и днес от дълги позиции на щатските пазари
                              Браво за бандването.

Вижте без редакция какво ми пусна на ЛС mnogo ubeditelen drakon, по повод на репликата ми да отиде в УС на "Монбат" АД и да им даде съвет как да си управляват компанията.

"От: mnogo ubeditelen drakon
                              До: DAN_
                              Пуснато на: 11:25:15 ч. | 18.09
                              Заглавие: .....
                              слушай сега глупако монбат наистина са една добра инвестция но това е
                              за в бъдеще далечно
                              що се отнася до момента може би имат добро желание но това тяхно
                              желание грани4и с глупостта
                              те не знаят основни борсови правила тъй като са селяни и глупаци
                              дай му на един фермер да управлява и гледай кво става
                              с това си действие ще сринат тотално акциите си и ако
                              разбираш поне малко от финансови пазари ще знаеш защо
                              до месец и половина монебатките ще са на 5лв."

Явно това е личност, която има трайни интереси да манипулира /къде успешно, къде не/ инвеститорите на "Монбат" АД. Ще съм много разочарован, ако мениджмънта на едно от добрите предприятия в Р България не предприеме мерки срещу такива "доброжелатели".

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                                Първоначално изпратено от wannarock
                                ей за малко да ме няма и да поизгонят Петър Караиванов
                                малко прекалява момчето ама е в унисон с анкетата http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=11320&r=159

а относно глобите - крайно време е да се спре да се замахва с пръст и да се действа. При ПИБ беше прекалил, а тук какво е ставало не знам, ама му познавам стила. На Мариян за много по-малко му правят проблеми, а на ПК все му се разминава. За баннването мога да кажа само едно - Браво! Но това е незначителна мярка. Действително има лица, за които ПК в качеството си на водещ в една медия е човек, които формира определени нагласи, включително и при вземане на инвестиционно решение.
                                Разбира се,че за по-малко....врътки с акции на инвестора и вътрешна информация...нищо работа !

1000 пъти ти казах не да плямпаш,а да сезираш КФН и те ако намерят основания да ме санкционират.Ако случайно незнаеш,работата ми за която някой ми плаща е правенето на анализи.Ако ще ме санкционират за това че работя това за което ми плащат О.К.А след като ми платят за анлиза имам право да го публикувам където си искам,като авторски материал.Но не го правя.Това че Ви подсказва при това безплатно понякога,ама такива като теб не се възползват си е изцяло ваш проблем.

А сега сядай да пишеш жалба до КФН,царя,султана и до вси светии ако искаш. Имаш цели 3 дни на разположение да събереш материалите и да построиш стегнато и членоразделно жалбата си или там както се нарича.
                                Ти, Петка, не правиш никакви анализи.
                                Единственото, което правиш, е да злобееш и да се заяждаш като циганка на женския пазар.
                                А че манипулираш и лъжеш се вижда от 200 километра.

Коментар

Working...
                                X