IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• да не се изненадате като видите милион по малко печалба в Монбатя. Демек само 2 млн заради акциите през август и септември.
    А сега като купува оловото на два пъти по-ниски цени акумулаторите да ли са паднали наполовина

Коментар

• Мастърчето е духовит, за някои неща е грамотен, а за други просто се изказва неподготвен, щото самочувствието му е като вселената...безкрайно и се разширява.

Наблюденията ми от последните няколко спада и покачвания са, че монбат е една от позициите, които доста бързичко рипат нагоре...чудя се дали да не пратя още малко кеш насам...

Коментар

• Първоначално изпратено от oil_coil
        Първоначално изпратено от COBOSCHETO
        Що за безумие да си пишеш сам и да питаш ...и после сам да си отговаряш !
        Дори бабите от блока разбраха че FM=ПК=oil_coil !
        Еййй, ама ти няма да се умориш значи.
        Само мога да кажа, че проблемът си е твой. Безумието, за което говориш не съществува.
        Но на мен ми е малко обидно да ме асоциират с каквото и да било безумие.
        Че съм млад и зелен на борсата, ОК - ама айде сега, простотии от ранга на Пешо да пиша.......
        Здраве и щастие желаем!!!
        Междудругото FM със сигурност не е ПК.
        FM пише на едно доста по-грамотно ниво. За друго не знам.

Btw. иде ме да ги черпа тия от Монбатя че държат цената блозо да нивата, на които съм влизал.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
          Еййй, ама ти няма да се умориш значи.
          Само мога да кажа, че проблемът си е твой. Безумието, за което говориш не съществува.
          Но на мен ми е малко обидно да ме асоциират с каквото и да било безумие.
          Че съм млад и зелен на борсата, ОК - ама айде сега, простотии от ранга на Пешо да пиша.......
          Здраве и щастие желаем!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
            Първоначално изпратено от oil_coil
            Г-жо Пеева,
            Как ръководството на Монбат финансира всички обратни изкупувания - със собствени средства или чрез привлечен капитал?

Благодаря
            Може ли някой да ми отговори?
            Г-жа Пеева явно няма да ми обърне внимание - от три дена все я питам разни неща, ама явно болежките на един миноритар не са й измежду приоритетите
            Ама човече,не разбра ли че не никой няма да ти отговори - ти си донор , а те точно такива търсят.

Коментар

• Изпростявате колеги. После се чудим защо само тъпи мнения във форума. Ами то от прасето челна стойка не можеш да очакваш ;-)
              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Ако падне борда догодина ще вдим кои как ще ползва вазелина и кои компании ще са добре :twisted:

не е препоръка
                Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
                  Г-жо Пеева,
                  Как ръководството на Монбат финансира всички обратни изкупувания - със собствени средства или чрез привлечен капитал?

Благодаря
                  Г-жа Пеева явно няма да ми обърне внимание - от три дена все я питам разни неща, ама явно болежките на един миноритар не са й измежду приоритетите
                  върни се назад по темата и виж как я хранеха и се държаха с нея тролове в темата... обади и се в понеделник по телфона...
                  Споко.
                  Пеева явно най-накрая е уволнена и на нейно място е назначена Блейкова или Лапнимухов.

А Пеева за наказание е преместена в Надзорния съвет на фабриката .... как беше точната формулировка "Производство на вазелин и други смазващи средства" спомагащи на лекото влизане на .... големите ....успехи.

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
                    Г-жо Пеева,

Благодаря
                    върни се назад по темата и виж как я хранеха и се държаха с нея тролове в темата... обади и се в понеделник по телфона...
                    или пиши на лични
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Г-жо Пеева,

Благодаря
                      Business as Usual

Коментар

• ---

Коментар

Г-жо Пеева,

Благодаря
                          Ама човече,не разбра ли че не никой няма да ти отговори - ти си донор , а те точно такива търсят.

Коментар

Г-жо Пеева,

Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                              Първоначално изпратено от wannarock
                              Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                              Първоначално изпратено от netware5
                              И не смесвам емоциите с бизнеса. Всеки нормален човек като прочете писанията ти за Мнобат и ги сравни с другите ти писания, ще разбере, че Монбат е нещо специално за теб, а не обичайната ти "нормална" апокалиптичност ....

Не е нищо специално.Специалното са единствено простотиите които върши мениджмънта на Монбат.
                              май пак ще се извиняваш другият път може и в ефир
                              За какво да се извинявам - изразявам лично мнение и днес го заявих във ефир. Дори неможах да се стърпя и се разсмях като стана въпрос за тези ТИТАНИЧНИ действия от страна на "страхотния мениджмънт".
                              един безплатен урок от мен, а другия път може да сипеш една ракия от прехвалената

пише се "не мога"
                              правиш тази грешка постоянно, а не бива - все пак си известен журналист (дават те по телевизията) и т.н.
                              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                                Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                                Първоначално изпратено от netware5
                                И не смесвам емоциите с бизнеса. Всеки нормален човек като прочете писанията ти за Мнобат и ги сравни с другите ти писания, ще разбере, че Монбат е нещо специално за теб, а не обичайната ти "нормална" апокалиптичност ....

Не е нищо специално.Специалното са единствено простотиите които върши мениджмънта на Монбат.
                                май пак ще се извиняваш другият път може и в ефир
                                За какво да се извинявам - изразявам лично мнение и днес го заявих във ефир. Дори неможах да се стърпя и се разсмях като стана въпрос за тези ТИТАНИЧНИ действия от страна на "страхотния мениджмънт".

Коментар

Working...
                                X