If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо само си чешите езиците, ние сме само наблюдатели, други определят играта. Ако се досети някой какво си мислят големите, може и да се включи. Не е препоръка за нищо.
ако всички се заинатим и никои не продава под 16 удряме върхът
Защо точно сега трябва да се заинатяваме? Какво пречеше да сме инати от Ноември 2007 досега?
причини много то не бяха изсипвания в 13.59... разпродали през януари на 21 лева (грешка заразлика от някои други позиции) и тнт Въпросът сега е защо да не го направим?
фактът е че сега имаме възможност от която всички може да спечелим освен продалите днес или утре Както се казва пазар.... паникьорите не участват защото нямат акции.....
ПП ти още може да пробваш да ни цакаш всички като си купиш утре и в другиден да ги продаваш още по ниско от полвин цена на загуба даже и след това с парите още един депозит
Значи предстоят яки разпродажби след 30-ти Май така ли?
не всички са влязли за да вземат само безплатните акции и да избягат от позицията някои ще продадът ама на каква цена други продават днес и утре за да си купят вдругиден.......
по едрите дългосрочни акционери и фондовете не ми се вярва да го играят така а и фри фолута ще намалее наполвина докато си получим новите акции......
както казах уникална ситуация..... някои може и да ти продаде от новите акции на 22 лева което със старите прави 44
А ако към 07.06.2008 си продаде човек бройките .......всичките ще получи ли пак допълнителните си акции след 3 месеца абсолютно същата бройка защото към 30 ти Май си ги е имал по сметка ?
da
Значи предстоят яки разпродажби след 30-ти Май така ли?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
А ако към 07.06.2008 си продаде човек бройките .......всичките ще получи ли пак допълнителните си акции след 3 месеца абсолютно същата бройка защото към 30 ти Май си ги е имал по сметка ?
Отстрани погледнато, прави впечателние, че гладните хиенки въртят очички и опашка
искаим се (то и на мен ми се иска да бях взел повече на ипо или на 9.30 лева и в черната седмица януари в която нямаше купувачи - те може и тогава да са излезли на кеш с надеждата като паднат още тогава да влязът както стана с някои други акции..... ама не става...)
Фактът е че в момента с тази +1 една безплатна акция за всяка стара ни се дава възможност пазарът да определи нова цена за една акция в другиден и ако тя е по висока от половината цена за днес или за утре е възможно хора които са решили да изспекулират всъщност да са вътре от това си деиствие.... какво става ако няма продавачи под 16 лева реално удряме старият връх (вярно че ще получим пълната броика акции след повече от три месеца но все пак) ситуацията е много уникална и аз не бих продавал нито днес нито утре а вдругиден бих си купил някоя друга допълнителна акция да подкрепя цената леко нагоре защото нищо не се знае каквото си го направим такова ще е
Отстрани погледнато, прави впечателние, че гладните хиенки въртят очички и опашка
искаим се (то и на мен ми се иска да бях взел повече на ипо или на 9.30 лева и в черната седмица януари в която нямаше купувачи - те може и тогава да са излезли на кеш с надеждата като паднат още тогава да влязът както стана с някои други акции..... ама не става...)
Фактът е че в момента с тази +1 една безплатна акция за всяка стара ни се дава възможност пазарът да определи нова цена за една акция в другиден и ако тя е по висока от половината цена за днес или за утре е възможно хора които са решили да изспекулират всъщност да са вътре от това си деиствие.... какво става ако няма продавачи под 16 лева реално удряме старият връх (вярно че ще получим пълната броика акции след повече от три месеца но все пак) ситуацията е много уникална и аз не бих продавал нито днес нито утре а вдругиден бих си купил някоя друга допълнителна акция да подкрепя цената леко нагоре защото нищо не се знае каквото си го направим такова ще е
Много сме тихи днеска. ???
Днес малко се нагърчи акцията, но какво да се прави, има и такива дни. Ако спадне на 22, както се пророкува от големите разбирачи, съм решила да пълня. Аз специално така виждам нещата.
Само внимавай, да не купиш на 29-ти на 22лв.
Абе с този ръст на приходите от продажби за април (82,75 % в сравнение с месец април на 2007 г.) не знам как ще стане 22 лв., ама вие си знаете ...
kav rast be dobrichke, sto ne mi prochetesh posta malko po nadolu i ne porazsajdavash?! absolutna tapnia e da sravniavate kompnia Y/Y pri polojenie che ima tolkova mnogo investicii prez tova vreme - rast 10000% aide be
Коментар