If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По мои сметки остават около 10,5 млн. акции от пакета на ромите.
Вече въпроса е дали ще продават още тия дни или прибират пакета и няма да го показват повече на пазар, а само ще дават на пакетни сделки по тренда нагоре..
Следим мача от първи ред!
Ако има толкова акции колкото казваш, по скоро ще бъде надолу. Такава е логиката на пазара.Аз съм на втория ред, но с кеш. На тази цена и стотинка не давам.
Той е собствени и цената винаги ще е добра за него, особено ако расте. Но ако е ниска, защо никой друг не купува? Говоря за големи купувачи, а не за спекуланти.
Вече въпроса е дали ще продават още тия дни или прибират пакета и няма да го показват повече на пазар, а само ще дават на пакетни сделки по тренда нагоре..
По-вероятно е да са свършили парите и да бъдат давани по тренда надолу!
Той е собствени и цената винаги ще е добра за него, особено ако расте. Но ако е ниска, защо никой друг не купува? Говоря за големи купувачи, а не за спекуланти.
Наличието на изкупени собствени акции в балансовия отчет и изкупуване на собствени акции в миналото са добри признаци, че въпросната компания има трайно конкурентно предимство, действащо в нейна полза.
Фирмите с трайно конкурентно предимство, поради отличния си икономически фундамент, имат много налични пари в брой, които могат да използват за обратно изкупуване на акциите си. Един от белезите на компаниите с дълготрайно предимство пред конкурентите е наличието на изкупени собствени акции в балансовия отчет.
Уорън Бъфет
Ти тая мантра я остави.
Отдавна си е доказано че най големите обеми байбак се реализират около върха на пазара и в пъти по малки са когатo акциите са евтини, т.е около дъната на мечите маркети.
Факт !
Наличието на изкупени собствени акции в балансовия отчет и изкупуване на собствени акции в миналото са добри признаци, че въпросната компания има трайно конкурентно предимство, действащо в нейна полза.
Фирмите с трайно конкурентно предимство, поради отличния си икономически фундамент, имат много налични пари в брой, които могат да използват за обратно изкупуване на акциите си. Един от белезите на компаниите с дълготрайно предимство пред конкурентите е наличието на изкупени собствени акции в балансовия отчет.
Уорън Бъфет
Това е така , ако са били пласирани на по-висока цена, в случея ако не купуваха собствени акции цената щеше да е ниско долу, защото други големи купуващи няма, в противен случай цената щеше да е в небесата, защото много пари се борят за определен брой акции, а в момента освен техните собствени пари за този пакет не се виждат. За това обявиха и тавана
Aбе на добре май отиват нещата с тия мултимилки де минаха вече тук.
Би могло и доста повече месеци да се моткаме около ма200 на софка.
Може по оптимистично вече да се надяваме на едно празнично коледно и чнг бфб рали.
Чичо Оги си е купил лично над 400 хил акции. Това са малко под 2 милиона лв. Щом мислите, че той е такъв филантроп и ще си раздава парите, “защото крепял акцията” добре. Аз не мисля така. Вярвам, че и той вярва в бъдещето на компанията и купува, заради най-обикновена причина, а тя е, че акцията е подценена. А да, и е купил за сметка на дружеството акции, което между другото е негово
Е на фона на целият пакет е купил малко за собствена сметка НО все пак има вече много акции А и си мисля че обратно купените акции ще бъдат необходими за нови придобивки в близко бъдеще. Та в момента е преценил че цената е добра за покупка а след време когато справедливата оценка е нагоре ще е по изгодно за придобиване на дружества!
Чичо Оги си е купил лично над 400 хил акции. Това са малко под 2 милиона лв. Щом мислите, че той е такъв филантроп и ще си раздава парите, “защото крепял акцията” добре. Аз не мисля така. Вярвам, че и той вярва в бъдещето на компанията и купува, заради най-обикновена причина, а тя е, че акцията е подценена. А да, и е купил за сметка на дружеството акции, което между другото е негово
Както би казал бай Ганьо, имал - дал , а 400хил. Акции са много под 2млн.лв.,ти 400хил.лв. за нищо ги нямаш. Какво да прави човека като такъв е декрета , ще купува какво прави. Аз също вярвам в компанията, но не мисля ,че е подценена. Много се палиш, по спокойно !
Здравей, Soho! Според вътрешната информация публикувана от Софарма през тази седмица от 01-05.12.2017 Софарма е закупила 924 732бр.акции. На 06.12.2017 са закупени нови 3 061 292бр. акции или общо 3 986 024бр. Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 9 146 785, представляващи 6.786% от акционерния капитал на Дружеството. Търговията с акции на Дружеството е съгласно решение на Общото събрание от 23.06.2010 година. От началото на месеца са изтъргувани 14 687 127бр акции, в това число закупените от Софарма. Оставащите акции на Ромфарма са грубо около 9 мил. и 100хил. Съгласен съм, че FF скача от 31,89% до 36,34% или с 5 997 000бр акции, Shareholders от 5871 до 5937 или нови 66, но не разбирам кога и колко акции са продали Софарма ? Моля за коментар
Проверих сметките и съм включил тези над 400 хил акции купени лично от Донев та явно не са продавали!
Ако е мислил ,че акцията е подценена едва ли бихте разбрали за това ,но като няма да кой да ги натика кво прави да каже ,че е надценена ли?
ми тогава 3 лева ще са мираж
Да не мислите ,че някой би ви дал да си хапнете от неговото
Коментар