IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Колко от Вас правят следната сметка , ще взема от 5 до 10 К и ще ги продам на 4,50 -4,6 примерно...и ще реализирам печалба от 2 бона ..
    Нали?
    Да не мислиш че сте само вие....аз пък правя сметката на 4,4 ...
    Ама купувачи ....може и да няма.
    не мога да разбере, защо правиш сметката на другите ?

Не Ви ли омръзна само да спамите по всички теми, не визирам само теб.

След малко очаквам и Мавъра да се включи, работният ден приключи , и време за утеха с клавиатурата!

п.п. Не се заяждам, просто споделям.

Успех на всички акционери на БФБ не само тук.

Лично аз май приключих за тази година с покупки, освен ако няма някаква супер промоция пред коледно

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Всичко бе супер, но мислиш че свърши ли?
      няма ли Доверие да дойде със гръм?
      Сега съм до юни?
      смятам нещата за успешни и така
      дано да продължи и да се виждаме с много нови инвеститори на ОС

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        Всичко беше организирано и премина отлично.
        Софарма даде тон и подкрепи акцията.
        Включиха се доста инвеститори - има доверие и то голямо !!!
        УСПЕХ !!!!!
        Всичко бе супер, но мислиш че свърши ли?
        няма ли Доверие да дойде със гръм?
        Сега сън до юни?
        Last edited by tony1975; 07.12.2017, 17:10.

Коментар

• Всичко беше организирано и премина отлично.
          Софарма даде тон и подкрепи акцията.
          Включиха се доста инвеститори - има доверие и то голямо !!!
          УСПЕХ !!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Ти сега 7 милиона на въпрос ли ще ги правиш?
            Колко от Вас правят следната сметка , ще взема от 5 до 10 К и ще ги продам на 4,50 -4,6 примерно...и ще реализирам печалба от 2 бона ..
            Нали?
            Да не мислиш че сте само вие....аз пък правя сметката на 4,4 ...
            Ама купувачи ....може и да няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
              според мен са около 10 милиона. На 30/09/2017 са имали 23 830 388, и от тогава до този момент са минали 14 690 686 акции през пазара, като не всички са на Ромфарм. Така че минималното количество, което трябва да имат е 9 139 702 акции. Тоест най-вероятно акциите са по скоро около 10 млн освен ако не са продавали ОТС
              преди обед бяха 9,7 мил., хората го показаха за да няма догадки

Коментар

Останаха още 7 милиона...
                Продължавайте...
                според мен са около 10 милиона. На 30/09/2017 са имали 23 830 388, и от тогава до този момент са минали 14 690 686 акции през пазара, като не всички са на Ромфарм. Така че минималното количество, което трябва да имат е 9 139 702 акции. Тоест най-вероятно акциите са по скоро около 10 млн освен ако не са продавали ОТС

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

При положение че бяха над 20 млн акции не е зле

А обратно изкупените сигурно за нови поглъщания се купуват!
                  Не е зле ,но до тук и мойте пресмятания показваха че има купувачи ,да видим последните 6 милиона ....кой ще ги вземе.

За мен е по добре да ги купите ,за да имате да продавате други стойностни акции , така беше с хима ,така ще и тук.......
                  току що освободих Още неколко Иляди лева в Холдинг Варна с разлика от 2 лв...плюс.

Коментар

• Друго ми направи впечатление, че броя на акционерите се увеличи с около 5 - 6 броя.
                    т.е. изкупуването на пакета е от досегашните акционери в групата, акционери които вярват във фундамента на дружеството.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Не съм сигурен, че Ромфарма бяха склонни да се разделят с пакета на 4 лв., по-скоро съм склонен да вярвам, че е имало договорка за закупуване на част от пакета на 4,27, и затова Донев го сподели на срещата с което покани и други акционери да се включат в сделката ако имат желание на тази цена.
                      Според мен постъпи достатъчно прозрачно и без заобиколки.
                      +1 малко остана.

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

.. т.е ние акционерите на Софарма индиректно купуваме с голяма премия акциите на Ромите ....

Ако бяхме в нормална държава, акционери могат да заведат дело с/у ръководство на компания за тези си действия.

имам ...и не разбирам този цирк, защото трябваше да се купува на 4.27, след като преди това ордера на Ромите бе до 4 лв ???
                        Не съм сигурен, че Ромфарма бяха склонни да се разделят с пакета на 4 лв., по-скоро съм склонен да вярвам, че е имало договорка за закупуване на част от пакета на 4,27, и затова Донев го сподели на срещата с което покани и други акционери да се включат в сделката ако имат желание на тази цена.
                        Според мен постъпи достатъчно прозрачно и без заобиколки.

Коментар

Продължавайте...
                          При положение че бяха над 20 млн акции не е зле

А обратно изкупените сигурно за нови поглъщания се купуват!

Коментар

Кое е глупост ,че останаха 7 милиона акции...
                            Е може да съм объркал с 200 К нагоре но те са във ваша полза....
                            Ти сега 7 милиона на въпрос ли ще ги правиш?
                            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

може ли поне за няколко дена да спреш да пишеш глупости в тази тема?
                              БЛАГОДАРЯ!!!!
                              Кое е глупост ,че останаха 7 милиона акции...
                              Е може да съм объркал с 200 К нагоре но те са във ваша полза....

Коментар

Продължавайте...
                                може ли поне за няколко дена да спреш да пишеш глупости в тази тема?
                                БЛАГОДАРЯ!!!!

Коментар

Working...
                                X